imy Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Utána olvastam a 16 tűs csatlakozón a 6-7-est kellene összekötnöm. De a 7-es üres, valaki erre azt írta, akkor nem lehet kivillogtatni. Te mit mondasz! Csináltál ilyet? Habár holnap visszaviszem, de azért jól jönne máskor, ha ki tudnám villogtatni! Gáz+fék benyom, ráad gyújtás Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 Landirenzohoz interface kábele van valakinek? Esetleg EZ jó lehet? ( Landi Renzo = Programming Interface Kit 38GBP) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2011 mért akarod állitgatni a gázt? jól müködik? majd nemfog :lol: ne légy okosabb mint az aki ért is hozzá.... szívás lesz a vége... ( mint én az iphone nal. okos voltam, ujraraktam a szoftvert. és holnap derül ki hogy frizbit csináltam e belőle., vagy fog e müködni mint telefon... ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2011 majdnem 5.000 km-t mentem a zafirával gázzal :lol: 1 hónapja és 2 napja szerelték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 majdnem 5.000 km-t mentem a zafirával gázzal :lol: 1 hónapja és 2 napja szerelték :devlish: Te aztán hajtod rendesen. :D Én 2011.04.14 óta 12616Km-t mentem, 74388Ft-ot spóroltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2011 én már nem számolom, mert nem érdekel :D hajtom, mert ezért vettem :lol: ha nem mennék, akkor egy ilyet vettem volna, de ezt nagyon: http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/lege...a_coupe-4297959 vagy ha 4 ajtóst szeretnék akkor ilyet: http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/lege...l_extra-5332594 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 ( mint én az iphone nal. okos voltam, ujraraktam a szoftvert. és holnap derül ki hogy frizbit csináltam e belőle., vagy fog e müködni mint telefon... ) Na ezért nem nyúlok a telómhoz én sem! :lol: Pedig van hozzá szájbarágós leírás, de mégsem merem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December19, 2011 Na ezért nem nyúlok a telómhoz én sem! :lol: Pedig van hozzá szájbarágós leírás, de mégsem merem... :D már én is megtanultam, ez egy 5-10 ezer forintos próba volt, ha meg kuka, akkor meg 90E-s kérdés nem sikerült :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 már én is megtanultam, ez egy 5-10 ezer forintos próba volt, ha meg kuka, akkor meg 90E-s kérdés nem sikerült :devlish: jáj :lol: Pedig ilyen részletes leírás van hozzá...de nem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
legaborgo Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Gáz+fék benyom, ráad gyújtás Köszi, ha megint kell kipróbálom! 170-es hibakód volt (keverék arány hiba), újra kalibrálták - 10 perc volt. Hát ezért is jó, ha a műhely helyben van. Egyébként előre szólt, hogy némi bejáratás után szükséges lehet némi után állítás. 500 km-t mentem vele eddig. Debrecenben én is tankoltam a 209 Ft-osból, de még nem tudok pontos fogyasztási adatokat közölni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2011 tegnap 209 forintért tankoltam a 3. ker. Bojtár u. -ban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 tegnap 209 forintért tankoltam a 3. ker. Bojtár u. -ban.... Olcsóbb lett?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December22, 2011 a bojtár u. ban ennyi, békáson nem néztem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 a bojtár u. ban ennyi, békáson nem néztem.... Januárban tuti drágul 4-5Ft-ot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 a bojtár u. ban ennyi, békáson nem néztem.... Békáson valószínű, hogy januárban hatósági bezárással bezár a gázkút. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ACRONKA Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Szlovákban most 214 ft/l (0.69 Euro). Egy palack (18l) meg 4100 ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December23, 2011 Békáson valószínű, hogy januárban hatósági bezárással bezár a gázkút. :lol: hallottam róla, bár a kútkezelők még nem tudnak semmi pontosat.... 215 békásoon a gáz. ma tankoltam ott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 hallottam róla, bár a kútkezelők még nem tudnak semmi pontosat.... 215 békásoon a gáz. ma tankoltam ott.... Az teljesen jó, Tiszaújvárosban 239ft, szerintem tavaly volt valamikor 215ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December25, 2011 Megoszt Elküldve December25, 2011 Debrecen mellett ,Mikepércsen 209,90 ft. volt a héten.Romániában:215-220 ft körül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Debrecen mellett ,Mikepércsen 209,90 ft. volt a héten.Romániában:215-220 ft körül. Odaát drágább??!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Odaát drágább??!! :lol: Ezek szerint igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Odaát drágább??!! :lol: Ezek szerint igen. Gyenge a forint ,így az átváltás miatt ennyire jön ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
legaborgo Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Most sikerült elrendeznem a csomagtartót. A fedőlap alá 3 cm-es hungarocell-t tettem kivágva belőle a torroid tartály körméretét - eltüntetve a szintkülönbséget. A pótkerék sok fejtörést okozott. Végül a képen látható megoldást választottam. Így foglalja legkevésbé a teret, bele tudtam pakolni az emelőt, kompresszort, ablaktisztítót, rongyot, kesztyűt. Eddig úgy is csak csúszkáltak. A kereket egy szárító kötél darabbal a jobboldalhoz rögzítettem. A bak és így a kerék is könnyen eltávolítható, ha kell. Alatta is sok dolgot el tudok pakolni (22-24 cm belmagasság), most ott az OBI-s ládámat látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Most sikerült elrendeznem a csomagtartót. A fedőlap alá 3 cm-es hungarocell-t tettem kivágva belőle a torroid tartály körméretét - eltüntetve a szintkülönbséget. A pótkerék sok fejtörést okozott. Végül a képen látható megoldást választottam. Így foglalja legkevésbé a teret, bele tudtam pakolni az emelőt, kompresszort, ablaktisztítót, rongyot, kesztyűt. Eddig úgy is csak csúszkáltak. A kereket egy szárító kötél darabbal a jobboldalhoz rögzítettem. A bak és így a kerék is könnyen eltávolítható, ha kell. Alatta is sok dolgot el tudok pakolni (22-24 cm belmagasság), most ott az OBI-s ládámat látni. Nekem ilyen: (mankókerék) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December26, 2011 Megoszt Elküldve December26, 2011 Z28NET elgázosítva :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts