szopcsi13 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 T uhuhu :rolleyes: ha jól emlékszek ez is jó? http://racing-bazar.hu/alkatresz/motor/opel_hengerfej Rögtön veszel is egyet tartaléknak? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 ugyemlékszem igen, de ne vegyél rá mérget :rolleyes: nem veszek :huh: z12xep az ugyan az. z12xe és x12xe nem jó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Rögtön veszel is egyet tartaléknak? :huh: egyébként mért ne.. szép aranyosan kicserélek rajta dolgokat és elteszem :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 egyébként mért ne.. szép aranyosan kicserélek rajta dolgokat és elteszem :rolleyes: Vegyél egy katalizátort is! Hátha felrobban! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 lpg-s hengerfej : http://www.online-teile.com/opel/product_i...0-zyl-kopf.html vagy http://eshop.original-teile.de/index.php?f...hparam=55572150 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 lpg-s hengerfej : http://www.online-teile.com/opel/product_i...0-zyl-kopf.html vagy http://eshop.original-teile.de/index.php?f...hparam=55572150 Rögtön kettőt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január16, 2012 Megoszt Elküldve Január16, 2012 Rögtön kettőt! :lol: simán :rolleyes: a normál is ugyan ennyi :huh: csak az van bontva ez meg nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Szóval: Érdekel valakit hogy tönkremegy a hengerfej 100.000 KM ként????? Most néztem, Z14XEP-re ~740e Ft egy teliáras hengerfej, szóval úgy már annyira nem illatos azért az a rózsa... oké, még nem büdös, de akkor is... ha valaki a zsebembe kotorászna, az nem vígasztalna hogy csak a fele pénzemet akarja elvenni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Most néztem, Z14XEP-re ~740e Ft egy teliáras hengerfej, szóval úgy már annyira nem illatos azért az a rózsa... oké, még nem büdös, de akkor is... ha valaki a zsebembe kotorászna, az nem vígasztalna hogy csak a fele pénzemet akarja elvenni. :rolleyes: Azért az az ár dúrva ám! :huh: Meg ha megadná magát nem lehet javítani? Tudtommal igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Most néztem, Z14XEP-re ~740e Ft egy teliáras hengerfej, szóval úgy már annyira nem illatos azért az a rózsa... oké, még nem büdös, de akkor is... ha valaki a zsebembe kotorászna, az nem vígasztalna hogy csak a fele pénzemet akarja elvenni. :rolleyes: szerinted mennyi a reális esélye annak hogy valaki vesz újat? :huh: ,tegnap találtam 50e bontottat, valszeg van olcsóbban is :lol: de ha venne is ,akkor biztos lpg-et venne az csak 2000eur :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 szerinted mennyi a reális esélye annak hogy valaki vesz újat? :rolleyes: ,tegnap találtam 50e bontottat, valszeg van olcsóbban is :huh: de ha venne is ,akkor biztos lpg-et venne az csak 2000eur :lol: 630e Ft az. Abból veszel 12 hengerfejet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2012 Most néztem, Z14XEP-re ~740e Ft egy teliáras hengerfej, szóval úgy már annyira nem illatos azért az a rózsa... oké, még nem büdös, de akkor is... ha valaki a zsebembe kotorászna, az nem vígasztalna hogy csak a fele pénzemet akarja elvenni. :rolleyes: ne izgulj, 50 ért szerelt - bontott hengerfejet lehet venni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RadosG Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok! BRC-val tapasztalata van valakinek. Már-már el vagyok határozva, hogy beszereltetem a gázt, s a BRC felé hajlok, mert azt ajánlják a számomra legmegfelelőbb szervizbe Párkányban (Autogas). A szervizt magát többen is ajánlották. Magyarországon nem akarok szereltetni, mert gondom volna a "legalizálással". Felsőkenést feleslegesnek tartják az autómba (Z14XE). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok! BRC-val tapasztalata van valakinek. Már-már el vagyok határozva, hogy beszereltetem a gázt, s a BRC felé hajlok, mert azt ajánlják a számomra legmegfelelőbb szervizbe Párkányban (Autogas). A szervizt magát többen is ajánlották. Magyarországon nem akarok szereltetni, mert gondom volna a "legalizálással". Felsőkenést feleslegesnek tartják az autómba (Z14XE). BRC: most hallatom róla először. De megnéztem olasz szett. (Lovato, LandiRenzo is az) Felsőkenést feleslegesnek tartják az autómba (Z14XE). szerencse :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
RadosG Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 BRC: most hallatom róla először. De megnéztem olasz szett. (Lovato, LandiRenzo is az) Felsőkenést feleslegesnek tartják az autómba (Z14XE). szerencse :rolleyes: Nálunk, Szlovákiában el van terjedve, hasonlóan jónak tartják, és árban is ugyan ott van, mint a többi olasz. (1.100 EUR). Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nálunk, Szlovákiában el van terjedve, hasonlóan jónak tartják, és árban is ugyan ott van, mint a többi olasz. (1.100 EUR). '99-ben, a L@dámba szereltettem BRC-t. Egyszerű, megbízható, igénytelen. 2 évente, membránokat érdemes kicserélni... (legalábbis abba, a vákumos reduktorba) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Nálunk, Szlovákiában el van terjedve, hasonlóan jónak tartják, és árban is ugyan ott van, mint a többi olasz. (1.100 EUR). Ft-ra átszámítva az nagyon sok, itt 250e Ft alatt megvan. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 imy, akkor lehet hogy meg kéne próbálnod egy termosztát cserét? Ma ismét megnéztem. A termosztátra menő felső cső hideg. Az alsó pedig melegszik. (ez megy a hűtő alsó felére) Ez így jó? Ha nyitna akkor az alsó is melegedne tudtommal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2012 ez voltmár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 (edited) ez voltmár? Valahol már láttam. :) A termosztátom szerinted, amit eggyel feljebb írtam? Módosítva Január21, 2012 : coupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 ez voltmár? Közel húsz éves szakmai tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy egy személyautó csak akkor képes felrobbanni, ha felrobbantják. Legyen szó benzines vagy gázos autóról egyaránt. (Nyilván ez nem vonatkozik arra az esetre, ha az autóban szállított robbanóanyag tűz következtében felrobban.) Sajnos az akciófilmek meg a bugyuta híradók mindenkiben elültették a félelem magját. Manapság már mindenki azt hiszi, hogy ha egy autó ég, akkor mindjárt robban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2012 Valahol már láttam. :rolleyes: A termosztátom szerinted, amit eggyel feljebb írtam? nekem az a véleményem hogy a termosztátok már 1-1,5 év után nem teljesen úgy müködnek mint uj korában... Attól még lehet jó, nem tudom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
RadosG Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Ft-ra átszámítva az nagyon sok, itt 250e Ft alatt megvan. :rolleyes: Hát igen! Nálunk egyszerűen drágább, ebbe az autóba a legolcsóbb lengyel Gastech is 850 EUR, ESGI 900, persze Skodaba már ugyanezen az áron BRC kapható (tipusilag jóvahagyott rendszerek). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 nekem az a véleményem hogy a termosztátok már 1-1,5 év után nem teljesen úgy müködnek mint uj korában... Attól még lehet jó, nem tudom.... Mivel a felső cső hideg, ezért nem nyit. Az alsó cső meleg, de ha nincs keringés nem megy a hűtő fele víz. Amúgy is az alsó a visszatérő ág, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Mivel a felső cső hideg, ezért nem nyit. Az alsó cső meleg, de ha nincs keringés nem megy a hűtő fele víz. Amúgy is az alsó a visszatérő ág, ugye? Lehet hülyeség, de olyan hibája nem lehet ezeknek, hogy nem azon a hőfokon nyit ahol kellene? Arra gondolok, hogy beindítás után nem sokkal mikor nézed még valóban zárva van, de után még nem érte el a megfelelő hőfokot mikor már kinyit, és onnantól nyilván lassabban melegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts