GH Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 +kép Ez amúgy egy biciklikerék-tartó amit vettél, nem? Elmentem én is nézegetni, 2 féle volt és nem annyira jó mint a tied, valami 2500-3000 pénzért. Úgy döntöttem nem veszem meg az 1400ft-os pótkerékhez, úgyhogy beledobtam egy erős bilikék kukászsákba és betámasztottam az oldalába :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Ez amúgy egy biciklikerék-tartó amit vettél, nem? Elmentem én is nézegetni, 2 féle volt és nem annyira jó mint a tied, valami 2500-3000 pénzért. Úgy döntöttem nem veszem meg az 1400ft-os pótkerékhez, úgyhogy beledobtam egy erős bilikék kukászsákba és betámasztottam az oldalába :icon10: Bicikli kerék tartó? NEM! Ez direkt pótkerék tartó, homasitás. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Amikor átkapcsol LPG-re, akkor már a motorod 40+ fokos, tehát nem nagyban befolyásolja. ;) Nálam télen fogy kevesebb gáz, mert akkor megy többet benzinnel. :( Igen, nekem is ezért fogy télen kevesebb gáz! Pedig ez már 30°C-on átvált! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 gyerekek..... 7.3 csak város .... 217.9 ért :), most egy másiknál voltam a shellnél apr.25 ig tart az akció ,legalább is ezt mondták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 A Budapest, III. ker. Szentendrei út 788.LPG kút még meg van? Szombati nyitva tartása hogy van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok. Szerdán viszem a Medic-Car hoz az autót gázt szereltetni kell valamire odafigyelnem? Mondjuk az elhangzottak alapján profiknak tűnnek :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Sziasztok. Szerdán viszem a Medic-Car hoz az autót gázt szereltetni kell valamire odafigyelnem? Mondjuk az elhangzottak alapján profiknak tűnnek :icon1: mennyetek jó pár kört :) és csinálj olyat hogy tartod 3500-4000 a fordulatot menet közben és elkezded neki tolni kegyetlenül olyan 5500ig , majd kapcsol egyet fel és tolod neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 mennyetek jó pár kört :) és csinálj olyat hogy tartod 3500-4000 a fordulatot menet közben és elkezded neki tolni kegyetlenül olyan 5500ig , majd kapcsol egyet fel és tolod neki :) És ezt miért kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 És ezt miért kell? mert így kiderül hogy nem fog e tiltani nagy terhelésnél... azaz megfelelő méretű fúvóka,megfelelő programozás,meglelő e a reduktor beállítása :) nálam ilyen taposásos módszere tiltott :( sokszor előzés közben... majd vissza vittem és megcsinálták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március5, 2012 ma megint tankoltam.... 8,1 liter /100 km :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Március5, 2012 Megoszt Elküldve Március5, 2012 Köszönöm Elek :icon1: ! Majd írom a fejleményeket ha kész már nagyon várom hogy meglegyen :D mennyetek jó pár kört :) és csinálj olyat hogy tartod 3500-4000 a fordulatot menet közben és elkezded neki tolni kegyetlenül olyan 5500ig , majd kapcsol egyet fel és tolod neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Kezd nálunk felháborítóan drága lenni a gáz: 3 MAGÁN Zalaegerszeg, Zrínyi út 6. 6-21 261Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Kezd nálunk felháborítóan drága lenni a gáz: 3 MAGÁN Zalaegerszeg, Zrínyi út 6. 6-21 261Ft körmendi út nem játszik ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 körmendi út nem játszik ?? Az is követni fogja, nálunk úgy csinálják, csak lehet nem frissítették. Amúgy a 261 is csak 251, mert kapok kedvezményt, de úgy is piszok drága, szombaton tankolok majd III kerben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Az is követni fogja, nálunk úgy csinálják, csak lehet nem frissítették. Amúgy a 261 is csak 251, mert kapok kedvezményt, de úgy is piszok drága, szombaton tankolok majd III kerben. nem kevés... 211.9 az én számom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 nem kevés... 211.9 az én számom :blush: Az a 260 tényleg betyár sok. :o Ma néztem Debrecenben total-nál, 221.9 És én még sokaltam a 230-at a mol-nál, ahova járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Az a 260 tényleg betyár sok. :o tudod ... kell vagy nem ... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március7, 2012 én 237 ért tankoltam nemrég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Az a 260 tényleg betyár sok. :o Ma néztem Debrecenben total-nál, 221.9 És én még sokaltam a 230-at a mol-nál, ahova járok. Vhaj a Diószegin az AVIA hogy áll? Még sehogy? Mióta "lerombolták", elszabadultak az árak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március8, 2012 Megoszt Elküldve Március8, 2012 Vhaj a Diószegin az AVIA hogy áll? Még sehogy? Mióta "lerombolták", elszabadultak az árak! :D Passz, pedig voltam arra, de azt sem tudtam, hogy náluk van gáz. Általában a mol-hoz megyek, mert az esik útba, és már 5-kor nyitva vannak. Meg hát a családom nagy része mol-nál van, restellnék máshova menni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Na ma szépen levizsgáztunk műszakin a medic-nél. 2000km-es gázrevizióval együtt megvolt alig több mint 1 óra alatt minden... és akciós volt nagyon ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ma reggel megtankoltam. 450km-re belement 32l gáz. Ez nagyon barátságosnak tűnik. Bár ott van még a kb 1500 ft-nyi benzin, de ez akkor is kevés! Most hogy a jó idők beköszöntével jobban lépem a verdát helyesbítenem kell a korábbi kijelentésemet: Mintha mégis kicsikét gyengébb lenne gázzal. Mondom, mintha! Gondolom elég alacsonyra van állítva a mennyiség. Olyat is produkált már, hogy mikor kinyomom a kuplungot, túlságosan leesik az alapjárat. 500 környékére lemegy, de 1-2 mp múlva beáll a megszokott 750-re. Ezek közt lehet összefüggés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Olyat is produkált már, hogy mikor kinyomom a kuplungot, túlságosan leesik az alapjárat. 500 környékére lemegy, de 1-2 mp múlva beáll a megszokott 750-re. nekem is van ilyen :) de dolgozok a problémán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ha van megoldás oszd meg velem légyszíves! Folytószelepház trutymótól lehet ilyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Ha van megoldás oszd meg velem légyszíves! Folytószelepház trutymótól lehet ilyen? ááá , nem hiszem nincs rendesen felprogramozva valszeg... szerintem automatikus kalibráció átka :) de rajta vagyok az ügyön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts