Tomi 1.6 Elküldve Április25, 2013 Megoszt Elküldve Április25, 2013 Igen, oda is szoktam menni, ismeremDe az a gondom, hogy 8:00-kor nyít. Én korábban szoktam felérni (9-re suliban kell lennem), és már volt amikor 7:45-kor is sor állt, és volt 15 perc amire rákerüöltem, + a srác késett 5 percet. A suliba 9-re éppen beestem. Így inkább tankolok 6Ft-al drágábban. :)OK Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Kishatar sarok, a Coraval sregen. Szechenyin hol van kut? Real parkoló, Hallássérült intézettel szemben, ahol régebben is volt egy másik gázkút. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április30, 2013 Megoszt Elküldve Április30, 2013 Ma voltam tankolni 281Ft-ért, holnap már 301Ft lesz, mondta a kutas. :( Ez lehúzás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Ma voltam tankolni 281Ft-ért, holnap már 301Ft lesz, mondta a kutas. :( Én csak 17 Ft-os drágulást hallottam. Plusz, a budakalászi kúton a drágulás után várható egy kis csökkenés (több beszállító). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május1, 2013 Megoszt Elküldve Május1, 2013 Én csak 17 Ft-os drágulást hallottam. Plusz, a budakalászi kúton a drágulás után várható egy kis csökkenés (több beszállító). Amikor tehetem én is Bp-en tankolok, nem mindegy. :) Ma megyek Taszárra, de arrafelé sem olcsóbb az LPG ahogy néztem. :( Kíváncsi vagyok, hogy az emelés után lesz-e csökkenés nálunk, másik fórumon ezt írta szappanos mester: A hivatalos értesítés, nálam: május 1-től +16Ft , most figyelj: május2-től -6Ft Jó mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Na, a házgyár út sarkán 234,9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Na, a házgyár út sarkán 234,9. Melyik település? Bp? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Melyik település? Bp? Amit megkerestél Debrecenben! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május3, 2013 Megoszt Elküldve Május3, 2013 Amit megkerestél Debrecenben! :devlish: Jah, az már régen volt. Debrecen nem esik útba nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május4, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május4, 2013 Budakalászon az Auchan nál ( volt Cora ) 264. Ft volt ma az LPG . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 T uhuhu! Üdvözlet, és hódolat a fényes tekintetű szakértőnek, hogy eme hozzászólásával is emeli a topic színvonalát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május5, 2013 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2013 T uhuhu! Üdvözlet, és hódolat a fényes tekintetű szakértőnek, hogy eme hozzászólásával is emeli a topic színvonalát. :D :D én is szeretlek :wub: ( de azért nem volt ez aanyira építőjellegü hozzászólás :P ) 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 :D :D én is szeretlek :wub: ( de azért nem volt ez aanyira építőjellegü hozzászólás :P ) No... Mi ez a kitörő szeretethullám? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 No... Mi ez a kitörő szeretethullám? :D Anyák napja?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Anyák napja?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 anyák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 :D :D én is szeretlek :wub: ( de azért nem volt ez aanyira építőjellegü hozzászólás :P ) megcsaltál ??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 megcsaltál ??? :D :D :D ...izzik a levegő... :blush: :D :D :D vigyázat, gázos topikban vagyunk :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mr Smith Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Szlovákiában (sturovo) ma tankoltam. 0.75 eurocent az lpg, még 305 Ft-os euronál is nagyon jó.Aki szlovákiában jár, tegye tele még a zsebeit is. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május5, 2013 Megoszt Elküldve Május5, 2013 Szlovákiában (sturovo) ma tankoltam. 0.75 eurocent az lpg, még 305 Ft-os euronál is nagyon jó. Aki szlovákiában jár, tegye tele még a zsebeit is. :) Ha így marad az LPG ára (301Ft nálunk), és marad a horváth 4,69 HR KN-es ár (184Ft), akkor lehet kimegyek majd amikor nem járok Bp-en. Ez nekem egy 120km-es kör, de így akkor egy tankon 40l-en fogok 4600Ft-ot... Nem mindegy. :) Persze ha addig meg lesz az astra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Ha így marad az LPG ára (301Ft nálunk), és marad a horváth 4,69 HR KN-es ár (184Ft), akkor lehet kimegyek majd amikor nem járok Bp-en. Ez nekem egy 120km-es kör, de így akkor egy tankon 40l-en fogok 4600Ft-ot... Nem mindegy. :) Persze ha addig meg lesz az astra. :D Neked még Szlovéniába is megérné menni. Petrolnál 0,77 ójró a gáz, de gondolom van más kút is. Egyébként meglepő, hogy a horvátoknál 184 az LPG, az ukránoknál ~175. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Neked még Szlovéniába is megérné menni. Petrolnál 0,77 ójró a gáz, de gondolom van más kút is. Egyébként meglepő, hogy a horvátoknál 184 az LPG, az ukránoknál ~175. Háát a Szloviniai kutakon 230Ft a gáz az 45km, a Horváth 60km és 185 Ft, inkább akkor a Horváthokat preferálom. De csak akkor, amikor majd nyáron nem megyek Bp-re, mert ilyenkor 1 hétre való gázam van, és csak ~15l-t szoktam itthon tankolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruki Elküldve Május6, 2013 Megoszt Elküldve Május6, 2013 Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Nekem egy 1.6os gázos H astrám van,már 40e km-t mentem vele problémamentesen/vagyis az elején még néha alapjáraton lefulladt,meg ha kivettem sebességből,bár azt visszavittem még gariba és 5perc alatt beállították/. Olvastam,pár oldallal előrébb,hogy voltak gondok a gázos motorokkal,de ha jól láttam,akkor inkább G astrákkal.Ezek H-ra is jellemzők? Elejétől fogva benne van a flash lube. Viszont most elkezdett rángatni,alacsony fordulatszámon benzinnel is meg gázzal is,+ ha leveszem a gázról a lábam és motorfékkel megyek,akkor is.Mi lehet a hiba? Szerintem a gyújtással van valami gáz,veszek ilyen lpg-s brisk gyertyákat. Bár már 280 a gáz és lehet megy még feljebb is,azért már azon is agyaltam,hogy eladom és veszek egy 1,9tdi golfot ami eszik 4l-t. Olyan kérdésem lenne még,hogy valakinek nincs otthonra bekötött 5m3-es lpg tartálya? Mert találtam cégeket,akik megcsinálják,csak pontos árakat nem találtam. Érdekelne,hogy kb mennyiért csinálnák meg? Meg,hogy 1 3000-5000l-es feltöltés mennyire jönne ki/liter. Előre is köszi. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Sziasztok! Lenne pár kérdésem. Nekem egy 1.6os gázos H astrám van,már 40e km-t mentem vele problémamentesen/vagyis az elején még néha alapjáraton lefulladt,meg ha kivettem sebességből,bár azt visszavittem még gariba és 5perc alatt beállították/. Olvastam,pár oldallal előrébb,hogy voltak gondok a gázos motorokkal,de ha jól láttam,akkor inkább G astrákkal.Ezek H-ra is jellemzők? Elejétől fogva benne van a flash lube. Viszont most elkezdett rángatni,alacsony fordulatszámon benzinnel is meg gázzal is,+ ha leveszem a gázról a lábam és motorfékkel megyek,akkor is.Mi lehet a hiba? Szerintem a gyújtással van valami gáz,veszek ilyen lpg-s brisk gyertyákat. Bár már 280 a gáz és lehet megy még feljebb is,azért már azon is agyaltam,hogy eladom és veszek egy 1,9tdi golfot ami eszik 4l-t. Olyan kérdésem lenne még,hogy valakinek nincs otthonra bekötött 5m3-es lpg tartálya? Mert találtam cégeket,akik megcsinálják,csak pontos árakat nem találtam. Érdekelne,hogy kb mennyiért csinálnák meg? Meg,hogy 1 3000-5000l-es feltöltés mennyire jönne ki/liter. Előre is köszi. Üdv Amikor rángat motorhibajelző nem gyullad ki? Én eddig az enyimmel ~43km-t mentem gázzal, ebből már ~10e Flashlubeval. Eddig még bírja a hengerfejem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ruki Elküldve Május7, 2013 Megoszt Elküldve Május7, 2013 Amikor rángat motorhibajelző nem gyullad ki? Én eddig az enyimmel ~43km-t mentem gázzal, ebből már ~10e Flashlubeval. Eddig még bírja a hengerfejem. http://kepfeltoltes.hu/130507/1194416.1109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/130507/1194790.1109_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez a kettő szokott égni,valamikor elalszik,valamikor ég,de ez már a gáz beszerelés kezdetén is volt,nem most kezdett. Elvittem szerelőhöz is,de nem nagyon találtak semmit. Az egyikre azt mondták,hogy a lambda szondának bezavar a gáz,mert más értékeket érzékel,mint a benzinnel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts