GH Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 :lol: akarsz róla beszélni??? :devlish: :devlish: Nem, már beletörődtem :D Viszont kérdeznék is: Azt értem, hogy hidegben benzinnel indít az autó amíg be nem melegszik, de melegen is _mindig_ benzinnel indul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 :D Nem, már beletörődtem :lol: Viszont kérdeznék is: Azt értem, hogy hidegben benzinnel indít az autó amíg be nem melegszik, de melegen is _mindig_ benzinnel indul? igen kb 20-25 sec és gázadásra átkapcsol Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 igen kb 20-25 sec és gázadásra átkapcsol Akkor jóvan. Club-os kedvezményünk van-e már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Akkor jóvan. Club-os kedvezményünk van-e már? :lol: nemtok róla :D ajánlom ezt a megoldást :devlish: http://www.gazauto.hu/oldal.php?oid=38&tid=55 Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 nemtok róla :lol: ajánlom ezt a megoldást :D http://www.gazauto.hu/oldal.php?oid=38&tid=55 Ja-ja ezt néztem én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Na, asszem eljött nekem is az idő... 1 nap alatt 2 ember itt a fórumon.... a +10Ft ennyire kiverte a biztosítékot? (gaz idén már +22Ft...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2012 :D Nem, már beletörődtem :lol: Viszont kérdeznék is: Azt értem, hogy hidegben benzinnel indít az autó amíg be nem melegszik, de melegen is _mindig_ benzinnel indul? igen, ha a feltételek teljesültek akkor 25 mp után kapcsol át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 1 nap alatt 2 ember itt a fórumon.... a +10Ft ennyire kiverte a biztosítékot? (gaz idén már +22Ft...) Nekem nem pont ez, mert ki tudom fizetni, nem a kajámat kell beáldozzam, DE: - ha az is benne van a játékban hogy az Irakiak/akárkik elkezdenek balhézni és ezért jövő héten egyszercsak 500FT lesz egy liter, akkor az már nekem is sok - előbb-utóbb mindenképpen elérünk ide, mert erre tart a világ - számomra nincs reális alternatívája az autónak. Lehet, hogy járhatnék BKV-val (nem is derogálna, mert a tömegközlekedés egyébként jó dolog), de nem veszek bérletet, mert: 1. jelenlegi helyzetben simán megtörténhet, hogy pl Febr.1-én leállok a buszmegállóba és egyszerűen nem fog busz jönni ami elhozzon dolgozni 2. a bérlet drága - a "szolgáltatás" cserébe meg sz*r. Tehát én tőlem pénzt addig nem kapnak amíg a sorok nem rendeződnek ebben a városban Ha annyit sikerül kibírni, hogy jövő nyárig ne kezdjék el ütni a gázautósokat, akkor már anyagilag is megérte a döntés, ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 igen kb 20-25 sec és gázadásra átkapcsol ménem mongyátok hogy hüle elek :D elvileg softveresen lehet állítani az átkopcsolási időt és hőmérsékletett utobba hideg indításnál lényeges vannak olyan gáz rendszerek amelyek ha már meled a víz akkor eleve gázzal indul. ennyi jutott még eszembe... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 (gaz idén már +22Ft...) nálatok :lol: 2011 05 xx 195ft 2012 01 04 215ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 nálatok :lol: 2011 05 xx 195ft 2012 01 04 215ft Nálunk drágább a gáz, DE! LPG 95 különbség 2011.04 215Ft 382Ft =>167Ft/l 2012.01 231Ft 412Ft (szerdától 422Ft) =>181Ft/l Amíg a benzin emelkedett 30Ft-ot, addig az LPG 16Ft-ot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Nálunk drágább a gáz, DE! LPG 95 különbség 2011.04 215Ft 382Ft =>167Ft/l 2012.01 231Ft 412Ft (szerdától 422Ft) =>181Ft/l Amíg a benzin emelkedett 30Ft-ot, addig az LPG 16Ft-ot. :D lesz ez még így se :lol: 600Millárdot kell bevasalni .... témát be is fejeztem ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 lesz ez még így se :lol: 600Millárdot kell bevasalni .... témát be is fejeztem ... Lenne ötletem, hogy hol kellene, nem az üzemanyagokon talán... A sok adónemfízetőingyenélő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2012 inkább örüjjé, hogy ócsó a gáz :lol: én örülök, csak azt nem tudom mit kezdjek a civiccel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 inkább örüjjé, hogy ócsó a gáz :lol: én örülök, csak azt nem tudom mit kezdjek a civiccel.... jó az a kis honda.... nekem tetszenek is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2012 eladóóóóóó, és LPG -s autót beszámitok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 inkább örüjjé, hogy ócsó a gáz :lol: én örülök, csak azt nem tudom mit kezdjek a civiccel.... csak neked :D :devlish: http://www.free-energy.hu/pajert/index.htm...1/VizKAut7.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Erről a Flashlube-ról meséljetek lécci. 25e (mechanikus) v 39e FT (elektronikus) még a gázrendszer árán felül. Kell ez egyáltalán? Egyébként 228e lenne a Landi rendszer, 218 a Lovato. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Nekem nem pont ez, mert ki tudom fizetni, nem a kajámat kell beáldozzam, DE: - ha az is benne van a játékban hogy az Irakiak/akárkik elkezdenek balhézni és ezért jövő héten egyszercsak 500FT lesz egy liter, akkor az már nekem is sok - előbb-utóbb mindenképpen elérünk ide, mert erre tart a világ - számomra nincs reális alternatívája az autónak. Lehet, hogy járhatnék BKV-val (nem is derogálna, mert a tömegközlekedés egyébként jó dolog), de nem veszek bérletet, mert: 1. jelenlegi helyzetben simán megtörténhet, hogy pl Febr.1-én leállok a buszmegállóba és egyszerűen nem fog busz jönni ami elhozzon dolgozni 2. a bérlet drága - a "szolgáltatás" cserébe meg sz*r. Tehát én tőlem pénzt addig nem kapnak amíg a sorok nem rendeződnek ebben a városban Ha annyit sikerül kibírni, hogy jövő nyárig ne kezdjék el ütni a gázautósokat, akkor már anyagilag is megérte a döntés, ennyi. Hasonlóan gondolkodom én is... és nálam is kezd rezegni a léc... Ez a tömegközlekedéses dolog vidéken meg még macerásabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Erről a Flashlube-ról meséljetek lécci. 25e (mechanikus) v 39e FT (elektronikus) még a gázrendszer árán felül. Kell ez egyáltalán? Egyébként 228e lenne a Landi rendszer, 218 a Lovato. ez egy felső kenő rendszer.. van aki aszmondja hogy kell van aki nem,igazából ha normálisan használod az autót akkor nem ,gondolok itt pályán folyamatos 5e fordulat.. na azt nem szereti ha rakatsz bele akkor elektronyost :lol: inkább az érzékeny motorokra szokták rakni.. hogy melyik az és melyik nem elég nehéz megítélni.. pl toyota vvti Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 ez egy felső kenő rendszer.. van aki aszmondja hogy kell van aki nem,igazából ha normálisan használod az autót akkor nem ,gondolok itt pályán folyamatos 5e fordulat.. na azt nem szereti ha rakatsz bele akkor elektronyost :lol: inkább az érzékeny motorokra szokták rakni.. hogy melyik az és melyik nem elég nehéz megítélni.. pl toyota vvti Köszi, valami ilyesmi képet raktam össze én is. Tehát nekem aki 95%-ban városban pötyög vele nem igazán van hozzáadott értéke... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 Köszi, valami ilyesmi képet raktam össze én is. Tehát nekem aki 95%-ban városban pötyög vele nem igazán van hozzáadott értéke... szerintem is .. kérdeztem taxist ... aki nem nem keveset ment gázon és szerinte is felesleges.. én úgyszintén városba használom... az hogy havi 400km megyek pályán az meg belefér szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 inkább örüjjé, hogy ócsó a gáz :devlish: én örülök, csak azt nem tudom mit kezdjek a civiccel.... bontóóóóóóó... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január10, 2012 Megoszt Elküldve Január10, 2012 bontóóóóóóó... :lol: :D de a combinóba berakjuk a motort :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január10, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2012 bontóóóóóóó... :lol: :D áááá, kihagyom még :devlish: inkábvb le kéne cserélni egy benzinesre, de a Márti nem engedi.... ( pedig ember is lenne rá aki 1-1 cserélné az Ő 1.8 as benzinesére.... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts