J0hnny Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Hát az enyim iszonyat keveset eszik gázból is, de benzinből volt 6l-es átlagom, LPG-ből meg 6.6l, ami 10% plusz, de mellé még megeszik majdnem egy literbenzint, ami cseppet sem szegény keveréknek mondható... Ezt egy meleg motornál megejtett gázelemzővel elvégzett mérés után lehet csak 100%-ra megmondani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Május13, 2012 Megoszt Elküldve Május13, 2012 Szia! A mi autonk végre pénteken dobott hibakódott január óta. Valószínű, hogy szelep szorulás(égés) baja van. 1-2 héten belül kiderül, hogy mi pontosan. Addig spórólj a kenőrendszerre. Nekem 35ekm gázos km ( óra szerint 75ekm) után kezdett gyengélkedni és most 38ekm után behalt. Lehet, hogy nem rossz az a kenőrendszer. Amint van fejlemény megírom. Üdv Köszi ha - bár így megjártál - megosztod velünk a fejleményeket, a negatívakat is. Tényleg megköszönnénk, ha pár képpel tudnád illusztrálni, mi is történhetett. Neked semmi szelepóvó nem volt a gáz mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Köszi ha - bár így megjártál - megosztod velünk a fejleményeket, a negatívakat is. Tényleg megköszönnénk, ha pár képpel tudnád illusztrálni, mi is történhetett. Neked semmi szelepóvó nem volt a gáz mellé? Persze. Kép elméletileg készül majd... Ha csak az nem, hogy 3-4 tank után mentem benzinnel 10-30 km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Persze. Kép elméletileg készül majd... Ha csak az nem, hogy 3-4 tank után mentem benzinnel 10-30 km-t. de melegítésekre benzin fogyott, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Friss info, hogy a 2. hengerben nincs kompresszió (0). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 de melegítésekre benzin fogyott, nem? Igen reggel alapjárat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Friss info, hogy a 2. hengerben nincs kompresszió (0). ami idáig mindegyik hengerbe tökéletes volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 ami idáig mindegyik hengerbe tökéletes volt.... Aha... Többen is mérték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Friss info, hogy a 2. hengerben nincs kompresszió (0). Érdekes, de akkor ott valami nagyon megfeküdt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2012 Megoszt Elküldve Május14, 2012 Friss info, hogy a 2. hengerben nincs kompresszió (0). Alakul a szelep elfújásos story... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2012 Friss info, hogy a 2. hengerben nincs kompresszió (0). :o :pinch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2012 Szlovákia tankolás: fogyasztás 8,1 L/100 km 209.6 Ft / liter ( euro 295.6 Ft ) 7.400 Ft ért tettem meg 435 km-t :) és amit megfigyeltem: nem változik semminek az ára.... tök érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Ime a szomorú képek: A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu[/url A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 az első kép ok a többi pici :) amit én látok ... hogy nincs elégve a szeleptányér... és a kitört szeleprész alatt se látok a szelepülékbe beverődést... így innen ennyi látszik csak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 az első kép ok a többi pici :) Ki kell türülni a thumbot az url-ből. Egyébként ezt én sem rónám fel az LPG-nek. Esetleg annyira, hogy hamarabb jelentkezett az anyagfáradás a magasabb égéshőnek köszönhetően. De hogy benzinnel is így járt volna, az tutihótziher. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Ki kell türülni a thumbot az url-ből. Egyébként ezt én sem rónám fel az LPG-nek. Esetleg annyira, hogy hamarabb jelentkezett az anyagfáradás a magasabb égéshőnek köszönhetően. De hogy benzinnel is így járt volna, az tutihótziher. szerintem sincs köze a gázhoz... valszeg repedt volt már eleve ... egy cimbim így járt a corsa-val... amiben nincs gáz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2012 érdekes.... sose lesz meg az igazság... :) ha a gáz okozná, akkor a többi hengernél is lenne baj... ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2012 megcsináltam a képeket nagyba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 köszi :) meg miért nincs elégve a szelep széle??? pl a mellette lévőnek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Május15, 2012 én ránézésre úgy gondolom, hogy egyszerüen szelepszorulás volt, és egyszerüen nyitvamaradt, és megnyekkent.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 én ránézésre úgy gondolom, hogy egyszerüen szelepszorulás volt, és egyszerüen nyitvamaradt, és megnyekkent.... akár az is lehetett... hogy az mitől az megint egy más történet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 érdekes.... sose lesz meg az igazság... :) ha a gáz okozná, akkor a többi hengernél is lenne baj... ugye? Az igazság odaát van... Valószínű, hogy ez is a konstrukciós hiba áldozata lett... :icon7: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Tomi! Ha esetleg tovább bontjátok a hengerfejet, légyszi csinálj képet a kiszerelt sérült szelepről is. A dugattyúban nincs "nyoma" levált szelepdarabnak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Tomi! Ha esetleg tovább bontjátok a hengerfejet, légyszi csinálj képet a kiszerelt sérült szelepről is. A dugattyúban nincs "nyoma" levált szelepdarabnak? Sajnos a kocsi messze van tőlem... Úgy tudom, hogy gépműhelybe megy tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rozsav Elküldve Május15, 2012 Megoszt Elküldve Május15, 2012 Sajnos a kocsi messze van tőlem... Úgy tudom, hogy gépműhelybe megy tovább. Ha egy szelephalál az összkárod...azért nem lesz ez horror költség...(anélkül, hogy el akarnám dönteni kinek mi a sok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts