szopcsi13 Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Hallottátok már,hogy két lépcsőben 50-50%-al emelik majd az LPG adóját! :o Itt a link:https://www.portfoli...gn=portfoliobox Te nyaltad be legjobban, Báttya! Ugye te még nemrég rakattad be? Nem baj, megyünk Románba! De hogy a cigi is???? Sőt!! A sör!!! Ebből háború lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Te nyaltad be legjobban, Báttya! Ugye te még nemrég rakattad be? Nem baj, megyünk Románba! De hogy a cigi is???? Sőt!! A sör!!! Ebből háború lesz.... Szerintem én... :omg: Nincs egy hónapja sem benne, kemény 1200 km-t ment gázzal eddig. Menjenek nyugodtan oda, ahova gondolom...S az indoklás a legjobb...az egészégügy javítása...puff...nesze neked környezetkímélő üzemmód... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Te nyaltad be legjobban, Báttya! Ugye te még nemrég rakattad be? Nem baj, megyünk Románba! De hogy a cigi is???? Sőt!! A sör!!! Ebből háború lesz.... Igen, 'adóparadicsom' vagyunk. :) Igen, és ki ne maradjon a Casco se a sorból. De remélem a teljesítmény adó is drágul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július10, 2012 Megoszt Elküldve Július10, 2012 Te nyaltad be legjobban, Báttya! Ugye te még nemrég rakattad be? Nem baj, megyünk Románba! De hogy a cigi is???? Sőt!! A sör!!! Ebből háború lesz.... Nem még nincs benne,ugye a légzsákprobléma miatt elhúzódott a dolog. De azért valszeg belekerül ,legfeljebb átjárunk tankolni a határon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 Van még itt egy ilyen is: http://www.fuel-prices-europe.info/ Matolcsy meg remélem, hogy szemműtétre gyűjt! ... hogy a másikat is ferdítsék el jóóól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 ugyan ez volt neki is... próbáld ki... egyébként se árt neki egy kis benzin üzem :) ma reggel már alig bírtam beindítani :unsure: kb negyedjére sikerült aztán meg pár m-ig csak alapjáraton gurult olyan volt mint ha nem vette volna a jelet a pedálról hibakód nincs asszem ma megyek egy kört a nulláson a maradékkal aztán tankolok bele 10l újat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Július11, 2012 Megoszt Elküldve Július11, 2012 jah :( ezen fortyogunk egész délután ... Horvátországba még mindig sokkal olcsóbban járhattok ki nyaralni. Az autópályák mellett sem igazán lehet látni 180HuF-nál drágábban. Igaz, sovány vígasz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július12, 2012 Megoszt Elküldve Július12, 2012 http://www.peticiok.com/mondj_nemet_az_lpg_autogaz_jovedeki_adojanak_emelesere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 T McElek és uhuhu természetesen igazatok volt :) kijártam ameddig mertem menni (kannám nincs sajnos) aztán tankoltam 10l v-power nitro+ -t ( :D) most már szinte pöccre indul és többnyire nem is rángat utána... beletettem a megmaradt fél protec-et, asszem kijárom belőle ezt is és majd akkor lesz teljesen jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 T McElek és uhuhu természetesen igazatok volt :) kijártam ameddig mertem menni (kannám nincs sajnos) aztán tankoltam 10l v-power nitro+ -t ( :D) most már szinte pöccre indul és többnyire nem is rángat utána... beletettem a megmaradt fél protec-et, asszem kijárom belőle ezt is és majd akkor lesz teljesen jó Igen, néha kell bele tankolni benzint, hogy meg ne romoljon. :) 2-3 havonta valamennyi benzint nyomni kell bele, én most 3 hónap után tankoltam tele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Igen, néha kell bele tankolni benzint, hogy meg ne romoljon. :) 2-3 havonta valamennyi benzint nyomni kell bele, én most 3 hónap után tankoltam tele. :) Akkor az is jó, ha mindig tele tankkal járok? Nekem 3 hónap alatt döglött bele, addigra kb a 2/3-a fogyott el (az utóbbi hetekben szinte semmi). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Akkor az is jó, ha mindig tele tankkal járok? Nekem 3 hónap alatt döglött bele, addigra kb a 2/3-a fogyott el (az utóbbi hetekben szinte semmi). Én tele tankolom általában, és akkor tudok átlagot is nézni, ~3 hónap alatt (5e km) fogyott ~22l. A teli tank hátránya, a nagyobb súly, amit cipel az ember 52l esetén ~40kg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Nekem 3 hónap alatt döglött bele... Én csak csodálkozok ezeken a hozzászólásokon.... Nem tudom milyen benzinnel jártok vagy hogy hol tankoltok, de én még sose tapasztaltam hasonlót, pedig telente rendszeresen letámasztom az autót és október elejétől március végéig be sem indítom, és azért szokott benne benzin maradni (általában nem több mint 1/4-ed tanknyi). Mondjuk az is igaz hogy az enyémben vagy Lukoil 98-as, vagy V-Power Racing 100-as van ilyenkor, de eddig fél év állás után is mindig pöccre indult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Én csak csodálkozok ezeken a hozzászólásokon.... Nem tudom milyen benzinnel jártok vagy hogy hol tankoltok, de én még sose tapasztaltam hasonlót, pedig telente rendszeresen letámasztom az autót és október elejétől március végéig be sem indítom, és azért szokott benne benzin maradni (általában nem több mint 1/4-ed tanknyi). Mondjuk az is igaz hogy az enyémben vagy Lukoil 98-as, vagy V-Power Racing 100-as van ilyenkor, de eddig fél év állás után is mindig pöccre indult. na épp ezért van nekem is 100as benne ... ;) azzal nincs gond Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ricsi89 Elküldve Július13, 2012 Megoszt Elküldve Július13, 2012 Jó pár éve volt faternak egy motorja, ami éveket állt használatlanul. Évek után beindítottam a régi benzinnel és hibátlanul ment. Egyébként a fűnyíró, rotációs kapa ősszel letéve, tavasszal pöccre indul az előző évből megmaradt benzinnel a tankjában. Tehát elég érdekes ez a megromlik a benzin dolog.Igazából szerintem a benzinben lévő adalékokkal lehet a gond, hogy azok vesztik el hatásukat és csökkenhet a benzin oktánszáma emiatt, ami okozhat gondokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július14, 2012 Megoszt Elküldve Július14, 2012 Én csak csodálkozok ezeken a hozzászólásokon.... Nem tudom milyen benzinnel jártok vagy hogy hol tankoltok, de én még sose tapasztaltam hasonlót, pedig telente rendszeresen letámasztom az autót és október elejétől március végéig be sem indítom, és azért szokott benne benzin maradni (általában nem több mint 1/4-ed tanknyi). Mondjuk az is igaz hogy az enyémben vagy Lukoil 98-as, vagy V-Power Racing 100-as van ilyenkor, de eddig fél év állás után is mindig pöccre indult. Én az AGIP-on tankolok, nekem sem volt semmi gondom vele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július15, 2012 Megoszt Elküldve Július15, 2012 http://www.peticiok....janak_emelesere Írjátok alá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 http://www.alternativenergia.hu/tajekoztato-a-kormany-tervezett-lpg-jovedeki-ado-emelesevel-kapcsolatban/50336 Érdekes, pl, hogy egy átlagos autóval 20Ft/km megtérüléssel lehet számolni. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 http://www.alternati...csolatban/50336 Érdekes, pl, hogy egy átlagos autóval 20Ft/km megtérüléssel lehet számolni. :omg: ez egy ......ság :) nem számolja bele a többlet fogyit ... jó esetbe 12ft emelés után jóesetbe 8 ,ha 500lesz a benya Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyikszi Elküldve Július18, 2012 Megoszt Elküldve Július18, 2012 Én is gondolkodtam rajta, hogy átalakíttatom, de amíg ezek vannak hatalmon nem foglalkozok vele :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Jó pár éve volt faternak egy motorja, ami éveket állt használatlanul. Évek után beindítottam a régi benzinnel és hibátlanul ment. Egyébként a fűnyíró, rotációs kapa ősszel letéve, tavasszal pöccre indul az előző évből megmaradt benzinnel a tankjában. Akkor abban a fűnyíróban, rotiban valami tönkrement. Lambda, kopogásérzékelő, esetleg az ECU, vagy valamelyik emettoros bizba@sz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Akkor abban a fűnyíróban, rotiban valami tönkrement. Lambda, kopogásérzékelő, esetleg az ECU, vagy valamelyik emettoros bizba@sz. Hosszú távon nagyon barátságos lett a fogyasztásom, Zala-Budapest-Kékestető-Eger-Miskolc és környéke (Lillafüred, és a környező hegyek, ahol 3-4 ben lehet közlekedni, mindenhol kanyar-kanyar... ) 1327km-re 89,41l LPG 6,73l/100km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Hosszú távon nagyon barátságos lett a fogyasztásom, Zala-Budapest-Kékestető-Eger-Miskolc és környéke (Lillafüred, és a környező hegyek, ahol 3-4 ben lehet közlekedni, mindenhol kanyar-kanyar... ) 1327km-re 89,41l LPG 6,73l/100km. Ezt hogy csinálod?! Nekem benzinből evett ennyit, amikor nem nyomtam neki. Gázzal 8,8, pedig nem megyek 120 fölé és komolyabb dugóba sem kerülök. Talán érdemes lenne beállíttatnom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július27, 2012 Megoszt Elküldve Július27, 2012 Ezt hogy csinálod?! Nekem benzinből evett ennyit, amikor nem nyomtam neki. Gázzal 8,8, pedig nem megyek 120 fölé és komolyabb dugóba sem kerülök. Talán érdemes lenne beállíttatnom? Háát nem tudom. Talán nem pörgetem? Pályán is 3500 vagy alatta van a fordulat, és 2250-2500 körül váltok el, hogy a fordulat 2000 alá ne essen. Országuton 3-ból 5-be váltok, de akkor 3000-nél váltok el... Használom a motorféket elég gyakran. A fékeimen is észre venni, a gyári betétek ~50%-osak. Kollégám fél évvel fiatalabb kocsija benzinből 5.5 vagy alatta eszik, és az opel Dexos2 olaj óta tapasztalt pár dl-es csökkenés is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts