ACRONKA Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Szinte kizárólag ugyanannál a kútnál tankolok. Illetve a melegebb idővel épp az jár együtt hogy kevesebb megy bele mint hidegben, nem? Igen, átlagosan biztosan kevesebb megy bele, de nem csak a hőtágulás és a kútnyomás számít. Az is számít, hogy mikor zár a szelep, és szerintem ez nem mindig ugyanazon a nyomáson történik. Kb 1-2 literre saccolom az ingazozást a 43 l-s tartálynál. Nekem például van amikor csak kattan egyet a szelep, és egy csepp sem megy bele több, de van amikor elkezd hangosan berregni, és ekkor még elég sok csordogál bele, ha a kutas hagyja. Persze nekem elvileg 80%-nál zárna el! Lehet amelyik tartályt tele lehet nyomni, ott már tényleg csak a kútnyomás és a hőtágulás számít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április22, 2012 Megoszt Elküldve Április22, 2012 Igen, átlagosan biztosan kevesebb megy bele, de nem csak a hőtágulás és a kútnyomás számít. Az is számít, hogy mikor zár a szelep, és szerintem ez nem mindig ugyanazon a nyomáson történik. Kb 1-2 literre saccolom az ingazozást a 43 l-s tartálynál. Nekem például van amikor csak kattan egyet a szelep, és egy csepp sem megy bele több, de van amikor elkezd hangosan berregni, és ekkor még elég sok csordogál bele, ha a kutas hagyja. Persze nekem elvileg 80%-nál zárna el! Lehet amelyik tartályt tele lehet nyomni, ott már tényleg csak a kútnyomás és a hőtágulás számít. Ha berreg, akkor nem elengedi a gázt, mert megtelt, és nagy a nyomás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 Ha berreg, akkor nem elengedi a gázt, mert megtelt, és nagy a nyomás? Nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április23, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2012 nekem tegnap este Sopronban addig tankolták amig ment bele. a kerregéstől számitva kb plusz 10 liter ment bele. ( kb 30-32 liternél kezdett kerregni, majd abbahagyta, és a jóember 40 nél kapcsolta le ) kb 100 km rel késöbb is aludt el a 4. led mind ahogy szokott.... ( Sopronban 269.9 Ft 1 liter LPG , Óbudán 234 Ft ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 és ez jó hogy ennyire tele baccák ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április23, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2012 ja, mert nagyobb lesz a hatótávolság.. amugy meg fogalmam sincs :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 ja, mert nagyobb lesz a hatótávolság.. amugy meg fogalmam sincs :P de ilyenkor nem a biztonsági tartalék helyét tölti ki?? főleg ilyen drága gázból :D belegondolok hogy hétvégén én is ennyiért fogok tankolni... 17be meg mindig 223.9.... nem is értem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 és ez jó hogy ennyire tele baccák ??? ja, mert nagyobb lesz a hatótávolság.. amugy meg fogalmam sincs :P A kutasnak esetleg? Magasabb árúból nagyobb mennyiség = több a jutalék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 A kutasnak esetleg? Magasabb árúból nagyobb mennyiség = több a jutalék? akár ez is lehet :) én bunyesz vagyok és magnak lekapcsolom ... mindig elmennek kolbászolni a kutasok :) az milyen lenne hogy viszek agy kannát és kérek abba is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 akár ez is lehet :) én bunyesz vagyok és magnak lekapcsolom ... mindig elmennek kolbászolni a kutasok :) az milyen lenne hogy viszek agy kannát és kérek abba is :) Vagy egy palackot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 Vagy egy palackot. :D szerintem azért lelőnek :D elvileg lekapcsolnom se lehetne :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 Vagy egy palackot. :D "Itt ez a marék öngyújtó. Töltse már meg, legyen szíves!" :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április23, 2012 Megoszt Elküldve Április23, 2012 "Itt ez a marék öngyújtó. Töltse már meg, legyen szíves!" :icon11: T elek legyártja neki az adaptert ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2012 Egy kis gázár jelentés: Sturovo ban ( Párkány ) az LPHG elég olcsó. elég szar a kép, 0,719 euro / 1 liter LPG jelenlegi árfolyamon: 214 Ft, / kártyás fizetésnél a közéárfolyamot vonják a kártyáról.... Esztergomban a MOL kúton 257.9 a gáz..... asszem én már ezt sem fogom magyarországon venni.... lassan magyarországon a kenyéren kívül semmit sem veszek..... ezt Ők akarták :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Egy kis gázár jelentés: Sturovo ban ( Párkány ) az LPHG elég olcsó. elég szar a kép, 0,719 euro / 1 liter LPG jelenlegi árfolyamon: 214 Ft, / kártyás fizetésnél a közéárfolyamot vonják a kártyáról.... Esztergomban a MOL kúton 257.9 a gáz..... asszem én már ezt sem fogom magyarországon venni.... lassan magyarországon a kenyéren kívül semmit sem veszek..... ezt Ők akarták :P És azt hiszed elbújhatsz? Május 1-jétől bevezetésre kerül a „lassan Magyarországon a kenyéren kívül semmit sem veszek”-adó. Az adó alapja a semmitnemvétel 10%-a. De :whistle: :lipssealed: :ninja: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Reálisabb az elégedetlenkedés-adó: aki nem elégedett, az fizeti. Egységesen 5000 ft /per panasz. :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Egy kis gázár jelentés: Sturovo ban ( Párkány ) az LPHG elég olcsó. elég szar a kép, 0,719 euro / 1 liter LPG jelenlegi árfolyamon: 214 Ft, / kártyás fizetésnél a közéárfolyamot vonják a kártyáról.... Esztergomban a MOL kúton 257.9 a gáz..... asszem én már ezt sem fogom magyarországon venni.... lassan magyarországon a kenyéren kívül semmit sem veszek..... ezt Ők akarták :P Én is szoktam Nove Mesto-ban (Sátoraljaújhely) tankolni, de ott csak 208-ra jött ki még két héttel ezelőtt(0,7 EUR) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Egy kis gázár jelentés: Sturovo ban ( Párkány ) az LPHG elég olcsó. elég szar a kép, 0,719 euro / 1 liter LPG jelenlegi árfolyamon: 214 Ft, / kártyás fizetésnél a közéárfolyamot vonják a kártyáról.... na akkor csak van kút ott is :) mázlista :) egy térképlinket berakhatnál hol van helyileg Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 na akkor csak van kút ott is :) mázlista :) egy térképlinket berakhatnál hol van helyileg azért azt figyelted hogy megint a piroskával ment? :) szerintem nem is jár LPG-vel már :P :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 azért azt figyelted hogy megint a piroskával ment? :) szerintem nem is jár LPG-vel már :P :) dugiba már abba is gáz van :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 Románban nem tudjátok mennyi? Megérné átmenni? (Durván 15km a határ) Ma voltam kint melózni, még tervbe is volt hogy meglessem, de valahogy elmaradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2012 azért azt figyelted hogy megint a piroskával ment? :) szerintem nem is jár LPG-vel már :P :) ááá, anya ellizingelte tőlem a buszt... abba könnyebb neki ki-beszélni, és nem rázza szét.... cserébe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2012 másnak is megjelent a kép? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 másnak is megjelent a kép? jah csak az a piros szöveg nem olvasható :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április24, 2012 Megoszt Elküldve Április24, 2012 ááá, anya ellizingelte tőlem a buszt... nem érzem hogy bánt ez a dolog téged nagyon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts