imy Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Azt hittem lefordulok a székről. :omg: Erősödik a dollár/euró, erre 11Ft-ot drágult nálunk az LPG, most 252Ft/l. Ha megyek megint BP-re, akkor úgy számolok, hogy ott tankolom tele, ott egy hete 218Ft/l volt. Illetve M7 Szabadbattyány is 232Ft/l. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Azt hittem lefordulok a székről. :omg: Erősödik a dollár/euró, erre 11Ft-ot drágult nálunk az LPG, most 252Ft/l. Ha megyek megint BP-re, akkor úgy számolok, hogy ott tankolom tele, ott egy hete 218Ft/l volt. Illetve M7 Szabadbattyány is 232Ft/l. http://www.holtankoljak.hu/?option=com_hol&terulet=1%2C10%2C121%2C0%2C&megye=10&varos=121&arak=is&benzin=LPG&kut=0&backuri=%3F Debrecenben 207 ft a legolcsóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Azt hittem lefordulok a székről. :omg: Erősödik a dollár/euró, erre 11Ft-ot drágult nálunk az LPG, most 252Ft/l. Ha megyek megint BP-re, akkor úgy számolok, hogy ott tankolom tele, ott egy hete 218Ft/l volt. Illetve M7 Szabadbattyány is 232Ft/l. az a konkrét hogy a gáz árát főként az árfolyam befolyásolja ,és mégis emelik... nálunk 219.9 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 az a konkrét hogy a gáz árát főként az árfolyam befolyásolja ,és mégis emelik... nálunk 219.9 :) Még 1 hétig elég a gáz ami a kocsiban van, meglátom, hátha visszaesik majd az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 az a konkrét hogy a gáz árát főként az árfolyam befolyásolja ,és mégis emelik... nálunk 219.9 :) Inkább ezért emelkedik majd! http://www.portfolio...gaz.161971.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Inkább ezért emelkedik majd! http://www.portfolio...gaz.161971.html na lehet hogy én tudom rosszul... de nem a kőolaj lepárlás mellékterméke (hulladéka ) a PB gáz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 na lehet hogy én tudom rosszul... de nem a kőolaj lepárlás mellékterméke (hulladéka ) a PB gáz??? Én is úgy tudtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2012 én ma 230 ért tankoltam.... esztergomba 10 ft ot emeltek, ott 240. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 én ma 230 ért tankoltam.... esztergomba 10 ft ot emeltek, ott 240. Szentendrei utcán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2012 nem nem... Dunabogdányban. én mostanában nem járok budapest felé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 Sajnos az olajárakat nemcsak a dollár-forint árfolyam befolyásolja. Nagy hatássa van a kereslet- kínálatnak is, a politikai helyzetnek is, azonban leginkább a piacon résztvevő spekulánsok alakítják az árakat. Az olajpiacon a határidős ügyletenek csupán kb. 3%-a olyan kereskedő, aki valóbban át is veszi az általa lekötött mennyiséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január26, 2012 Megoszt Elküldve Január26, 2012 nem nem... Dunabogdányban. én mostanában nem járok budapest felé.... Jajj, tényleg, leesett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csóri Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 A AC Stag ECU hoz bármilyen perifériát lehet csatolni, míg jelenleg a landi és egyebekhez csak a sajátjukat, ez is lehet egy döntés alapja. Tapasztalatom szerint csendeseb lett az autó gázzal és mintha nyomatékosabb is lenne. 30 fokos víznél vált át, de ezt észre se veszem alapjáraton nyitott motorháznál hallani amikor leáll a benzin és gázra kapcsol ( eltünik a benzin adagoló hangja és valahogy a gázét meg nem hallani). Felsőkenésre egy lehetséges megoldás a tartályba töltött anyag 10000km elég egy töltés szóval 1ft/km és nem kell hozzá 20-50 ezres kütyü. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gaben75 Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 Sziasztok. Úgy néz ki én is csatlakozom a "gázosok" táborához :icon1:. Medic-Car fogja csinálni sajnos csak március 7-én. Lovató rendszer felsőkenő nélkül 218000 HUF. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január27, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január27, 2012 cool :) van még itt valaki aki használ benzint? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 cool :) van még itt valaki aki használ benzint? :D :D az mi ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 az mi ?? :D :D Ha elfogyik a kőolaj, akkor a gáz mennyivel később fogyik el, mint a benzin? :w00t: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január27, 2012 Megoszt Elküldve Január27, 2012 cool :) van még itt valaki aki használ benzint? :D :D Amíg a kocsi be nem melegszik. Most kíváncsi leszek a nagy hidegekben. Reggel -10,5 fok volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Ma tankoltam a város másik felén, ahol a legolcsóbb, 234.9-ért, mondta a kutas, holnaptól +10Ft/l-el drágul, mivel a primagáz drágított. :( Beszéltük, hogy érdekes, mivel a forint meg erősödött. Talán 1-2 hét múlva olcsóbb lesz, de mondta nem nagyon valószínű, LPG-nek stabil az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 ma reggel .. -7.5 mire körbe vakartam a szekeret ,és indultam már át is kapcsolt... kb 4-5 perc igen az LPG ára stabil ,főleg ha emelni kell :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január28, 2012 Megoszt Elküldve Január28, 2012 Azt mondjátok meg nekem, hogy ez a fagyizás most akkor játszik LPG üzemnél is? Vagy mivel ez eleve magasabb hőmérsékleten ég és más jellemzőjű anyag így nincsen is annyira kokszosodás? Én megszoktam hogy benzinen forgatom, fentebb váltok vele stb - de gázon meg ponz ezt nem kéne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Azt mondjátok meg nekem, hogy ez a fagyizás most akkor játszik LPG üzemnél is? Vagy mivel ez eleve magasabb hőmérsékleten ég és más jellemzőjű anyag így nincsen is annyira kokszosodás? Én megszoktam hogy benzinen forgatom, fentebb váltok vele stb - de gázon meg ponz ezt nem kéne... Ez egy nagyon jó kérdés! Engem is érdekel, hogy akkor most gázzal is pörgessem, vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 én ugyan úgy használom... :) az is benne van hogy kevesebb a korom ,de a fagyi itt se árt ,sőt érezni is szoktam hogy 30-40km pálya után jobban megy... ugyan úgy elhúzom a váltás városba 4-4.5e :),ha olyan kedvem van, mert finom :D pályán meg 4e fölé nem nagyon forgatom hosszú ideig , gondolom nálatok is 4e=130kmh sőt inkább 3.5-4e között használom .... mert lényegesen kevesebbet fogyaszt 110-120nál.. én így szeretem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 Ez egy nagyon jó kérdés! Engem is érdekel, hogy akkor most gázzal is pörgessem, vagy nem? Én ugyanúgy használom, mint előtte. 2500 körül váltok el (hidegen 2000-en inkább), pályán ahogy Elek is írta 3500 körül járok, 150km-en nem nyerek sokat, ha 110 helyett 130-al megyek... Kitisztulni kell hagyni a motort, ha nem járok pályán akkor hosszabb emelkedőn ha már meleg a motor 3-ban szoktam 100-al közlekedni, az kicsit kisöpri a koszt a motorból, és a kipufogó rendszerből.(de a pálya a legjobb neki) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január29, 2012 Megoszt Elküldve Január29, 2012 megint nyóclitervárosba :) tankoltam benyát is.... 5e-ért ... 12liter... :( :( de durva ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts