Mc-elek Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 más a hengerfej és más a szelep :) (anyag szempontjából) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 más a hengerfej és más a szelep :) (anyag szempontjából) Tudom, azért megkérdezném, ha lenne számom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Tudom, azért megkérdezném, ha lenne számom. :) 0607221 http://www.online-teile.com/opel/product_info.php?info=p233435111_55572150-zyl-kopf.html akár meg is rendelheted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 0607221 http://www.online-te...0-zyl-kopf.html akár meg is rendelheted :D Most inkább nem kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 2009-től létezik gyárilag LPG üzemrű Opel gépkocsi, Corsától Zafiráig. Ezekben más az erőátvitel, más anyagból vannak a szelepek és a szelepülés. Azt nem tudom hogy magyarországon ezek rendelhetőek-e, vagy marad az utólagos átépítés. Mindenesetre egy 0 km-s motort ezért megbontani... hát nem is tudom... Rendelhető, erről beszéltem, gyári rendelésű LPG-s új Meriva B!:) Csak a gyáron belül nem tudom, hogyan alakítják át... Az lenne logikus, ha már Spanyolországban a motorba az LPG-s alkatrészeket szerelnék (minek bontanák szét), de valamiért előbb összerakják Zaragozában, onnan átszállítják Rüsselsheimbe LPG-síteni és csak ezután jön ide... Lehet, hogy Németországban csak magát a szettet rakják bele, a motor már LPG-s... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 maglódin emeltek 5ft-ot <_< 234 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2012 békáson még mindig 229 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2012 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2012 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2012 no, akkor a tények, hogy ne találgassatok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 megerősített hátsó felfüggesztés :) azért ez kicsit túlzás, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 én nem mertem kirakni ezeket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2012 megerősített hátsó felfüggesztés :) azért ez kicsit túlzás, nem? gondolom más a rugó.... erősebb egy picit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 De miért? Az engedélyezett max. össztömege nem változik csak az önsúlya lesz nem sokkal több. A hasznos terhelhetőségből jön le az LPG rendszer. Feltöltve talán egy felnőtt súlyával (75-80 kg)? Állítgat, cserélget rugót valaki az utasok számától függően? Az emberek mindenféle hülyeséggel telepakolják autóikat (pl.: hifi rendszer lavórnyi hangszórókkal, stb.), mégsem cserélnek hozzá rugót. Vagy valamivel nem számoltam? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Egyvalamit még nem láttam: Mennyivel drágább egy gyárilag gázos verda? Vagyis mennyit számolnak fel egy gázrendszerért, ha azt márkaszervíz szereli be? És tesznek-e felsőkenőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2012 http://www.opelmaxabo.hu/opel-arak/meriva_arlista.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 http://www.opelmaxab...iva_arlista.pdf Most néztem az autokonfigurátorban, hogy már a J Astrát is lehet rendelni LPG előkészítéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 maglódin emeltek 5ft-ot <_< 234 Szombaton megyek a Hungexpoba motor kiállításra. :) És pont a Jászberényi vagy a maglódi esik közel :) Amúgy másol is, a Szentendrei úton is emelkedett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Szombaton megyek a Hungexpoba motor kiállításra. :) És pont a Jászberényi vagy a maglódi esik közel :) Amúgy másol is, a Szentendrei úton is emelkedett... Nem hiszen el, hogy egy ideje folyamatos az emelkedés! Szlovákiában 2 euro centtel, azaz 6 forinttal nőtt az elmúlt egy évben! Nálunk ~47 ft-al. Rendben, hogy romlott az árfolyam, de az elmúlt két hónapban nem romlott, sőt, az előzőekhez képest javult is. Az ár mégis felfelé megy, Szlovákiában meg nem emelkedik. Mi a férfinemiszervér!? Valaki megint gazdagodik a pénzünkön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Szombaton megyek a Hungexpoba motor kiállításra. :) És pont a Jászberényi vagy a maglódi esik közel :) Amúgy másol is, a Szentendrei úton is emelkedett... Apropo Jászberényi! Hol van ott a magán gázkút? A párom minden nap ott jár el, de nem tudja hol van! A holtankoljak szerint a Shellel szemben van, de magánt ott nem találtunk. Tudja valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Apropo Jászberényi! Hol van ott a magán gázkút? A párom minden nap ott jár el, de nem tudja hol van! A holtankoljak szerint a Shellel szemben van, de magánt ott nem találtunk. Tudja valaki? Na ne, nincs? Pedig oda mennék, komolyan nincs? A google map műholdképén sem láttam. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Nem hiszen el, hogy egy ideje folyamatos az emelkedés! Szlovákiában 2 euro centtel, azaz 6 forinttal nőtt az elmúlt egy évben! Nálunk ~47 ft-al. Rendben, hogy romlott az árfolyam, de az elmúlt két hónapban nem romlott, sőt, az előzőekhez képest javult is. Az ár mégis felfelé megy, Szlovákiában meg nem emelkedik. Mi a férfinemiszervér!? Valaki megint gazdagodik a pénzünkön! Ha nő a benzin, nő az LPG. Több pénzt keresnek az LPG-n, nagyobb haszon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 Apropo Jászberényi! Hol van ott a magán gázkút? A párom minden nap ott jár el, de nem tudja hol van! A holtankoljak szerint a Shellel szemben van, de magánt ott nem találtunk. Tudja valaki? http://maps.google.hu/maps?q=47.490147,19.156841&num=1&t=h&z=19 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 http://maps.google.h...&num=1&t=h&z=19 Köszi, majd megnézem! A holtankoljak 200m-el keletre mutatta, itt nem is kerestük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Március29, 2012 Megoszt Elküldve Március29, 2012 De miért? Az engedélyezett max. össztömege nem változik csak az önsúlya lesz nem sokkal több. A hasznos terhelhetőségből jön le az LPG rendszer. Feltöltve talán egy felnőtt súlyával (75-80 kg)? Állítgat, cserélget rugót valaki az utasok számától függően? Az emberek mindenféle hülyeséggel telepakolják autóikat (pl.: hifi rendszer lavórnyi hangszórókkal, stb.), mégsem cserélnek hozzá rugót. Vagy valamivel nem számoltam? :huh: Nekem pl. eltört a balháccsó rugóm. 2005 óta van benne a gáz. Vettünk bele erősített rugót (végig egyforma vastag anyagból készült). És azért a pótkeréktartály folyamatosan a hátsó felfüggesztést terheli. A hangsúly az előző mondatomban a folyamatosan szón volt. Ha cserélik, hadd cseréljék, de cseréljék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts