imy Elküldve Október21, 2012 Megoszt Elküldve Október21, 2012 szerintem minden alapjáratnál magasabb fordulaton, de gázfröccsnél tutira... a lényeg, mindig csak csepegnie kellene... megnézem majd, köszi! update: megnéztem, és nagyobb fordulaton is csak csöpög. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 szép igényes munka :( A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 szép igényes munka :( Ezt a vadállatot, aki megengedte, hogy odategyék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október23, 2012 Megoszt Elküldve Október23, 2012 szép igényes munka :( Már rájöttem: a tankbetöltő nyílás állapotából ítélve a kisajtó mögött annyira el lehet rohadva hogy nem tartotta volna meg a töltőcsonkot, úgyhogy biztos kényszerűségből rakták ide. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 http://totalcar.hu/magazin/technika/2012/10/23/szikra_nafta_szufla_rendben/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
gedikart Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Már rájöttem: a tankbetöltő nyílás állapotából ítélve a kisajtó mögött annyira el lehet rohadva hogy nem tartotta volna meg a töltőcsonkot, úgyhogy biztos kényszerűségből rakták ide. :D Ma kocsimosás után benéztem az tankajtó mögé, hátha lesz rozsda. Az nincs viszont a mosástól bejutott egy csomó víz (pedig a gumi tömítés hibátlan). Nem tudom mikor szivárgott volna ki onnét. Egyébként a tankajtó másnál is műanyag? Azért így marha biztonságos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 http://totalcar.hu/m...szufla_rendben/ Frankó, opel16V betegség (nem Futó Gábor!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 http://pilisautogaz.hu/vajon-megeri-e-majd-a-jovedeki-ado-emelest-kovetoen-dragabb-lpg-vel-autozni/ egyébként a többi írás is elég korrekt az oldalon szerintem... meg a kúton is rendesek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 http://pilisautogaz....pg-vel-autozni/ egyébként a többi írás is elég korrekt az oldalon szerintem... meg a kúton is rendesek :) Csak nálunk pl már jóval több a gáz... (270Ft-os súrolja, igaz BP-en tankolok, ha arra járok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Csak nálunk pl már jóval több a gáz... (270Ft-os súrolja, igaz BP-en tankolok, ha arra járok) Nálunk kb. akkor lesz ennyi vagy nem sokkal több a gáz ára, amikor felemelik az adóját. Most 229-239 Ft között változik Szegeden. Odébb húsz kilométerrel Vásárhelyen már 261 Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Sajnos a szelepek számának a növelése a szelepszárak vékonyítását eredményezte a motorok evolúciója során. Egy ötmilliméteres szelepszár jóval kisebb felületen adja át a hőt - szerintem ezért gyakoriak az ilyen jellegű meghibásodások. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Igen, ez nagyon gáz, és az LPG még lehet betesz neki.... Remélem ezért 200k kilométert elmegy... Eddig nem volt semmi nagyobb probléma a kocsimmal, gariban egy bal féltengely szimering, most pedig egy olajszűrőház tömítés. Ha aeddig is ilyen jó lesz, akkor nagyon elégedett leszek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 http://www.origo.hu/itthon/20121103-megis-lehet-noveny-a-tarsashazak-folyosoin.html ez eddig is így volt, nem? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 http://www.origo.hu/...-folyosoin.html ez eddig is így volt, nem? :huh: őőőő nem térti ki külön a CNG-re asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 http://www.origo.hu/...-folyosoin.html ez eddig is így volt, nem? :huh: nem értem, hogy mit variálgatnak.... A tűzvédelmi szabályzat másik új előírása szerint tisztán gázüzemű és vegyes üzemű járművek nem helyezhetők el mélygarázsokban november 13-tól, kivéve a cseppfolyós (propán-bután) üzemanyaggal működő járművet, ha azon feltüntették a jóváhagyási jelet. Milyen jóváhagyási jel kell ezeknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Milyen jóváhagyási jel kell ezeknek? Ezt találtam: Mondjuk hogy ezt hogy teszed szemügyre (kiragasztod a matricát a szélvédőre?), azt nem tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2012 Megoszt Elküldve November3, 2012 Ezt találtam: Mondjuk hogy ezt hogy teszed szemügyre (kiragasztod a matricát a szélvédőre?), azt nem tudom... Azt megnézem, aki nekem a reduktoromat megnézi. :) Úgy el van dugva... Vicces így az eglész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Melyik kúton érdemes most tankolni a III. kerületben? A szentendrei útiról tudunk, hogyan járt... A Coránál 242Ft a gáz, a Bojtár utcában 235Ft. Ha jó a Bojtár utcai, akkor oda megyek (2-3x tankoltam ott, igaz már egy éve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 Melyik kúton érdemes most tankolni a III. kerületben? A szentendrei útiról tudunk, hogyan járt... A Coránál 242Ft a gáz, a Bojtár utcában 235Ft. Ha jó a Bojtár utcai, akkor oda megyek (2-3x tankoltam ott, igaz már egy éve) A szentendrei út zárva... A Bojtár utcában nem rakták vissza rendesen a kupakot és elhagytam... Utoljára ki volt kopva a pisztoly és kínszenvedés volt a tankolás. Általában sorállás van. A Auchan (Cora) jó, leszámítva, hogy be kell menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November11, 2012 Megoszt Elküldve November11, 2012 A szentendrei út zárva... A Bojtár utcában nem rakták vissza rendesen a kupakot és elhagytam... Utoljára ki volt kopva a pisztoly és kínszenvedés volt a tankolás. Általában sorállás van. A Auchan (Cora) jó, leszámítva, hogy be kell menni... Ha a gáz jó, és tényleg 235Ft akkor megyek Bojtár utcába. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve November14, 2012 Megoszt Elküldve November14, 2012 Ha a gáz jó, és tényleg 235Ft akkor megyek Bojtár utcába. :) Én többször tankoltam ott, nem volt semmi problémám. Az ár mindíg megegyezik a Holtankoljak.hu-n írottakkal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mzsombor Elküldve November18, 2012 Megoszt Elküldve November18, 2012 Sziasztok! Az első mérések alapján országúton nem papásan autózva (100 körüli sebesség, több intenzív előzés stb.), plusz megfűszerezve egy kis budapesti dugóban állással 7,5 körülire jön ki a gázfogyasztás. Mindez három fő, sok csomag mellett. A benzines ECU az OBD csatiról levehető mérés alapján 6,5l körülire teszi a benzinfogyasztást, az körülbelül +15% gáznak felel meg, szóval nincs is agyonszegényítve. Tetszik ez az érték, rosszabbra számítottam, főleg, hogy mondtátok, hogy a Z14XE motor bő egy literrel többet eszik a Twinporthoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Nekem is szinte ugyanilyen arányú az autó, benzin-gáz fogyasztása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2012 Megoszt Elküldve November19, 2012 Sziasztok! Az első mérések alapján országúton nem papásan autózva (100 körüli sebesség, több intenzív előzés stb.), plusz megfűszerezve egy kis budapesti dugóban állással 7,5 körülire jön ki a gázfogyasztás. Mindez három fő, sok csomag mellett. A benzines ECU az OBD csatiról levehető mérés alapján 6,5l körülire teszi a benzinfogyasztást, az körülbelül +15% gáznak felel meg, szóval nincs is agyonszegényítve. Tetszik ez az érték, rosszabbra számítottam, főleg, hogy mondtátok, hogy a Z14XE motor bő egy literrel többet eszik a Twinporthoz képest. Az elég jó, nekem pályán 130-as tempónál eszik 7.5-öt. (benzinfogyim 6l volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
prepuk Elküldve November26, 2012 Megoszt Elküldve November26, 2012 Sziasztok! Olyan gondolatom támadt, hogy mi lenne ha megcsinálnám az autómat olyanra mint az új gázos autók! Mármint arra gondolok, hogyha a gépkocsi benzinnel megy akkor az üa visszajelző a benzin szintjét mutatja, ha pedig gázzal akkor a gáz szintjét jelzi. A multiszelep elvileg tud ilyet. Néhányan régebben beszéltetek is ilyenről (nekem ez rémlik). Nekem nem ilyen multiszelepem van. Még a régi csak mutatós, de nemsokára cserés lesz a tartállyal együtt. De tesómnak ilyen elektromos kivezetései is vannak a multiszelepnek. Emlékeim szerint 2. Na már most ha azt rákötöm arra a vezetékre ami a tankból jön ki (nem a szivattyúra gondolok!). Akkor szerintetek az üres és a teli jelzés meg fog-e egyezni? Tudom, hogy elég csalóka a gáztartály szintjelzője, de ha már nekem annyit mutat, hogy tele, félig és üres már pont jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts