imy Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 en 223.9 tankoltam hetfon egy kagylos kutnal :) Én szombaton fogok 234-ért, de előtte nyomatok bele 262-eset hogy felérjek vele BP-re :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 LPG nálunk 266Ft/L (nekem van -10Ft kedvezményem). :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 LPG nálunk 266Ft/L (nekem van -10Ft kedvezményem). :omg: Debrecenben is felvitték a MOL-nál, ahova járok. De még így is csak 244. Hihetetlen, hogy nálatok ennyivel drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Donát Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Heló mindenkinek Még új vagyok itt a forumon. Van egy 92-es 1.6-os GLS astrám amiben lovato gázrendszer van és pár napja azt jelzi, hogy átvált gázüzemre de közben a gáztartálynál nincs az a jellegzetes hang amit átváltásnál eddig hallottam és nem is vált át annak ellenére hogy zölden kezd világítani a visszajelző. Elmentem ma egy szervizbe de ott már nem volt idejük átnézni és annyit mondtak, hogy a relével lehet a baj amit ki is cseréltem de semmi. Ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem. előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Heló mindenkinek Még új vagyok itt a forumon. Van egy 92-es 1.6-os GLS astrám amiben lovato gázrendszer van és pár napja azt jelzi, hogy átvált gázüzemre de közben a gáztartálynál nincs az a jellegzetes hang amit átváltásnál eddig hallottam és nem is vált át annak ellenére hogy zölden kezd világítani a visszajelző. Elmentem ma egy szervizbe de ott már nem volt idejük átnézni és annyit mondtak, hogy a relével lehet a baj amit ki is cseréltem de semmi. Ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem. előre is köszi a segítséget. Jó a neved :) szerintem a multi szelepre gondolsz.. nézd meg nem szakadt le a kábel...pl. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Heló mindenkinek Még új vagyok itt a forumon. Van egy 92-es 1.6-os GLS astrám amiben lovato gázrendszer van és pár napja azt jelzi, hogy átvált gázüzemre de közben a gáztartálynál nincs az a jellegzetes hang amit átváltásnál eddig hallottam és nem is vált át annak ellenére hogy zölden kezd világítani a visszajelző. Elmentem ma egy szervizbe de ott már nem volt idejük átnézni és annyit mondtak, hogy a relével lehet a baj amit ki is cseréltem de semmi. Ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem. előre is köszi a segítséget. Üdv a fórumon! Felhívnám figyelmed, hogy az Astra F-nek is van autógázos topicja. De írj csak ide nyugodtan, ha ez jobban pörög. Úgyis segítenek a cartársak típusfüggetlenül is. Jó a neved :) Te lehettél volna akár Mc-donát is! :D Micsoda avatarrral! :omg: :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Heló mindenkinek Még új vagyok itt a forumon. Van egy 92-es 1.6-os GLS astrám amiben lovato gázrendszer van és pár napja azt jelzi, hogy átvált gázüzemre de közben a gáztartálynál nincs az a jellegzetes hang amit átváltásnál eddig hallottam és nem is vált át annak ellenére hogy zölden kezd világítani a visszajelző. Elmentem ma egy szervizbe de ott már nem volt idejük átnézni és annyit mondtak, hogy a relével lehet a baj amit ki is cseréltem de semmi. Ha valakinek van valami ötlete kérem ossza meg velem. előre is köszi a segítséget. no comment akkor a szervizről, meg sem nézik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Debrecenben is felvitték a MOL-nál, ahova járok. De még így is csak 244. Hihetetlen, hogy nálatok ennyivel drágább. Ma öröm vaolt 234-ért tankolni Bp-en :) És belement 40.5l 9500Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Április15, 2012 Megoszt Elküldve Április15, 2012 Debrecenben is felvitték a MOL-nál, ahova járok. De még így is csak 244. Hihetetlen, hogy nálatok ennyivel drágább. Azért Debrecentől sem kell nagyon messze menni, hogy drágáért tankolj. Újfehértó (holott Hajdúhadházon megkapod 231-ért.), Nagykálló, Nyírbátor, itt mind 260 fölött kapod meg a gázt (de még ide lehetne sorolni egész szabolcsot). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bartata Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Üdvözlet az uraknak ! Át szeretném alakíttatni G Astrámat gázosra. Olvastam vissza a fórumban vagy 10 oldalt,de 120at nem akaródzik. Az érdekelne melyik rendszer a leg megfelelőbb, illetve melyik kerülendő ? A másik dolog, hogy melyik szervízre lehet ezt nyugodt szívvel rábízni illetve melyik kerülendő ? Tekintve hogy a környékünkön nincsen a LandiRenzonak partnerműhelye, Debrecen is éppen annyira van mint Budapest mint legközelebbi helyek. Olyan szervízbe nem akarom vinni ahol havonta 1et csinálnak. Előre is köszi a választ ! (Azt a hozzászólást olvastam ami a landi elterjedtségéről szól, így félig megválaszolt a dolog.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Üdvözlet az uraknak ! Át szeretném alakíttatni G Astrámat gázosra. Olvastam vissza a fórumban vagy 10 oldalt,de 120at nem akaródzik. Az érdekelne melyik rendszer a leg megfelelőbb, illetve melyik kerülendő ? A másik dolog, hogy melyik szervízre lehet ezt nyugodt szívvel rábízni illetve melyik kerülendő ? Tekintve hogy a környékünkön nincsen a LandiRenzonak partnerműhelye, Debrecen is éppen annyira van mint Budapest mint legközelebbi helyek. Olyan szervízbe nem akarom vinni ahol havonta 1et csinálnak. Előre is köszi a választ ! (Azt a hozzászólást olvastam ami a landi elterjedtségéről szól, így félig megválaszolt a dolog.) Üdv, Pedig szerintem érdemes lenne átböngészni :) Mert az a helyzet hogy megint mindannyian csak azt tudjuk leírni hogy a saját esetünkben mi a tapasztalat, aztán hogy ezeket összehasonlítva ki milyen következtetést von le... Pl én leírom hogy Medic-car-nál Dunakeszin szereltettem és hibátlan a Lovato szettem kezdetek óta, van aki majd megírja hogy mennyit szívott a Medic-car-nál, stb. Szóval nem ilyen egyszerű a téma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április17, 2012 Megoszt Elküldve Április17, 2012 Így van, nem olyan egyszerű a téma, mivel mindenki a saját rendszeréről tud nyilatkozni, és az általában mindannyiunknak bevált. (bár sokan még nemrég alakítottuk át). A szervizekkel való viszonyunk pedig legtöbbször azon múlik, milyen gatya van épp a mesteren. a Medic-car-t azért általában dicsérik.... Mindenképp azt javaslom, szánd rá az időt, és rágd át magad a témán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bartata Elküldve Április18, 2012 Megoszt Elküldve Április18, 2012 Állítólag csak a Medic-Carnak lehet mostanság újravizsgáztatás nélkül szerelni, de ők már május végét beszélnek. Viszont lehet változik a jogszabály. Nem törvényszerű hogy mindenki elégedett a sajátjával. Én sajna a kocsival sem vagyok, pedig csak 4 éves... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzx007 Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Üdv CARtársak! Ma voltam 2000km ingyen átvizsgáláson.Nekem kicsit úgymond "pulzál" az alapjáratom kb 100-at kileng.Elsősorban meleg motornál és természetesen gázon.Egyébként nem.Volt még 1 apró hiba mégpedig, hogy apró lyukat hagy mikor gyorsítok. Megnézték azt mondták a gáznyomást kellett emelni.Az alapjárat nem változott sajna a "lyuk" talán. Medic-car-nál volt a dolog.Előzékenyek rendesek de amennyit láttam az automra felrakták a laptopot és ennyi.Kb 1 perc volt gondolom hibaolvasás az semmit nem jelzett valamit tekert valóban a szaki és már jött is ki az autó. Nem baj ha naon idegesít a dolog akkor megyek újból. Esetleg valakinek hasonló tapasztalat? Még valami! Hogy kell a láblécbe írni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 Üdv CARtársak! Ma voltam 2000km ingyen átvizsgáláson.Nekem kicsit úgymond "pulzál" az alapjáratom kb 100-at kileng.Elsősorban meleg motornál és természetesen gázon.Egyébként nem.Volt még 1 apró hiba mégpedig, hogy apró lyukat hagy mikor gyorsítok. Megnézték azt mondták a gáznyomást kellett emelni.Az alapjárat nem változott sajna a "lyuk" talán. Medic-car-nál volt a dolog.Előzékenyek rendesek de amennyit láttam az automra felrakták a laptopot és ennyi.Kb 1 perc volt gondolom hibaolvasás az semmit nem jelzett valamit tekert valóban a szaki és már jött is ki az autó. Nem baj ha naon idegesít a dolog akkor megyek újból. Esetleg valakinek hasonló tapasztalat? Még valami! Hogy kell a láblécbe írni ? Neked is Lovato van ugye? Milyen moci? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzx007 Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 igen az Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzx007 Elküldve Április19, 2012 Megoszt Elküldve Április19, 2012 az aláirás megoldodott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 8.8L/100km :confused: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 8.8L/100km :confused: :unsure: Z14XEP-től kicsit sok, ha országút, de ha város, akkor nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április20, 2012 Megoszt Elküldve Április20, 2012 Z14XEP-től kicsit sok, ha országút, de ha város, akkor nem... Város... de sz*pós dugók nem voltak benne és kifejezetten igyekeztem nem gyötörni most, szóval én sokallom :( Benzinből ilyenkor elmenne 7-tel... Két dolog van: - felment a nyári alu amin kicsit szélesebb a gumi - melegszik az idő és a relatíve rövid távokból egyre többet megyek gázzal melóba+vissza Szóval vagy eleve télen is kicsit többet evett csak elvitte a benzin a hidegben, vagy a nyárikerék megdobja ennyivel, nemtom... Mondjuk cserébe tökéletesen megy benzinen is gázon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Város... de sz*pós dugók nem voltak benne és kifejezetten igyekeztem nem gyötörni most, szóval én sokallom :( Benzinből ilyenkor elmenne 7-tel... Két dolog van: - felment a nyári alu amin kicsit szélesebb a gumi - melegszik az idő és a relatíve rövid távokból egyre többet megyek gázzal melóba+vissza Szóval vagy eleve télen is kicsit többet evett csak elvitte a benzin a hidegben, vagy a nyárikerék megdobja ennyivel, nemtom... Mondjuk cserébe tökéletesen megy benzinen is gázon is. Ha kicsit többet sikerül a kúton beletolni, akkor azt hiheted, hogy több fogyott a teli tankból! Ezért nem szabad egyetlen tankolásból következtetést levonni! Több tankolás átlagát nézd, az a valós értékhez közelít! Egyébként én is érzek fogyasztás növekedést, de ezt a melegedésnek, és így a benzinfogyás minimálisra csökkenésének tudom be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Ha kicsit többet sikerül a kúton beletolni, akkor azt hiheted, hogy több fogyott a teli tankból! Ezért nem szabad egyetlen tankolásból következtetést levonni! Több tankolás átlagát nézd, az a valós értékhez közelít! Egyébként én is érzek fogyasztás növekedést, de ezt a melegedésnek, és így a benzinfogyás minimálisra csökkenésének tudom be. Szinte kizárólag ugyanannál a kútnál tankolok. Illetve a melegebb idővel épp az jár együtt hogy kevesebb megy bele mint hidegben, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzx007 Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 Sziasztok! Én mepróbálok majd a melegebb időben is este tankolni és akkor talán a hőtágulási tényező nem zavar be. De ha ligyivel fejebb kúszik akkor sincs nagy szerintem a 450-es benya is kuszik még 500-ig :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2012 inkább hajnalba, mert este a tartály még forró.... reggelre lehül. tavaly nyáron ez nekem bejött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nzx007 Elküldve Április21, 2012 Megoszt Elküldve Április21, 2012 ok így lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts