Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Na én meg ezért nem tankolom fullra. (na jó, meg sóher is vagyok) :D

De holnap adni kell neki, mert kivillant a szegénységjelző.

Kap egy tizesért, azzal elvagyok pár hónapot.

na én meg azért nem tankolom tele, mert a kurvaannya tankoljon huszonezer forintért.... én 2-3-max5 ért szoktam tankolni....

Megosztás:

Sziasztok ! Hónap végén szerelik a G astrámba a gázt, és eszembe jutott VALAMI.

A mostani gyertyám nem lesz jó hozzá. 16xep a motorkód eleje, a gyertyám most Bosch fgr8 kqe0. 4 érintkezős. Lehet 1 helyen elírtam (fqr8 ?) Azt mondták a 4 érintkezős nem lesz jó. Állítólag az fr7 dcx+ szokták szerelni ezekbe a kocsikba. Nagyon kommersznek tűnik, viszont nem tudom mi lenne jobb helyette. A bosch ehhez a gyertyához premium kategóriában az fr7 dpx -et írja. Az opel a gyári gázosait fr7 dpp332 - vel szereli (ez viszont irtó drága) Az arany közép utat keresem úgy 10.000 FT/4 db áron. Valaki megosztaná velem ,hogy ilyen motorral szerelt kocsijában milyen a gyertya ? Köszi !

Megosztás:

Sziasztok!

3 napja van az autóba beszerelve a gáz. Ac Stag 4+ felső kenővel eddig remekül működik nekem 25 c°után vált át gázra 1600 fordulat után szinte észrevétlenül csak a lámpa világításából lehet tudni.Vagyis 1-2mp . Kecskeméten csináltattam szerintem jól dolgoztak a fiuk a Tekisz-nél.Azért írom meg ezt a pár sort mert eddig az Ac-ról nem nagyon írt senki véleményt.(vagy csak én nem találtam)Mint kezdő gázos remélem nem fogok sok hülyeséget írni.

Jó utat mindenkinek!

Megosztás:

Sziasztok!

3 napja van az autóba beszerelve a gáz. Ac Stag 4+ felső kenővel eddig remekül működik nekem 25 c°után vált át gázra 1600 fordulat után szinte észrevétlenül csak a lámpa világításából lehet tudni.Vagyis 1-2mp . Kecskeméten csináltattam szerintem jól dolgoztak a fiuk a Tekisz-nél.Azért írom meg ezt a pár sort mert eddig az Ac-ról nem nagyon írt senki véleményt.(vagy csak én nem találtam)Mint kezdő gázos remélem nem fogok sok hülyeséget írni.

Jó utat mindenkinek!

Feltennél róla pár képet?

Megosztás:

A vákuumos tehát kézzel kell beállítani k.b 1 csepp 60 mp alatt legalább nekem ezt mondta a gázszerelő.Elvileg 400 ml elég 5-6 ezer km-re.De majd kiderül.

Megosztás:

A vákuumos tehát kézzel kell beállítani k.b 1 csepp 60 mp alatt legalább nekem ezt mondta a gázszerelő.Elvileg 400 ml elég 5-6 ezer km-re.De majd kiderül.

Pontosan hogy működik ez?

Induláskor fel kell pattintani és kinyitni a "csapot"?

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.