uhuhu Elküldve Február21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február21, 2012 Ezeket a gyors átkapcsolásokat nem értem :S Vagy nem 40 fokra van rakva, vagy jobb helyen van a reduktor, mint az enyimben... nálam nagyon rossz helyen van a reduktor, mert menet közben nagyon lassan kapcsol át, mert kapja a menetszelet. De álló helyzetben pikk-pakk.... a Z18XER 65 fokos vizig nagyon gyorsan melegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 zavoli-t lehet csak gázzal indítani? Igen. Az átváltó gomb folyamatos lenyomásával. Ha már bemelegedett, akkor én úgy indítom. (kivéve mikor elfelejtem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február21, 2012 Megoszt Elküldve Február21, 2012 És azt lehet vajon, hogy benyával menjek, akkor is ha van benne gáz? Ilyeneknek nem érdeklődtem utána. Igen. Én időnként szoktam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabsza Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Sziasztok! Gondoltam, jelzem, hogy nem a Bojtáros gáz minőségével volt gondom. Szóval nyugodtan tankolhatjátok tovább az olcsóbb gázt, igaz már csak 1 ft-vel olcsóbb mint békáson. Kijártam teljesen, fulra nyomtam, békáson, de nem lett jobb. :unsure: Reggel kétszer befullad gázra váltáskór, és utána meg hörögve rángatások közepette 400-as fordulatról visszaküzdi magát esetleges gázadás segítségével. Aztán semmi baja, megy minden rendben. Onnantól kezdve szabadon váltogatható benzin és gáz között. Úgyhogy megyek jövő héten keszire. Nem a gázzal volt a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabsza Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Így láthatóbb talán. (céges gép, szét bassza a betűméretet) Sziasztok! Gondoltam, jelzem, hogy nem a Bojtáros gáz minőségével volt gondom. Szóval nyugodtan tankolhatjátok tovább az olcsóbb gázt, igaz már csak 1 ft-vel olcsóbb mint békáson. Kijártam teljesen, fulra nyomtam, békáson, de nem lett jobb. :unsure: Reggel kétszer befullad gázra váltáskór, és utána meg hörögve rángatások közepette 400-as fordulatról visszaküzdi magát esetleges gázadás segítségével. Aztán semmi baja, megy minden rendben. Onnantól kezdve szabadon váltogatható benzin és gáz között. Úgyhogy megyek jövő héten keszire. Nem a gázzal volt a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Így láthatóbb talán. (céges gép, szét bassza a betűméretet) Sziasztok! Gondoltam, jelzem, hogy nem a Bojtáros gáz minőségével volt gondom. Szóval nyugodtan tankolhatjátok tovább az olcsóbb gázt, igaz már csak 1 ft-vel olcsóbb mint békáson. Kijártam teljesen, fulra nyomtam, békáson, de nem lett jobb. :unsure: Reggel kétszer befullad gázra váltáskór, és utána meg hörögve rángatások közepette 400-as fordulatról visszaküzdi magát esetleges gázadás segítségével. Aztán semmi baja, megy minden rendben. Onnantól kezdve szabadon váltogatható benzin és gáz között. Úgyhogy megyek jövő héten keszire. Nem a gázzal volt a gond. Én 3x tankoltam ott, nekem nem volt vele gondom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve Február22, 2012 Megoszt Elküldve Február22, 2012 Így láthatóbb talán. (céges gép, szét bassza a betűméretet) Sziasztok! Gondoltam, jelzem, hogy nem a Bojtáros gáz minőségével volt gondom. Szóval nyugodtan tankolhatjátok tovább az olcsóbb gázt, igaz már csak 1 ft-vel olcsóbb mint békáson. Kijártam teljesen, fulra nyomtam, békáson, de nem lett jobb. :unsure: Reggel kétszer befullad gázra váltáskór, és utána meg hörögve rángatások közepette 400-as fordulatról visszaküzdi magát esetleges gázadás segítségével. Aztán semmi baja, megy minden rendben. Onnantól kezdve szabadon váltogatható benzin és gáz között. Úgyhogy megyek jövő héten keszire. Nem a gázzal volt a gond. Majd írd meg, mi volt a baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Megjött a mankókerekem :) Végül egy 14es VW-t lőttem... 1400ft volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Megjött a mankókerekem :) Végül egy 14es VW-t lőttem... 1400ft volt :D Nekem is 14-es van. Tehermentesítő jó? Nem kisebb, vagy nagyobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Nekem is 14-es van. Tehermentesítő jó? Nem kisebb, vagy nagyobb? Elvileg a VW 57mm-es, az opel meg 56.5 Fél mm... de lesz*om, 10 év alatt soha nem kellett pótkereket feltegyek... Arra ez is jó hogy egy gumisig elguruljak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Elvileg a VW 57mm-es, az opel meg 56.5 Fél mm... de lesz*om, 10 év alatt soha nem kellett pótkereket feltegyek... Arra ez is jó hogy egy gumisig elguruljak. Én amit vettem az meg majdnem 1mm-el volt kisebb, szépen felcsiszoltam, és jó. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Én amit vettem az meg majdnem 1mm-el volt kisebb, szépen felcsiszoltam, és jó. :) Rögzítetted valahogy vagy csak bedobtad oszt jóvan? Valami kultúrált megoldást jó lenne találni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Rögzítetted valahogy vagy csak bedobtad oszt jóvan? Valami kultúrált megoldást jó lenne találni... Homasitában vettem egy pótkerék zsákot. Majd az pont befér az egyik szélére, pont olyan magas, és tépőzáras/a csomagtartó szélén lévő műanyagba beakad, tehát nem mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február23, 2012 Megoszt Elküldve Február23, 2012 Rögzítetted valahogy vagy csak bedobtad oszt jóvan? Valami kultúrált megoldást jó lenne találni... +kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
csóri Elküldve Február24, 2012 Megoszt Elküldve Február24, 2012 Astra XEr 1,6 115 LE Stag4 Plus Az első 5000 átlaga 8,5-re jött ki bazira sokaltam, a szervízbe a fúvokákat felfúrták két tizeddel és ez -1 lityit jelentett most 1000 km átlagában. Feltünt még, hogy gáz tankolása után az első 30-50 km nél magasabb a fogyasztásom picit tekertem vissza a reduktoron úgy tűnik ez segitett az utobbi 1000 km átlaga már csak 7,2 lett. előtte benzinnel 6,3 körül volt a fogyasztásom 10000 km-re számolva hm... kezd közelíteni az elképzelésemhez. A nagy hidegben inditás majd 1500 körüli fordulaton 800m és már váltott is át gázra szóval ez a része nagyon fa...ányos :-) (-15nél is ) Nos ennyi a fris tapasztalatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 megkapta azt ami jár neki :) 211.9 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február25, 2012 bakker, GH, Bocsika, véletlenül kitöröltem a hozzászólásodat, pedig az enyémet akartam :P ( de mióta itt a 10 fok azóta sokkal dinamikusabban megy a zafira....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február25, 2012 Megoszt Elküldve Február25, 2012 megkapta azt ami jár neki :) 211.9 :) Az igen, én tegnap tankoltam 243-ért, de már üres. :) Ma Bp-re menet M7 Szabadbattyánynál 232-ért láttam. :) Még a pályán is olcsóbb, mint nálunk. Tee, minek az a lötty bele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február26, 2012 Megoszt Elküldve Február26, 2012 Tee, minek az a lötty bele? mert hipochonder vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 telitank budapest -> 7.8 a nyári melegben remélem lemegy 7 alá :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 ugye ugye... én is ezt figyeltem meg .. ,hogy alig fogyaszt valamit :) vagy a jó idő vagy a shell-es gáz vagy mindkettő :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 ugye ugye... én is ezt figyeltem meg .. ,hogy alig fogyaszt valamit :) vagy a jó idő vagy a shell-es gáz vagy mindkettő :) mindegyik kút a mol-tól veszi nem? én amúgy a Maglódin szoktam nyomatni, az esik minden nap útba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 mindegyik kút a mol-tól veszi nem? én amúgy a Maglódin szoktam nyomatni, az esik minden nap útba... nem a shell az flaga gáz, meg még egy pár kútnál... a jászberényin külföldről hozzák, és sok sok helyen prímagáz de kitudja ezt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 telitank budapest -> 7.8 a nyári melegben remélem lemegy 7 alá :D Amikor átkapcsol LPG-re, akkor már a motorod 40+ fokos, tehát nem nagyban befolyásolja. ;) Nálam télen fogy kevesebb gáz, mert akkor megy többet benzinnel. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Amikor átkapcsol LPG-re, akkor már a motorod 40+ fokos, tehát nem nagyban befolyásolja. ;) Nálam télen fogy kevesebb gáz, mert akkor megy többet benzinnel. :( nembaj :D viszont elment a tél úgyhogy lehet elkezdeni árat csökkenteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts