Gaben75 Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Köszi :D Hétvégén megcsinálom mert volt már egy két érdekes szituáció e miatt!!! Akksiról vedd le a kábelt, majd várj vele pár percet, és vissza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Nem lehet, hogy neked is a benzinnel van problémád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 Nem lehet, hogy neked is a benzinnel van problémád? Az is lehet a másik gond, tudni kellene mikor, s mennyit tankolt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus9, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 http://energiaoldal.hu/mar-most-melyponton-a-gazauto-atalakitas/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 http://pro-tec.hu/content.php?s=putart&f=proputart1&id=obvjo4e5cstpw9uv&submenu=nfe1e80xmrt4wddu mi az az "automatikus adagoló tartály"? ez is valami flashlube-klón? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus10, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2012 http://pro-tec.hu/co...fe1e80xmrt4wddu mi az az "automatikus adagoló tartály"? ez is valami flashlube-klón? majd holnap elmesélem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet? A : elvitte a gázos ecu a benzinest B: "megromlott " a benzined C: kérdezze meg kezelő orvosát ,gyógyszerészét :) D: fogalmam sincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Orvos gyógyszerész nem tud segíteni. Hiába kérdezték a verdát hogy hol fáj, az nem válaszolt. A nafta nem valószínű hogy megpimpult, pár ezerért szoktam tankolni. Meghajtom akkor benyával, leveszem a sarut, ha nem javult, felveszem a kapcsolatot a beszerelő céggel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 A : elvitte a gázos ecu a benzinest B: "megromlott " a benzined C: kérdezze meg kezelő orvosát ,gyógyszerészét :) D: fogalmam sincs Ez a benzin megromlás igaz. :) A 6 éves benzinnel az MZ nem akart elindulni ma, azzal szívtam, hengerbe friss beönt röffen, majd tankból régi leenged, karburátor leszed, kipucol, friss benzinnel feltölt, és pöccre indult. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 A : elvitte a gázos ecu a benzinest B: "megromlott " a benzined C: kérdezze meg kezelő orvosát ,gyógyszerészét :) D: fogalmam sincs :D diagnózist állítottam fel, s nekem is rögtön a C és a D verzió ugrott be. ebben a romlott benzinben én nem hiszek. ha több éve a tankban van az más, de itt ugye ez nem jöhet szóba. s egyébként is csak a reggeli indítás a nehézkes állítólag. aztán meg melegen helyrejön????? az injeektor inkább lehet "ellustulva"...nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet? Nekem is ez kezd kialakulni, mint amit leírtál. Azzal a különbséggel, hogy beindulni beindul, de alig akar alapjárat lenni, egy gázfröccs után viszont helyreáll. Próbálkoztam a benzines "meghajtással" is. Egy friss tankolást követően autóztam kétszáz kilométert, de ez sem oldotta meg a problémát. Az Index autógázos fórumában valaki a Spurit javasolta és utána egy benzines üzemet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Augusztus12, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2012 Nekem is ez kezd kialakulni, mint amit leírtál. Azzal a különbséggel, hogy beindulni beindul, de alig akar alapjárat lenni, egy gázfröccs után viszont helyreáll. Próbálkoztam a benzines "meghajtással" is. Egy friss tankolást követően autóztam kétszáz kilométert, de ez sem oldotta meg a problémát. Az Index autógázos fórumában valaki a Spurit javasolta és utána egy benzines üzemet. Ja és az utolsó mondatot befejezve: ... mindezt azért, hogy az injektorok megtisztuljanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=120709400&t=9023399 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 http://forum.index.h...09400&t=9023399 Ó feneeee... Oda szoktam járni. Habár a kora ott van mellette. Majd ha valaki jár ott számoljon be, én legközelebb szeptember 1-én megyek arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Ó feneeee... Oda szoktam járni. Habár a kora ott van mellette. Majd ha valaki jár ott számoljon be, én legközelebb szeptember 1-én megyek arra. Én is oda járok mostanában. Csütörtökön megnézem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Ó feneeee... Oda szoktam járni. Habár a kora ott van mellette. Majd ha valaki jár ott számoljon be, én legközelebb szeptember 1-én megyek arra. Láttam mostanában, gondoltam így végleg a lebontás sorsára jut a Szentendrei úti. Ami rossz az újban, hogy nem a főút mellett van, ha reggel csúcsidőben akarsz arra kanyarodni Szentendre felől, felejtsd el, 5-10 perc legalább, mire a leágazó körforgalomig eljutsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Hello Mindenkinek! Azzal a kerdessel fordulok hozzatok, hogy keszulok vasarolni egy 1.6-os G astrat amely LPG-vel es benzinnel uzemel, az LPG benne gyari. Merjem-e megvenni vagy sem? Mi a velemenyetek? Elore is koszi a valaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Hello Mindenkinek! Azzal a kerdessel fordulok hozzatok, hogy keszulok vasarolni egy 1.6-os G astrat amely LPG-vel es benzinnel uzemel, az LPG benne gyari. Merjem-e megvenni vagy sem? Mi a velemenyetek? Elore is koszi a valaszokat! gyári lpg??? gyárilag g astra-ban csak cng létezik Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 gyári lpg??? gyárilag g astra-ban csak cng létezik Bocs! Tevedtem, azt hittem, hogy LPG, nekem telyesen uj ez a terep. Akkor mi a velemeny a gyari cng-rol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Bocs! Tevedtem, azt hittem, hogy LPG, nekem telyesen uj ez a terep. Akkor mi a velemeny a gyari cng-rol? Szerintem ez nagyjából el is dönti a kérdést. http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?l=H Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Bocs! Tevedtem, azt hittem, hogy LPG, nekem telyesen uj ez a terep. Akkor mi a velemeny a gyari cng-rol? Gyári CNG? Az frankóó... Ha BP-en, Győrben, vagy Szegeden laksz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ph0enx Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 Szerintem ez nagyjából el is dönti a kérdést. http://www.gas-tanks...u.php?jump=menu OK! Koszonom szepen, csak az a baj, hogy ez nekem teljesen japan es kinai egyben! Azt ertem, hogy koltseghatekony, de megbizhato-e? Kerem valaki vilagiositson fel, mar teljesen osszezavarodtam. Elore is koszi,a KEZDO GAZOS! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 OK! Koszonom szepen, csak az a baj, hogy ez nekem teljesen japan es kinai egyben! Azt ertem, hogy koltseghatekony, de megbizhato-e? Kerem valaki vilagiositson fel, mar teljesen osszezavarodtam. Elore is koszi,a KEZDO GAZOS! :icon1: Bocs, rossz volt a link, kicseréltem. Nézd a jobb oldali táblázatot. Ugyanaz, mint amit Imy cartárs írt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Augusztus13, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2012 (edited) On 2012. 08. 13. at 20:46, imy írta: On 2012. 08. 13. at 20:48, ph0enx írta: Módosítva Április7, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts