imy Elküldve Január3, 2013 Megoszt Elküldve Január3, 2013 Eléggé rossz környéken laksz te! :D Ma tankoltam, és láss csodát, 246,9 lett a gáz. Nyugaton ennyi a gáz, ami gááz... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Január4, 2013 Megoszt Elküldve Január4, 2013 Ma néztem a kutat. Év végén azt mondták emelnek 17 Ft-ot, és lett belőle 19Ft 267=>286Ft.... Ez májusban 300 fölé megy lazán... Szomorú. :unsure: És sajnos a benzin sem 420 már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Szomorú. :unsure: És sajnos a benzin sem 420 már. Nálunk az AGIPon 423.9 -8Ft, tehát olcsóbb az még ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Szomorú. :unsure: És sajnos a benzin sem 420 már. Sajnos? :blink: Szerintem most olcsóbb bár nem nagyon figyelem a benzin árát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Sajnos? :blink: Szerintem most olcsóbb bár nem nagyon figyelem a benzin árát. A nyugat-magyarországi árakról beszéltünk, ahol a 95-ös424 (kedv. nélkül), az LPG286. Sajnos ilyen nagy a szórás árakban országon belül. Bp-n a 95-ös 406, az LPG 255 (és nem ezek a legolcsóbb helyek) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 A nyugat-magyarországi árakról beszéltünk, ahol a 95-ös424 (kedv. nélkül), az LPG286. Sajnos ilyen nagy a szórás árakban országon belül. Bp-n a 95-ös 406, az LPG 255 (és nem ezek a legolcsóbb helyek) Bp-i benzin árakat sosem néztem, de most nézem Shell is 214Ft... Azt hiszem benzint is Bp-en fogom tankolni ezentúl.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Bp-i benzin árakat sosem néztem, de most nézem Shell is 214Ft... Azt hiszem benzint is Bp-en fogom tankolni ezentúl.... És még azt mondják pesten drága az élet. :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 És még azt mondják pesten drága az élet. :w00t: Nekem meg a kutas azt mondta, hogy itt drágább az élet... BP= több eladó, nagyobb árverseny=> alacsonyabb árak Link to comment Megosztás: More sharing options...
kobraCode Elküldve Január5, 2013 Megoszt Elküldve Január5, 2013 Kaposvári Shell kúton épp ma néztem a 95-ös 412Ft. Én mindíg itt tankolok. 60 km-el északabbra a Balaton felé már 420-430 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Jászberényin kisöregnél 252. Egyébként a december hónapom a következőként alakult: - 368km-re tankoltam 34L-t, Maglódin... 9.24L/100km :unsure: előtte is ott tankoltam 3-4x, akkor nem volt semmi feltűnő, és kb mindig ugyanolyan időben/hidegben mentem.. Ez kb rekord, mondom ez biztos csak valami tévedés, eleve ugye picit több benzin/kevesebb gáz fogy mint nyáron, bár egyébként átlag 15-20km távokat megyek. - következő 311km-re tankoltam 30L-t, Maglódin - 9.65 :blink: Úgyhogy eldöntöttem hogy oda többet nem megyek, irány a Jászberényi, +2 sarok. - 310km/19.5l = 6.3/100km - ezt máig nem értem :D - 390km/28.5l = 7.3/100km Még egyszer mondom, nagyjából ugyanolyan távok, ugyanaz a használat/útvonalak/kútfejek stb. Nemtom honnan szerezték be a Jászebrényin a gázt most, de nagyon rendben van, a Maglódit meg nem ajánlom senkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Nemtom honnan szerezték be a Jászebrényin a gázt most, de nagyon rendben van, a Maglódit meg nem ajánlom senkinek. nekem azt mondta a csóka hogy ők nem a prímagázt árulják ,hanem osztrákból veszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 nekem azt mondta a csóka hogy ők nem a prímagázt árulják ,hanem osztrákból veszik én olvastam már sokmindent, van hogy szlovákból, stb, mikor-honnan... most is ott állt hátul a tanker és épp nyomatták át belőle a cuccost :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 én olvastam már sokmindent, van hogy szlovákból, stb, mikor-honnan... most is ott állt hátul a tanker és épp nyomatták át belőle a cuccost :) akkor még friss :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Bp. Bojtár utcában valaki nem tankolt január 1 óta. Kíváncsi lennék az árukra most. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Bp. Bojtár utcában valaki nem tankolt január 1 óta. Kíváncsi lennék az árukra most. Valamelyik nap frissült a holtankoljak.hu - 255-re írja (mivel azóta még nem volt nagyon mozgás gondolom ez tényleg annyi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 új jelenséggel találkoztam ma..induláskor a gáztartály telítettség ledjei sötétek, mint ahogy a gázüzem visszajelzője sem villog...csak a benzinüzem narancs színe, semmi más, s hiába melegedett, illetve hiába nyomkodtam a váltókapcsolót, semmi...gyújtás le, s vissza, s megjavult...most agyaljak, hogy mi volt ez, vagy örüljek, hogy spontán helyrejött...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 új jelenséggel találkoztam ma..induláskor a gáztartály telítettség ledjei sötétek, mint ahogy a gázüzem visszajelzője sem villog...csak a benzinüzem narancs színe, semmi más, s hiába melegedett, illetve hiába nyomkodtam a váltókapcsolót, semmi...gyújtás le, s vissza, s megjavult...most agyaljak, hogy mi volt ez, vagy örüljek, hogy spontán helyrejött...? Ezt nekem is csinálja 100 indításból 1x... 3000 múlva szűrőcsere, akkor megkérdezem a szervizt, de nem tulajdonítok neki sok jelentősséget... És asszem csak akkor ha már kevés benne a gáz (tehát amúgy a piros égne) (Lovato szintén) :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 nekem is volt ilyen ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január13, 2013 Megoszt Elküldve Január13, 2013 új jelenséggel találkoztam ma..induláskor a gáztartály telítettség ledjei sötétek, mint ahogy a gázüzem visszajelzője sem villog...csak a benzinüzem narancs színe, semmi más, s hiába melegedett, illetve hiába nyomkodtam a váltókapcsolót, semmi...gyújtás le, s vissza, s megjavult...most agyaljak, hogy mi volt ez, vagy örüljek, hogy spontán helyrejött...? LandiRenzo Omegas? Nekem is csinálta már 1x. Restart, és ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Január22, 2013 Megoszt Elküldve Január22, 2013 Valamelyik nap frissült a holtankoljak.hu - 255-re írja (mivel azóta még nem volt nagyon mozgás gondolom ez tényleg annyi) Még mindig annyi. :icon1: Budakalász madaras tesco 262. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Debiben a balmazújvárosi úton 239,9. Meg is lepődtem. Kíváncsi vagyok a mai emelést leköveti-e a gáz ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február11, 2013 Megoszt Elküldve Február11, 2013 Bojtár utca 249ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Debrecen, Sámsoni úti MOL 246,9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február12, 2013 Megoszt Elküldve Február12, 2013 Bojtár utca 249ft. Hogy még annak csodák. Itt vidéken inkább emelnek... :( A benzint is Bp-en 35 ft-al olcsóbban tankoltam, Szombathelyen is 20 Ft-al olcsóbb mint Zalaegerszegen... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sirály Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Szeva mindenkinek! 1.4 Cl em van 4 éves gázos.Nekem nagyon jól üzemel vele 52 litert szoktam 630 km re tankolni! Szerencsére itt a szlovi határ , átugrok tankolni 205ft / liter! Egyszer volt vele egy kis beállítási gond, de megoldódott! :D Nem bántam meg az a lényeg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts