Mc-elek Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 de lehet hogy mind2 sz*r :) mondjuk a budakalászi az eléggé új, csak nem... a jászberényi meg hát... viszont a gázzal egyik helyen sem volt baj jászberényi olcsó ,de vannak fenntartásaim .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július23, 2013 Megoszt Elküldve Július23, 2013 de lehet hogy mind2 sz*r :) mondjuk a budakalászi az eléggé új, csak nem... a jászberényi meg hát... viszont a gázzal egyik helyen sem volt baj Budakalász biztos nem koszol, nekem 33e után nem volt benne sok kosz, sőt meglepően kevés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Július24, 2013 Megoszt Elküldve Július24, 2013 Jó reggelt! Olyan rég nem volt már hozzászólás, gondoltam írok... :) Sőt 2 dolog is van! Az egyik, hogy amióta voltam az lpg dokinál tökéletesen megy a paripa, hibajel és tárolt hiba nélkül. :) A másik az mi is lenne már mint egy vagyis 2 rángatás/rántás... Tegnap budán kocsikáztam amikor mentem felfele egy meredek emelkedőn, talán 3.ba volt a kocsi, emelt fordulatszámon amikor volt egy kisebb rántás/megtorpanás, autána semmi. Eltelt kb 15-20 mp utána egy erőteljesebb is volt. Hibalámpa, tárolt hiba semmi nem volt. A gáz nem kapcsolt vissza benzinre... Ez mitől lehetett? Valaki, valamit? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július29, 2013 Megoszt Elküldve Július29, 2013 Pfff, ma jártam erre/arra, Nyírbátorban láttam LPG-t 287,9-ért, gondolom Mátészalkán is ennyi. Hazafelé elmentem tankolni a Balmazújvárosira Debrecenbe, ott meg 228,9. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július29, 2013 Megoszt Elküldve Július29, 2013 Pfff, ma jártam erre/arra, Nyírbátorban láttam LPG-t 287,9-ért, gondolom Mátészalkán is ennyi. Hazafelé elmentem tankolni a Balmazújvárosira Debrecenbe, ott meg 228,9. :D helyedbe inkább debrecenben tankolnék :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 helyedbe inkább debrecenben tankolnék :D Tegnap levitték 223,9-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus2, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2013 Tegnap levitték 223,9-re. Jó nektek, én meg 279-ért tankolok. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Augusztus3, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2013 Jó nektek, én meg 279-ért tankolok. :( Én nem értem ezeket. Most vagy Debiben árulják sz@réhugyé, kis árréssel, vagy azok, akik 280-ért árulják meglovagolták az adóemelés sztorit és most alapozzák az unokáik életét. Helyben én is kb. annyiért tankolnék MOL-nál, de rászánom azt a 20-20 km-t a literenkénti 56 huf-ért. 50 literen ~2800 pénz. Havonta ~23e huf. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baloghxj Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 Üdv a fórumozóknak! Lassan kifekszik a gázos Astra-ám. 6 éves most volt műszakin, 90 ekm van benne , ebből 50 a gázüzem. Furcsa hangokat ad azt mondták cseréljek láncot . Mások azt mondják a szelepfészkek ki akarnak szakadni, az injektor adja a hangot, a gáz tönkre vágta a motort,a láncot 100 alatt nem kell cserélni. Járjak benzinnel. Most ezt teszem. Teljesen el vagyok keseredve nem tudom mitévő legyek??? Ha benzinnel helyrejön a motor soha nem tankolok bele gázt, 270Ft-os gázárnál már úgysem hagy sokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 Üdv a fórumozóknak! Lassan kifekszik a gázos Astra-ám. 6 éves most volt műszakin, 90 ekm van benne , ebből 50 a gázüzem. Furcsa hangokat ad azt mondták cseréljek láncot . Mások azt mondják a szelepfészkek ki akarnak szakadni, az injektor adja a hangot, a gáz tönkre vágta a motort,a láncot 100 alatt nem kell cserélni. Járjak benzinnel. Most ezt teszem. Teljesen el vagyok keseredve nem tudom mitévő legyek??? Ha benzinnel helyrejön a motor soha nem tankolok bele gázt, 270Ft-os gázárnál már úgysem hagy sokat. Nekem 60e óta van benne LPG, és mot van benne 108e km.... Eddig ilyet nem tapasztaltam, szerintem neked elcseszték a beállítást.... Ha a szelepfészek megadta magát, akkor a benzin sem hozza helyre. Mennyi volt a fogyasztásod LPGből? Link to comment Megosztás: More sharing options...
baloghxj Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 Nekem 60e óta van benne LPG, és mot van benne 108e km.... Eddig ilyet nem tapasztaltam, szerintem neked elcseszték a beállítást.... Ha a szelepfészek megadta magát, akkor a benzin sem hozza helyre. Mennyi volt a fogyasztásod LPGből? Kb 8 litert fogyaszt gázból 7 körül benzinből az tény, hogy mióta benzinnel járok kb 500 km csendesebben jár a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus5, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2013 Kb 8 litert fogyaszt gázból 7 körül benzinből az tény, hogy mióta benzinnel járok kb 500 km csendesebben jár a motor. A gázinjektoroknak van zörgő hangja, nem azt hallottad??? Most esett le, hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
baloghxj Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 A gázinjektoroknak van zörgő hangja, nem azt hallottad??? Most esett le, hátha... Én nem tudom megállapítani, de lehetséges. Azoknak a cseréje mennyibe kerülhet? Most volt a műszaki vizsga előtt gázos szemlén nem mondta a szaki, hogy az injektoroknak van baja, ő is azt mondta, hogy a vezérműláncot cseréltessem ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Én nem tudom megállapítani, de lehetséges. Azoknak a cseréje mennyibe kerülhet? Most volt a műszaki vizsga előtt gázos szemlén nem mondta a szaki, hogy az injektoroknak van baja, ő is azt mondta, hogy a vezérműláncot cseréltessem ki. Egyszerű, elindítod, majd amikor ha átkapcsol gázra és az injektor zörög, akkor az, de az természetes hangja!!! 100e-nél lehet vezérmű lánc, de nem valószínű, kb 2006-ig volt a rossz széria. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BalAstra Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 tugya valaki,hogy az 1.4 opel astrába pótkrék helyére,mekkora gáz tártáj fér bele? Bruttó 52L, az nettó 47. 5ajtós autóról beszélek. 3 hete szerelték be a rendszert 7lityis a vegyes fogyasztás klímázva, max 100-110km/h ig... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus6, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2013 Bruttó 52L, az nettó 47. 5ajtós autóról beszélek. 3 hete szerelték be a rendszert 7lityis a vegyes fogyasztás klímázva, max 100-110km/h ig... Még most is belevágtál? Nálatok csak nem extrán olcsó az LPG? Nekem 2 év alatt hozta vissza az árát a régi árakkal. Most 100km-en 3-400Ft ha megmarad.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BalAstra Elküldve Augusztus7, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2013 Még most is belevágtál? Nálatok csak nem extrán olcsó az LPG? Nekem 2 év alatt hozta vissza az árát a régi árakkal. Most 100km-en 3-400Ft ha megmarad.... Az astrat most vettem,előző kocsimból mentettem át a szettet, de abba is 1,5éve rakattam bele... Nem veletlenül, nekem 5-6hónap alatt visszajött az ára. A gáz errefelé meg 255 környéke. Nem bántam meg a beleinvesztálást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus9, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2013 Kb 8 litert fogyaszt gázból 7 körül benzinből az tény, hogy mióta benzinnel járok kb 500 km csendesebben jár a motor. HELO! Hol szereltetted be a gázt? És milyet (Landi vagy AC STAG)volt benne szelepvédő ( flashlube)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
baloghxj Elküldve Augusztus12, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2013 HELO! Hol szereltetted be a gázt? És milyet (Landi vagy AC STAG)volt benne szelepvédő ( flashlube)? Pécsi Gázautó szerelte be, Landirenzo Omegas . Flashtube nincs benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus20, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2013 Üdv mindenkinek! Sajnos jelentkezett az első hiba .Indításnál nem mindig indul el a hármas henger (hibakód alapján)61500 km van még csak az autóba egyébként nagyon szépen megy és van benne erő is.Leírom hogy jött elő ez a dolog gázzal mentem kb 10 000 km semmi probléma gondoltam átváltok benzinre és megyek 1 teljes tankot,hát az első nap után elkezdett indításkor dadogni a motor. Motor leáll újraindít semmi baj másnap reggel ugyanez a szitu majd gyertyacsere, tökéletes minden kb 10 indításig utána ismétlődött a probléma.Holnap viszem a szerelőhöz majd leírom hogy mi volt mások is okuljanak(tanuljanak )belőle hátha segíttek ezzel valakinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Voltam autószerelőknél! Mindkettő szerelő ugyanazt a diagnózist állapította meg.Valószínű túl sok olajat kapott a gyertya a szelepkenő miatt ugyanis majdnem hogy folyamatosan folyt az olaj belőle.Nem tudom hogy álithatodott el most be van lőve 9mp/csepre azóta semmi baj, indul mint a doksza. 800 km mentem és nem mutatkozott semmi se hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
baloghxj Elküldve Augusztus26, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2013 Üdv a fórumozóknak! Lassan kifekszik a gázos Astra-ám. 6 éves most volt műszakin, 90 ekm van benne , ebből 50 a gázüzem. Furcsa hangokat ad azt mondták cseréljek láncot . Mások azt mondják a szelepfészkek ki akarnak szakadni, az injektor adja a hangot, a gáz tönkre vágta a motort,a láncot 100 alatt nem kell cserélni. Járjak benzinnel. Most ezt teszem. Teljesen el vagyok keseredve nem tudom mitévő legyek??? Ha benzinnel helyrejön a motor soha nem tankolok bele gázt, 270Ft-os gázárnál már úgysem hagy sokat. Kb 1000 km -t mentem benzinnel hibátlanul ( csak a láncfeszítő zörög, a láncot holnap kicserélik ), majd a hétvégén autóztam 300 km-t gázzal. hétfőn reggel az indításnál kattog, zörög, majdnem leáll, nem pörög fel. Meleg motornál semmi baja. Szelepkenő megoldás lehet vagy inkább ne járjak gázzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Szeptember10, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2013 Nah, jóestét! Gondoltam mesélek... :) Ma csináltam meg a 10.000-es szervízt, kicseréltem olajat, szűrőt, mindent. Amíg folyik le az olaj, gondoltam leveszem a folytószelep házat és kitakarítom. Utoljára 10.000-rel ezelőtt volt takarítva... Amikor kiszedtem nem hittem a szememnek. Olyan tiszta volt mint amikor beraktam... Megnéztem a kartergázcsövet, abban egy pici takony volt, meg egy kis víz. Ez az lpg javára írható? Mármint a tiszta folytószelep ház? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CseGa Elküldve Szeptember20, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2013 Igaz, hogy már nincs sok idő, de hátha valakinek még jó lesz! Kuponos gázbeszerelés! :icon1: http://maikupon.hu/akciok/budapest/sporoljon-on-is-autojaval-gazauto-atalakitas-munkadija-50-kedvezmennyel-bosch-minoseg-80-000ft-helyett-most-40-000ft-ert?utm_source=Qponverzum&utm_medium=Qponverzum&utm_campaign=Qponverzum Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tacso Elküldve Szeptember23, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2013 Sziasztok! Gondolkodom, hogy elgázosítom az Astrám. Úgy néz ki felmegy az éves futásom 20.000 km környékére. Errefelé 254 a gáz jelenleg. Így kb 1,5 év alatt megtérülne... Van valakinek tapasztalata AC STAG rendszerrel? Mennyire megbízható? Igaz lehet az, hogy újfent sorozatengedéllyel is vizsgáztatni kell az autót a beszerelést követő 30 napon belül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts