imy Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ma reggel megtankoltam. 450km-re belement 32l gáz. Ez nagyon barátságosnak tűnik. Bár ott van még a kb 1500 ft-nyi benzin, de ez akkor is kevés! Most hogy a jó idők beköszöntével jobban lépem a verdát helyesbítenem kell a korábbi kijelentésemet: Mintha mégis kicsikét gyengébb lenne gázzal. Mondom, mintha! Gondolom elég alacsonyra van állítva a mennyiség. Olyat is produkált már, hogy mikor kinyomom a kuplungot, túlságosan leesik az alapjárat. 500 környékére lemegy, de 1-2 mp múlva beáll a megszokott 750-re. Ezek közt lehet összefüggés? Nálam nincs ilyen probléma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 a héten megint volt emelés rendesen... 245FT (-10ft kedvezmény)-ért tankoltam Debrecenben a Széchenyin... 7600ért ment tele, augusztusban mikor beleraktam a gázt 193FT volt... Fél év alatt ~50FT azaz kb 25%-os emelés, gusztustalan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2012 óbudán 228 Ft a gáz Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Één most tankoltam a maglódin 229ért És megint kevesebb a fogyim, már 7.8 csak városban :wub: Tankoltam egy tank benzint is, 19 pénzért... eléggé fájt. Viszont megkapta a wellness protec kezelést is (egyelőre csak a benzinest, a többit majd T.Elek elmeséli :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Én csütörtökön az üllőin az Aviánál 229-ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március10, 2012 Één most tankoltam a maglódin 229ért És megint kevesebb a fogyim, már 7.8 csak városban :wub: Tankoltam egy tank benzint is, 19 pénzért... eléggé fájt. Viszont megkapta a wellness protec kezelést is (egyelőre csak a benzinest, a többit majd T.Elek elmeséli :D ) én azt pont ezért nem tettem mág bele, mert sajnálom a huszonezret a teletankra :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 én azt pont ezért nem tettem mág bele, mert sajnálom a huszonezret a teletankra :P Én is gondolkodtam rajta, hogy telenyomom benyával, hogy tudjak egy aránylag pontos fogyasztást. De aztán rájöttem, azért nem adok ki egyszerre 20e-t, hogy utána húzgáljak magammal +50 kilót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 óbudán 228 Ft a gáz Ugyanannak a cégnek a diósdi kútjánál 222 ( ha valakinek útbaesik) :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 óbudán 228 Ft a gáz Ma ott tankoltam, azaz a szentendrein, ott 229. :) 22Ft-al olcsóbb, mint nálunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Ma érdekesen viselkedett a kocsi gázon. Ha megálltam piros lámpánál, akkor olyan 20 másodpercenként 750 alá esett a fordulat, rángatott egyet, de mintha gyorsan korrigálta volna. Benzinre váltva nem volt ilyen. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Ma reggel megtankoltam. 450km-re belement 32l gáz. Ez nagyon barátságosnak tűnik. Bár ott van még a kb 1500 ft-nyi benzin, de ez akkor is kevés! Most hogy a jó idők beköszöntével jobban lépem a verdát helyesbítenem kell a korábbi kijelentésemet: Mintha mégis kicsikét gyengébb lenne gázzal. Mondom, mintha! Gondolom elég alacsonyra van állítva a mennyiség. Olyat is produkált már, hogy mikor kinyomom a kuplungot, túlságosan leesik az alapjárat. 500 környékére lemegy, de 1-2 mp múlva beáll a megszokott 750-re. Ezek közt lehet összefüggés? Nem hiszem h lenne összfüggés. Én írtam korábban, h nagyon gyenge gázzal, ilyet nekem mégsem csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Nem hiszem h lenne összfüggés. Én írtam korábban, h nagyon gyenge gázzal, ilyet nekem mégsem csinál. Én meg tegnap tapasztaltam hasonlót, nah ez így érdekes. De tankolás után elhagyta, pedig előtte is Primagázas gáz volt benne. Ma már semmi gondja, érti ezt valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 , a többit majd T.Elek elmeséli :D ) én kérek elnézést :blush: sajna eltört az adapter :( ,így nem tudtuk betölteni a nemes nedűt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 én kérek elnézést :blush: sajna eltört az adapter :( ,így nem tudtuk betölteni a nemes nedűt :) Azt hogy sikerült? Benzin betöltő átka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Azt hogy sikerült? Benzin betöltő átka. nem az :D van egy műanyag adapter .. amin keresztül belehet tölteni a gáztartályba a protecet.. na az tört el , műanyag vacak :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 nem az :D van egy műanyag adapter .. amin keresztül belehet tölteni a gáztartályba a protecet.. na az tört el , műanyag vacak :( Minek az a szelepkenő vacak? Látod sokba fog ez így kerülni. 50e km alatt a beépítés költsége is, és egy hengerfej felújítás költsége is lazán megvan... És 50e km alatt nem lehet gondja, inkább 150-200e km után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 nem az :D van egy műanyag adapter .. amin keresztül belehet tölteni a gáztartályba a protecet.. na az tört el , műanyag vacak :( Lehet így jelzett hogy nem kéne mindenfélét beletölteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Lehet így jelzett hogy nem kéne mindenfélét beletölteni :) ugyanmár :) ,jó anyag az Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Látod sokba fog ez így kerülni. aprópénz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Minek az a szelepkenő vacak? Látod sokba fog ez így kerülni. 50e km alatt a beépítés költsége is, és egy hengerfej felújítás költsége is lazán megvan... És 50e km alatt nem lehet gondja, inkább 150-200e km után... Én azért kicsit úgy vagyok vele, hogy egyrészt hosszú távra tervezek az autóval, másrészt spórolni vettem a szettet (tehát nem mindegy hogy 50 v 100e km-ként kell motort felújítani) kb 120km-nyi üzemanyagnak megfelelő pénzösszeg egy ilyen kezelés... asszem belefér 10e KM-ként ennyi, még akkor is ha nincs értelme (tegyük fel hogy valamennyi azért van) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Én azért kicsit úgy vagyok vele, hogy egyrészt hosszú távra tervezek az autóval, másrészt spórolni vettem a szettet (tehát nem mindegy hogy 50 v 100e km-ként kell motort felújítani) kb 120km-nyi üzemanyagnak megfelelő pénzösszeg egy ilyen kezelés... asszem belefér 10e KM-ként ennyi, még akkor is ha nincs értelme (tegyük fel hogy valamennyi azért van) Többször volt róla szó hogy a taxisok sem használnak semmit, és megy nekik a kocsi, nem kellett motort megbontani... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Én azért kicsit úgy vagyok vele, hogy egyrészt hosszú távra tervezek az autóval, másrészt spórolni vettem a szettet (tehát nem mindegy hogy 50 v 100e km-ként kell motort felújítani) kb 120km-nyi üzemanyagnak megfelelő pénzösszeg egy ilyen kezelés... asszem belefér 10e KM-ként ennyi, még akkor is ha nincs értelme (tegyük fel hogy valamennyi azért van) Azért a 120e km-nyi összegnek megfelő összegért csinálják meg az enyhén túlzás! Én beleszámolom a benzin fogyasztást, és alapból kevés benzin fogyott, és így lassabban jön vissza az ára (eddig mindenkinek gyorsabban termeli mint nekem). És még rövid távokon is használom, ami a benzinfogyasztást is megnyomja,de 16e km-nél tartok 98e Ft haszonnál, tehát 120e km-re számolva minumum 600e Ft-ot írsz felújításnak, ami egyenesen hülyeség, annyiért motort kapni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Azért a 120e km-nyi összegnek megfelő összegért csinálják meg az enyhén túlzás! Én beleszámolom a benzin fogyasztást, és alapból kevés benzin fogyott, és így lassabban jön vissza az ára (eddig mindenkinek gyorsabban termeli mint nekem). És még rövid távokon is használom, ami a benzinfogyasztást is megnyomja,de 16e km-nél tartok 98e Ft haszonnál, tehát 120e km-re számolva minumum 600e Ft-ot írsz felújításnak, ami egyenesen hülyeség, annyiért motort kapni.... Kicsit félreértettél. 120 (százhúsz) km-nyi gáznak megfelelő összegbe kerül egy ilyen tubus. Mondhatnám azt is, hogy 4 doboz cigi. Egyébként biztos vagyok benne, hogy létezik ellenpélda is (tehát nem csak boldog emberek járnak gázzal 400e km-eket), a taxis egyébként is beleteker 3 év alatt ennyit aztán majd eladja mikor lejár a garancia is és vesz egy újat. Azért ez nem teljesen ugyanaz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Kicsit félreértettél. 120 (százhúsz) km-nyi gáznak megfelelő összegbe kerül egy ilyen tubus. Mondhatnám azt is, hogy 4 doboz cigi. Egyébként biztos vagyok benne, hogy létezik ellenpélda is (tehát nem csak boldog emberek járnak gázzal 400e km-eket), a taxis egyébként is beleteker 3 év alatt ennyit aztán majd eladja mikor lejár a garancia is és vesz egy újat. Azért ez nem teljesen ugyanaz... Jah, hogy 120km, nem ezer. :) De amúgy hogy elég bele 10e km-ig, ha pl kihajtod teljesen a cuccot? Utána is keni a szelepeket? Olyan misztikus. :lipssealed: Ha beletette a gázszettet, és nem gyárilag volt benne, akkor a garancia a motorra azonnal ugrik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Jah, hogy 120km, nem ezer. :) De amúgy hogy elég bele 10e km-ig, ha pl kihajtod teljesen a cuccot? Utána is keni a szelepeket? Olyan misztikus. :lipssealed: Ha beletette a gázszettet, és nem gyárilag volt benne, akkor a garancia a motorra azonnal ugrik. ;) Ez nem a szelepkenő (ami a flashlube) hanem csak egy adalék ami tisztít+véd állítólag a káros folyamatoktól. Igazából azt már tudjuk hogy a protec működik a benzinrendszerben és jó... de ha te sajnálsz rá 3 ezer pénzt akkor nincs ezzel baj, mint ahogy azzal sem hogy én ezzel kísérletezem és nem világítós szelepsapkát veszek inkább helyette :P A garit a gázra értettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts