imy Elküldve December30, 2011 Megoszt Elküldve December30, 2011 A probléma az, hogy eddig minden esetben 2-3 fok volt a környezeti hőmérséklet, nagyjából hasonló üzemi feltételek mellett (bemelegedett járgány, hasonló betöltött mennyiség, mindig tele). A twinport miatt nekem alacsony fordulaton is jó a nyomaték, és szerencsére gázos üzem mellett sem érzek különbséget. Gondolom hasonló fogyasztási arányoknak kell lenni gáz és benzin esetében is a különböző vezetési stílusoknál is. Több tankolásra átlagolj, de ha ugyanaz volt a kút, a töltési nyomás, és a külső hőmérséklet, akkor kb-ra jó az átlagszámításnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 A probléma az, hogy eddig minden esetben 2-3 fok volt a környezeti hőmérséklet, nagyjából hasonló üzemi feltételek mellett (bemelegedett járgány, hasonló betöltött mennyiség, mindig tele). A twinport miatt nekem alacsony fordulaton is jó a nyomaték, és szerencsére gázos üzem mellett sem érzek különbséget. Gondolom hasonló fogyasztási arányoknak kell lenni gáz és benzin esetében is a különböző vezetési stílusoknál is. Mindkettőtöké twinport... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 ha valaki megtérne :lol: http://www.gazauto.hu/oldal.php?oid=38&tid=55 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Az azért érdekes lenne ,ha idén a gáz adóján is "módosítanának" ,hogy energiaszint szerint egálban legyen a benzinnel! :lol: Mondjuk külföldön akkor is maradna ugyanannyi,legfeljebb kijárnék tankolni "románba". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Az azért érdekes lenne ,ha idén a gáz adóján is "módosítanának" ,hogy energiaszint szerint egálban legyen a benzinnel! :lol: Mondjuk külföldön akkor is maradna ugyanannyi,legfeljebb kijárnék tankolni "románba". :D ami késik nem múlik :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 még mindig szerelem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2012 hü, már megint ennyit elvertél üzemanyagra? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január4, 2012 Megoszt Elküldve Január4, 2012 Mér kell itt mindig fájdítani a szívünket? :D Tavasszal elvileg kapok vissza egy kis lóvét az APEH-től, berakatom én is a gázt! Garázsépítés elmarad idén... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Mér kell itt mindig fájdítani a szívünket? :devlish: Tavasszal elvileg kapok vissza egy kis lóvét az APEH-től, berakatom én is a gázt! Garázsépítés elmarad idén... :lol: Tavasszal elvileg kapok vissza egy kis lóvét az APEH-től :D Nekem ilyesmi még soha nem sikerült. Ha az APEH-től vársz lóvét akkor neked nem lesz gázos autód. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 Tavasszal elvileg kapok vissza egy kis lóvét az APEH-től :lol: Nekem ilyesmi még soha nem sikerült. Ha az APEH-től vársz lóvét akkor neked nem lesz gázos autód. :D Bízom benne nem copatnak meg ezzel is. Eddig még járt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január5, 2012 Megoszt Elküldve Január5, 2012 még mindig szerelem :D http://www.kephost.com/images4/2012/1/4/bs...m5_tn.jpg Elek, ez kimeríti a közösség elleni izgatás tényállását. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2012 Zafira fogyasztása: 8,3L/100km ez az istenért sem akar feljebb menni, asszem meg kell barátkoznom azzal hogy ez erre képes :D :lol: az asszony jár vele mostanában.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Zafira fogyasztása: 8,3L/100km ez az istenért sem akar feljebb menni, asszem meg kell barátkoznom azzal hogy ez erre képes :devlish: :lol: az asszony jár vele mostanában.... akkor az a baj :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 Zafira fogyasztása: 8,3L/100km ez az istenért sem akar feljebb menni, asszem meg kell barátkoznom azzal hogy ez erre képes :devlish: :lol: az asszony jár vele mostanában.... Fogadjunk hogy én ennél többet is meg tudnék vele etetni? Ebben jó vagyok, szinte bármilyen rémisztő fogyasztási adatot ki tudok csalni az autókból... (OFF 1.9JTD-ből amivel kollegám 6.5-tel eljárt, én kihoztam 15 litert 100-on. Igaz 150-nel kellett menni hozzá, de sikerült :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 turbos motornál mennyire viseli meg a turbot a magasabb hőmérséklett ,a gázüzem miatt ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2012 semennyire. láttam már egy pár turbos autót gázosat, volvot, és saab ot. müködtek. a használtauton van fent egy volvo turbos gázos, épp eladó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/s70/...0_2.0_t-4385944 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 semennyire. láttam már egy pár turbos autót gázosat, volvot, és saab ot. müködtek. a használtauton van fent egy volvo turbos gázos, épp eladó :devlish: csak motoszkál fejembe a bogár :lol: :D (az agyrágó) tölthet nagyobbat a gáz miatt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január8, 2012 azt nem tudom nem hiszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/s70/...0_2.0_t-4385944 ez nem rossz ez a szekér :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Ti hol szereltettétek be a gázszettet? Milyen szettet érdemes? Milyen hibajelenség jelentkezhet utána esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2012 én és az elek: www.medic-car.hu mi az állitólagos legjobb (?) van: Landirenzo Omegas nekem semmilyen hibajelenségem nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 én és az elek: www.medic-car.hu mi az állitólagos legjobb (?) van: Landirenzo Omegas nekem semmilyen hibajelenségem nincs :lol: Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Január9, 2012 Megoszt Elküldve Január9, 2012 Na, asszem eljött nekem is az idő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január9, 2012 :lol: akarsz róla beszélni??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts