Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Azt hittem lefordulok a székről. :omg:

Erősödik a dollár/euró, erre 11Ft-ot drágult nálunk az LPG, most 252Ft/l.

Ha megyek megint BP-re, akkor úgy számolok, hogy ott tankolom tele, ott egy hete 218Ft/l volt.

Illetve M7 Szabadbattyány is 232Ft/l.

Megosztás:

Ha megyek megint BP-re, akkor úgy számolok, hogy ott tankolom tele, ott egy hete 218Ft/l volt.

http://www.holtankoljak.hu/?option=com_hol&terulet=1%2C10%2C121%2C0%2C&megye=10&varos=121&arak=is&benzin=LPG&kut=0&backuri=%3F

Debrecenben 207 ft a legolcsóbb

Megosztás:

az a konkrét hogy a gáz árát főként az árfolyam befolyásolja ,és mégis emelik...

nálunk 219.9 :)

Megosztás:

Sajnos az olajárakat nemcsak a dollár-forint árfolyam befolyásolja. Nagy hatássa van a kereslet- kínálatnak is, a politikai helyzetnek is, azonban leginkább a piacon résztvevő spekulánsok alakítják az árakat. Az olajpiacon a határidős ügyletenek csupán kb. 3%-a olyan kereskedő, aki valóbban át is veszi az általa lekötött mennyiséget.

Megosztás:

A AC Stag ECU hoz bármilyen perifériát lehet csatolni, míg jelenleg a landi és egyebekhez csak a sajátjukat, ez is lehet egy döntés alapja.

Tapasztalatom szerint csendeseb lett az autó gázzal és mintha nyomatékosabb is lenne. 30 fokos víznél vált át, de ezt észre se veszem alapjáraton nyitott motorháznál hallani amikor leáll a benzin és gázra kapcsol ( eltünik a benzin adagoló hangja és valahogy a gázét meg nem hallani).

Felsőkenésre egy lehetséges megoldás a tartályba töltött anyag 10000km elég egy töltés szóval 1ft/km és nem kell hozzá 20-50 ezres kütyü.

Megosztás:

Ma tankoltam a város másik felén, ahol a legolcsóbb, 234.9-ért, mondta a kutas, holnaptól +10Ft/l-el drágul, mivel a primagáz drágított. :(

Beszéltük, hogy érdekes, mivel a forint meg erősödött. Talán 1-2 hét múlva olcsóbb lesz, de mondta nem nagyon valószínű, LPG-nek stabil az ára.

Megosztás:

Azt mondjátok meg nekem, hogy ez a fagyizás most akkor játszik LPG üzemnél is?

Vagy mivel ez eleve magasabb hőmérsékleten ég és más jellemzőjű anyag így nincsen is annyira kokszosodás?

Én megszoktam hogy benzinen forgatom, fentebb váltok vele stb - de gázon meg ponz ezt nem kéne...

Megosztás:

Azt mondjátok meg nekem, hogy ez a fagyizás most akkor játszik LPG üzemnél is?

Vagy mivel ez eleve magasabb hőmérsékleten ég és más jellemzőjű anyag így nincsen is annyira kokszosodás?

Én megszoktam hogy benzinen forgatom, fentebb váltok vele stb - de gázon meg ponz ezt nem kéne...

Ez egy nagyon jó kérdés!

Engem is érdekel, hogy akkor most gázzal is pörgessem, vagy nem?

Megosztás:

én ugyan úgy használom... :)

az is benne van hogy kevesebb a korom ,de a fagyi itt se árt ,sőt érezni is szoktam hogy 30-40km pálya után jobban megy...

ugyan úgy elhúzom a váltás városba 4-4.5e :),ha olyan kedvem van, mert finom :D

pályán meg 4e fölé nem nagyon forgatom hosszú ideig , gondolom nálatok is 4e=130kmh

sőt inkább 3.5-4e között használom .... mert lényegesen kevesebbet fogyaszt 110-120nál..

én így szeretem :)

Megosztás:

Ez egy nagyon jó kérdés!

Engem is érdekel, hogy akkor most gázzal is pörgessem, vagy nem?

Én ugyanúgy használom, mint előtte. 2500 körül váltok el (hidegen 2000-en inkább), pályán ahogy Elek is írta 3500 körül járok, 150km-en nem nyerek sokat, ha 110 helyett 130-al megyek...

Kitisztulni kell hagyni a motort, ha nem járok pályán akkor hosszabb emelkedőn ha már meleg a motor 3-ban szoktam 100-al közlekedni, az kicsit kisöpri a koszt a motorból, és a kipufogó rendszerből.(de a pálya a legjobb neki)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.