PGA Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 áááá, kihagyom még :D inkábvb le kéne cserélni egy benzinesre, de a Márti nem engedi.... ( pedig ember is lenne rá aki 1-1 cserélné az Ő 1.8 as benzinesére.... ) Akkor előbb az asszonyt kell cserélni 1-1-ben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2012 ááááá, Ő még marad :lol: jól főz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 ááááá, Ő még marad :lol: jól főz :D Főzés közben nem csipegeti az olajat? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2012 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 ez egy felső kenő rendszer.. van aki aszmondja hogy kell van aki nem,igazából ha normálisan használod az autót akkor nem ,gondolok itt pályán folyamatos 5e fordulat.. na azt nem szereti ha rakatsz bele akkor elektronyost :lol: inkább az érzékeny motorokra szokták rakni.. hogy melyik az és melyik nem elég nehéz megítélni.. pl toyota vvti Van a klubban olyan, aki kérte bele ezt a plusz kenő rendszert? Legtöbbet én a 2500-as fordszám körül használom. Ebben az esetben kispórolható a rendszer? Nem olcsó... Eleve 40 pénz a rendszer, bele az anyag 10.000km-ként plusz 5.000,- forint. Ha 100.000km-enkénk kidobom a hengerfejet, még úgy sem éri meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2012 akkor ezt megválaszoltad :lol: amugy igaz ami igaz... én még nem láttam felsőkenővel ellátott autót.... de akinek nincs sem mondta még soha hogy emiatt ment tönkre a motorja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Főzés közben nem csipegeti az olajat? :devlish: :lol: :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Van a klubban olyan, aki kérte bele ezt a plusz kenő rendszert? Legtöbbet én a 2500-as fordszám körül használom. Ebben az esetben kispórolható a rendszer? Nem olcsó... Eleve 40 pénz a rendszer, bele az anyag 10.000km-ként plusz 5.000,- forint. Ha 100.000km-enkénk kidobom a hengerfejet, még úgy sem éri meg. Na látod, felesleges.... 100e km alatt minimum 5-600e Ft-ot kitermel, abból még majdnem egy új motorra is futja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 :lol: :D :devlish: szegén uhuhu párja :devlish: ha tudná hogy mennyire olajozott itt minden :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 akkor ezt megválaszoltad :lol: amugy igaz ami igaz... én még nem láttam felsőkenővel ellátott autót.... de akinek nincs sem mondta még soha hogy emiatt ment tönkre a motorja... valahol olvastam... 600ekm gázüzem... motorbontás nélkül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 valahol olvastam... 600ekm gázüzem... motorbontás nélkül :lol: lehetséges, ha nem rossz anyagból van a hengerfely/szelepek... Én örülök, ha a kocsimhoz 150-200e-ig nem kell hozzányúlni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Jan 24 a nagy nap. Tegnap reggel még 18ra is tudott volna adni. Durva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Jan 24 a nagy nap. Tegnap reggel még 18ra is tudott volna adni. Durva... és kinél rakatod bele? melyik rendszert választottad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 és kinél rakatod bele? melyik rendszert választottad? A medikusnál Még az időponton kívül nem fixáltam le semmit (ezt is csak azért mert hiába beszéltünk 2 nap alatt nem küldtek semmit, filózni rajta meg ráérek addig is) Majd megmondom hogy olyat kérek mint neked van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Jan 24 a nagy nap. Tegnap reggel még 18ra is tudott volna adni. Durva... Megint a benzináremelés hatása., + tegnap volt fizetés. Nekem, és a többieknek tavaly tavasszal 3-4 hét volt a várakozási idő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 tizenakármennyiezerkm :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra..._ii_gcc-5335569 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 valahol olvastam... 600ekm gázüzem... motorbontás nélkül :D Valahol olvastam, hogy a Loch Ness-i szörny is létezik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Valahol olvastam, hogy a Loch Ness-i szörny is létezik. :lol: neszóljálbe :D :devlish: Te kis gázmotorstzerelő :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 neszóljálbe :lol: :D Te kis gázmotorstzerelő :devlish: Ne is mond...épp most generáloznak egy fost a gépészeim...majd csinálok fényképet a nyugvócsapágyakról...sírni lett volna kedvem, amikor megláttam. Hogy aztán ennek mennyi köze van a depóniagázhoz, azt majd az AGIP-magyarország megmondja. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 tizenakármennyiezerkm :D :lol: 20e-et elmegy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 20e-et elmegy... hanem többet :D de valszeg cserélem ,merft megérdemli :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január11, 2012 a fehér belinkkelt astrán mit kell nézni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manochild Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Sziasztok! Nagyon gondolkozom egy gáz szett beszerelésén, de egy "szakember" mondta, hogy kb. 100-150e km alatt tönkrevágja a motort. Olyasmi magyarázatot adott, hogy nincs olyan kenés, meg a gáz szárít mindent, emiatt tönkreteszi a hengerfalat. Megköszönném, ha valaki aki akár több 100 ezret is futott gázzal megosztaná a tapasztalatait. Gondolok itt akár jellemző meghibásodásokra is, amit a gázbeszerelők annyira nem reklámoznak... Egy 2004-es Z16XE Merivába kerülne, jelenleg 115e km van benne. Szinte csak Bp-en megy a kocsi (sajnos) évente kb 15-20e km között. LOVATO hengerenkénti gázrendszer menne a kocsiba, valami szelep kenéssel. Medicar-nál tennék be. Válaszotokat előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 a fehér belinkkelt astrán mit kell nézni??? évjárat/km van ám futás teljesítmény :D semmi extra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts