Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Nekem 3 3 hónapossal nincs gondom, de én mindig tele tankolom, ma ~22l ment bele. Régen tankoltam 400Ft alatt, de ma sikerült.

Mondjuk a 4 hónap nekem sem tűnik soknak... naponta mozog az autó stb.

Melegen meg szépen megy... nemtom :unsure:

Megosztás:

:D

pedig én házaltam is vele az érdekedben...

akkor kijárom a benyát, negyed alatt van... 4 hónapja tankoltam napra pontosan :(

köszi

csak szarul jött le...

másrészt nekem sincs problémám vele benzinen ... 8ekm ezelőtt tankoltam tele... lehet hogy a 100benyamiatt... vagy nemtom :)

Megosztás:

Ez így szívás, 2*30Ft-al lesz így megemelve, ha szerencsém van addig visszahozza a beépítés árát, most tartok 140e-nél tavaly május óta.

Ha 320Ft lesz a gáz 7*320Ft=2240Ft/100km, ha 6l-es benzin fogyasztással számolok literenkénti 450Ft-os benzinnel, akkor 2700Ft/100km lesz.... Ha 1-200Ft-al takarítanék meg többet, akkor majd inkább megyek benzinnel...

Megosztás:

Ez így szívás, 2*30Ft-al lesz így megemelve, ha szerencsém van addig visszahozza a beépítés árát, most tartok 140e-nél tavaly május óta.

Ha 320Ft lesz a gáz 7*320Ft=2240Ft/100km, ha 6l-es benzin fogyasztással számolok literenkénti 450Ft-os benzinnel, akkor 2700Ft/100km lesz.... Ha 1-200Ft-al takarítanék meg többet, akkor majd inkább megyek benzinnel...

60ft soknak tűnik azért, legyen mondjuk 45

most 230 jobb helyeken, tehát számolj 275-tel... erre még mindig azt mondom hogy megéri vele majd autózni (ha viszont így kéne beszerelni akkor az már csücskös)

Megosztás:

60ft soknak tűnik azért, legyen mondjuk 45

most 230 jobb helyeken, tehát számolj 275-tel... erre még mindig azt mondom hogy megéri vele majd autózni (ha viszont így kéne beszerelni akkor az már csücskös)

jó még az 275 is ... a hír szomorúúúú

na most köpök egyet ...

Megosztás:

ez majd kiderül.... akkor ..

egyenlőre javaslat.. ami annyit jelent hogy el is fogadták..

ez van...

Igen, ez igaz, nekem januárig kb visszajön a beépítés költsége, de májusig biztos, aztán hogy utána mi lesz nem tudni.

Külföldi benzin és LPG árakat hol lehet megnézni? Engem szlovénia érdekelne, lehet már most is olcsóbb. :)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.