tgabika76 Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 OK! Koszonom szepen, csak az a baj, hogy ez nekem teljesen japan es kinai egyben! Azt ertem, hogy koltseghatekony, de megbizhato-e? Nem az a gond hogy megbízható-e, hanem hogy összesen 3db CNG benzinkút van az egész országban! (Győrben, Szegeden és Budapesten, ahogy előttem írták) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Nem az a gond hogy megbízható-e, hanem hogy összesen 3db CNG benzinkút van az egész országban! (Győrben, Szegeden és Budapesten, ahogy előttem írták) KOSZONOM! Mostmar teljes a kep. Eldolt, nem kell. Meg egyszer, koszonet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 KOSZONOM! Mostmar teljes a kep. Eldolt, nem kell. Meg egyszer, koszonet! De most látom nem is Mo-on laksz. Felétek nincs CNG kút? (megjegyzem itt Zalaegerszegen van, de nem nyilvános, mivel egy városi CNG busz, és a vízmű kocsijai üzemelnek vele) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 De most látom nem is Mo-on laksz. Felétek nincs CNG kút? A fentebbi link szerint náluk még annyi sincs mint Magyarországon. Konkrétan nulla. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Szia, Tegnap kipróbáltam üzemmeleg motornál is csinálja sajnos. Akkor lehet hogy a benzin romlott meg olyan júliusban tankoltam egy 10-ért tehát 20-25 liter az lehetséges hogy ilyen gyorsan megromlik. Mondjuk már nem sok van benne ezt megpróbálom kijárni belőle és utána tankolok majd 98-as-t hátha az jobban bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet? Tegnap benzinnel hajtottam a vasat. (80-100 km, dinamikus tempóval) Ma reggel minden probléma nélkül indult. Létezne, hogy csak ennyi volt a baja, vagy ez csak véletlen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Szia, Tegnap kipróbáltam üzemmeleg motornál is csinálja sajnos. Akkor lehet hogy a benzin romlott meg olyan júliusban tankoltam egy 10-ért tehát 20-25 liter az lehetséges hogy ilyen gyorsan megromlik. Mondjuk már nem sok van benne ezt megpróbálom kijárni belőle és utána tankolok majd 98-as-t hátha az jobban bírja. Annyi idő alatt ki van zárva, lehet az injektoraid kezdenek ellustulni? Lehet kellene valami tisztító adalék, vagy spurit használni, és meghajtani. Tegnap benzinnel hajtottam a vasat. (80-100 km, dinamikus tempóval) Ma reggel minden probléma nélkül indult. Létezne, hogy csak ennyi volt a baja, vagy ez csak véletlen? Lehet.hogy az injektoraid kitisztultak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 az van hogy ha nincs használva a benzines rész akkor be tud állni a benzines injektor... néha meg kell hajtani ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mira85 Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Autót akarok venni, kellene a munkámhoz... Astra G-t ajánljátok? Használtat akarok. LPG-set érdemes??? Azok nem agyonhajtottak? Olyan tanácstalan vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Autót akarok venni, kellene a munkámhoz... Astra G-t ajánljátok? Használtat akarok. LPG-set érdemes??? Azok nem agyonhajtottak? Olyan tanácstalan vagyok. :) vegyél autót mert kell a munkádhoz :) igen ajánljuk , újat már nem tudsz venni ki lehet fogni normálisat , az enyém nem volt agyonhajtva ... de már elkelt :), imy nem tudom árulja-e még ??!! az is jó vétel lenne ne légy tanácstalan :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 :) vegyél autót mert kell a munkádhoz :) igen ajánljuk , újat már nem tudsz venni ki lehet fogni normálisat , az enyém nem volt agyonhajtva ... de már elkelt :), imy nem tudom árulja-e még ??!! az is jó vétel lenne ne légy tanácstalan :) Most már nem, az a kék Vectra érdekelt volna, de a kereskedő egy lúzer, vagy a kocsi volt egy szemét, nem tudni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Most már nem, az a kék Vectra érdekelt volna, de a kereskedő egy lúzer, vagy a kocsi volt egy szemét, nem tudni... valahová küld el a linket lécci ... fácse vagy privi hétvégén megnézem ,idáig úgy néz ki lesz rá időm :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mira85 Elküldve Augusztus14, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2012 Akkor ajánljátok? Sokat meg lehet takarítani? Tudtok valami eladót, ami megéri? Az a baj, hogy hót hülye vagyok az autókhoz, egy ismerősöm ajánlotta az lpg-s autókat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Jóember, itt (szinte) mindenkinek G Astrája van. És sokunknak gázos. Persze hogy ajánljuk! Most még elég sokat meg lehet spórolni, de a közeljövőben lehet hozzányúlnak a gáz árához. Ha nem nagyon sürgős, én most kicsit kivárnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Ha nem nagyon sürgős, én most kicsit kivárnék. Én meg pont hogy most mennék és beleraknám azonnal... Főleg, ha ki lehet ügyeskedni valami akciós árat (úgy hallom annyira leült most az egész hogy abszolut nem lehetetlen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Én meg pont hogy most mennék és beleraknám azonnal... Főleg, ha ki lehet ügyeskedni valami akciós árat (úgy hallom annyira leült most az egész hogy abszolut nem lehetetlen) Igazad van! Az olcsó gázzal több hasznot termel, érdemes kihasználni, főleg ha sokat megy, évi 25-30 esetén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Ellent kell hogy mondjak nektek. Ha valóban felnyomják a gáz árát, lényegesen megnő a befektetés megtérülésének ideje. Ha már benne van, akkor ok, legfeljebb kevesebb a nyereség. De ha ezután kell beszerelni, vagy gázos autót venni (aminek árába nyilván felszámolják a rendszert), már nem biztos hogy megéri. Több év lehet, mire megtérül, és akkor már lehet jönnek is a plusz javítások. Én most tutira megvárnám hogy alakulnak az árak. A beszerelés költsége egyébként csökkent mostanság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Ellent kell hogy mondjak nektek. Ha valóban felnyomják a gáz árát, lényegesen megnő a befektetés megtérülésének ideje. Ha már benne van, akkor ok, legfeljebb kevesebb a nyereség. De ha ezután kell beszerelni, vagy gázos autót venni (aminek árába nyilván felszámolják a rendszert), már nem biztos hogy megéri. Több év lehet, mire megtérül, és akkor már lehet jönnek is a plusz javítások. Én most tutira megvárnám hogy alakulnak az árak. A beszerelés költsége egyébként csökkent mostanság? Év vége az még 4.5 hónap. Következő év közepe (amikor -állítólag- élesedik a második emelés) az meg majdnem egy év... Nyilván függ attól hogy ki mennyit jár vele, de azt gondolom hogy aki kevesebbet, annak az áremelés miatt pont növekedni fog később a megtérülési ideje, tehát ne várjon, aki meg többet, az járjon most annyit az olcsó gázon amennyit lehet, így mire odakerül a sor már lehet hogy megérte. Ha meg ne adj isten nem történik mégsem semmi, akkor akciósan beszereltetted és már eltelt fél év úgy hogy nem benzint tankoltál. Szerintem nincs miről beszélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Év vége az még 4.5 hónap. Következő év közepe (amikor -állítólag- élesedik a második emelés) az meg majdnem egy év... Nyilván függ attól hogy ki mennyit jár vele, de azt gondolom hogy aki kevesebbet, annak az áremelés miatt pont növekedni fog később a megtérülési ideje, tehát ne várjon, aki meg többet, az járjon most annyit az olcsó gázon amennyit lehet, így mire odakerül a sor már lehet hogy megérte. Ha meg ne adj isten nem történik mégsem semmi, akkor akciósan beszereltetted és már eltelt fél év úgy hogy nem benzint tankoltál. Szerintem nincs miről beszélni... Ezt mondom én is, nem értem Szopcsi13-at. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Na megnéztem az új kutat Budakalászon a sportcsarnoknál. Szép meg vadi új minden, 225 volt a gáz (Prímagáz), kedves volt az ember nagyon, egy baj volt: rácuppantott a betöltőre, indítja... semmi. Ki-be le-fel minden, még 3x, semmi... Álltam vagy 10 percet mire megjött a tulaj, újra kellett bootolni az egész kutat mindenestül :) Kicsit sajnáltam az embert mondta hogy 1 hete nyitottak és épp dicsekedett valakinek hogy minden jó, erre begurultam én és csontra beállt az egész :D Még megvan a békási is a lámpánál egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Na megnéztem az új kutat Budakalászon a sportcsarnoknál. Szép meg vadi új minden, 225 volt a gáz (Prímagáz), kedves volt az ember nagyon, egy baj volt: rácuppantott a betöltőre, indítja... semmi. Ki-be le-fel minden, még 3x, semmi... Álltam vagy 10 percet mire megjött a tulaj, újra kellett bootolni az egész kutat mindenestül :) Kicsit sajnáltam az embert mondta hogy 1 hete nyitottak és épp dicsekedett valakinek hogy minden jó, erre begurultam én és csontra beállt az egész :D Még megvan a békási is a lámpánál egyébként. Pontosan be tudod nekem jelölni pl google mapon?Hogy majd ne kelljen keresgetnem, mivel én úgy tudtam, hogy a coránál lesz, de ott sem vagyok ismerős. Kösziii Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Pontosan be tudod nekem jelölni pl google mapon?Hogy majd ne kelljen keresgetnem, mivel én úgy tudtam, hogy a coránál lesz, de ott sem vagyok ismerős. Kösziii http://goo.gl/maps/tpd2S körforgalomba bemész, rögtön jobbra, el a McDonalds mellett és a parkoló hátuljáig kell menni rutin oktatópálya volt egyébként korábban Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 http://goo.gl/maps/tpd2S körforgalomba bemész, rögtön jobbra, el a McDonalds mellett és a parkoló hátuljáig kell menni rutin oktatópálya volt egyébként korábban Köszi, így már okés. Még egy kérdés, nyitvatartásukat nem nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 Köszi, így már okés. Még egy kérdés, nyitvatartásukat nem nézted? 06-21 ha jól rémlik Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2012 06-21 ha jól rémlik Majd ha arra jársz lefényképezed telóval, vagy majd megnézed nekem pontosan? A hétvégi is fontos nekem. Mert suli után ha megyek és zárva van az szívás. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts