Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet?

Megosztás:

Mostanság első reggeli indításnál nem akar beröffenni a gép. Teker, de nem kapja el. Vagy éppen röffen párat, de le is áll. Ha nyomok neki gázt, akkor indul csak. Ilyenkor mi van? Hibakód nincs. Ez lehet a gáztól? Egyszer írta valaki, hogy időnként le kellene venni az akkusarut, hogy tisztuljon az agya. Ez segíthet?

A : elvitte a gázos ecu a benzinest

B: "megromlott " a benzined

C: kérdezze meg kezelő orvosát ,gyógyszerészét :)

D: fogalmam sincs

Megosztás:

Ez a benzin megromlás igaz. :) A 6 éves benzinnel az MZ nem akart elindulni ma, azzal szívtam, hengerbe friss beönt röffen, majd tankból régi leenged, karburátor leszed, kipucol, friss benzinnel feltölt, és pöccre indult. :)

Megosztás:

:D diagnózist állítottam fel, s nekem is rögtön a C és a D verzió ugrott be.

ebben a romlott benzinben én nem hiszek. ha több éve a tankban van az más, de itt ugye ez nem jöhet szóba. s egyébként is csak a reggeli indítás a nehézkes állítólag. aztán meg melegen helyrejön?????

az injeektor inkább lehet "ellustulva"...nem?

Megosztás:

Nekem is ez kezd kialakulni, mint amit leírtál. Azzal a különbséggel, hogy beindulni beindul, de alig akar alapjárat lenni, egy gázfröccs után viszont helyreáll. Próbálkoztam a benzines "meghajtással" is. Egy friss tankolást követően autóztam kétszáz kilométert, de ez sem oldotta meg a problémát. Az Index autógázos fórumában valaki a Spurit javasolta és utána egy benzines üzemet.

Megosztás:

Nekem is ez kezd kialakulni, mint amit leírtál. Azzal a különbséggel, hogy beindulni beindul, de alig akar alapjárat lenni, egy gázfröccs után viszont helyreáll. Próbálkoztam a benzines "meghajtással" is. Egy friss tankolást követően autóztam kétszáz kilométert, de ez sem oldotta meg a problémát. Az Index autógázos fórumában valaki a Spurit javasolta és utána egy benzines üzemet.

Ja és az utolsó mondatot befejezve: ... mindezt azért, hogy az injektorok megtisztuljanak.

Megosztás:

Ó feneeee...

Oda szoktam járni. Habár a kora ott van mellette.

Majd ha valaki jár ott számoljon be, én legközelebb szeptember 1-én megyek arra.

Láttam mostanában, gondoltam így végleg a lebontás sorsára jut a Szentendrei úti.

Ami rossz az újban, hogy nem a főút mellett van, ha reggel csúcsidőben akarsz arra kanyarodni Szentendre felől, felejtsd el, 5-10 perc legalább, mire a leágazó körforgalomig eljutsz.

Megosztás:

OK! Koszonom szepen, csak az a baj, hogy ez nekem teljesen japan es kinai egyben! Azt ertem, hogy koltseghatekony, de megbizhato-e? Kerem valaki vilagiositson fel, mar teljesen osszezavarodtam.

Elore is koszi,a KEZDO GAZOS! :icon1:

Bocs, rossz volt a link, kicseréltem. Nézd a jobb oldali táblázatot.

Ugyanaz, mint amit Imy cartárs írt.

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.