Konkesz Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ha ezt is meglépik, akkor az LPG-s tábort pihenőpályára teszik szerintem. Nem az a baj, az a baj, hogy nekünk csóróknak ilyeneken kell filléreskedni, számolgatni grammról grammra, egyről a kettőre meg nem tudunk jutni, ez a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nem az a baj, az a baj, hogy nekünk csóróknak ilyeneken kell filléreskedni, számolgatni grammról grammra, egyről a kettőre meg nem tudunk jutni, ez a baj. Én is jobban örülnék, ha nem kellene ezt számolnom, de sajnos üzemanyagárak nőnek, a fizetésem meg ilyen mértékben nem. De egy Bp-i út nekem benzinből minimum 30l, ami ugye 12e Ft + pályamatrica. Ezt gázból megúszom 7700Ft-ból. Nagyon nem mindegy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Én is jobban örülnék, ha nem kellene ezt számolnom, de sajnos üzemanyagárak nőnek, a fizetésem meg ilyen mértékben nem. De egy Bp-i út nekem benzinből minimum 30l, ami ugye 12e Ft + pályamatrica. Ezt gázból megúszom 7700Ft-ból. Nagyon nem mindegy.... Ezt ugatom, ezek a nagy bajok, hogy ennyi amennyi.. szétbaltázom mindjárt ezt a monitort is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 szétbaltázom mindjárt ezt a monitort is. Hát ha ettől könyebb lesz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy01 Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Akik mérgelődnek, hogy Magyarországon kúszik felfelé az LPG ára, azok szerintem azt szúrták el, hogy pótkerék tartályt szereltettek. Nekem 90 l-es hengeres tartállyal, mindegy, melyik országban tankolok, csak az ár számít. Nem érdekel a 27 százalékos ÁFA-sem. Szerintem jövőre csak Ukrajnában fogok tankolni, LPG-t és ha már kimentem Debrecenből, benzint is, + bevásárolok élelmíszert is, mert szerintem az is olcsóbb lesz kint. Természetesen, ha marad Debrecenben 194 Ft az LPG, akkor nem muszáj olyan sokat autóznom egy tankolásért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Akik mérgelődnek, hogy Magyarországon kúszik felfelé az LPG ára, azok szerintem azt szúrták el, hogy pótkerék tartályt szereltettek. Nekem 90 l-es hengeres tartállyal, mindegy, melyik országban tankolok, csak az ár számít. Nem érdekel a 27 százalékos ÁFA-sem. Szerintem jövőre csak Ukrajnában fogok tankolni, LPG-t és ha már kimentem Debrecenből, benzint is, + bevásárolok élelmíszert is, mert szerintem az is olcsóbb lesz kint. Természetesen, ha marad Debrecenben 194 Ft az LPG, akkor nem muszáj olyan sokat autóznom egy tankolásért. útiköltség oda-vissza, eltöltesz egy pár órát, egy kis jatt a vámosoknak.... Akkor már csempészni is kell valamit, hogy megérje, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy01 Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 útiköltség oda-vissza, eltöltesz egy pár órát, egy kis jatt a vámosoknak.... Akkor már csempészni is kell valamit, hogy megérje, nem? Gázzal közlekedve 4000 Ft a költség egy tank (50l) benzinen már több a haszon + egy havi nagy bevásárláson minimum 10000 Ft haszon van. Ezt még lehet fokozni, ha viszel ki egy ismerőst bevásárolni, aki beszáll az Útiköltségbe. Csempészni nem szoktam, 2 doboz cigit és egy liter szeszt, pl. vodkát, vámmentesen hozhatsz be fejenként. ( egy liter jó vodka kb 1000 Ft-al olcsóbb mint itthon ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 uhuhu ennél a kocsinál működik neked a vészindítási funkció? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November27, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November27, 2011 nem. az AC ra kötötték megint, és az AC csak akkor megy amikor már inditok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 egy imél lpg-s behajtásról : Tegnap találkoztam a sráccal akinek a gázos kérdést feltettem, igazából nem jutottunk előrébb... Neveket nem mondott, de "nagy embereknek" tette fel a kérdést. Ugyanoda jutottak ahová mi is, egyenrangú jogszabályokról van szó, tehát az utolsó van érvényben (bemehetsz bárhová). Igazából a szolgáltató kötelessége lenne a táblát kicserélni vagy kiegészítő táblával ellátni. Sok helyen egyszerűen levették. Viszont, mivel te a közúton közlekedsz, így a kresz szabályai vonatkoznak rád, tehát nem mehetsz be, amennyiben fent van a tábla. Sem ő, sem én és gondolom azóta te sem hallottál ilyen jellegű intézkedésről, bírságról. Röviden: le van tojva nyugodtan be lehet menni és pont. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve November28, 2011 Megoszt Elküldve November28, 2011 Akik mérgelődnek, hogy Magyarországon kúszik felfelé az LPG ára, azok szerintem azt szúrták el, hogy pótkerék tartályt szereltettek. Nekem 90 l-es hengeres tartállyal, mindegy, melyik országban tankolok, csak az ár számít. Nem érdekel a 27 százalékos ÁFA-sem. Szerintem jövőre csak Ukrajnában fogok tankolni, LPG-t és ha már kimentem Debrecenből, benzint is, + bevásárolok élelmíszert is, mert szerintem az is olcsóbb lesz kint. Természetesen, ha marad Debrecenben 194 Ft az LPG, akkor nem muszáj olyan sokat autóznom egy tankolásért. Debrecenben hol tankolsz ? Széchenyin tankolok, eddig 209ft volt, minusz a 10ft-os kedvezmény. Cora mellett a Házgyárnál tankoltam pár hete 194ft-ért, ott még mindig annyi? Ma tankoltam a Széchenyin, felvitték 218Ft-ra. :lol: 9ft egyik naprol a másikra, olyan mintha a benzin 18ft-ot emelkedne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy01 Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Debrecenben hol tankolsz ? Széchenyin tankolok, eddig 209ft volt, minusz a 10ft-os kedvezmény. Cora mellett a Házgyárnál tankoltam pár hete 194ft-ért, ott még mindig annyi? Ma tankoltam a Széchenyin, felvitték 218Ft-ra. :lol: 9ft egyik naprol a másikra, olyan mintha a benzin 18ft-ot emelkedne.. Debrecen, Házgyár - Kishatár utca sarok * 194 A Cora mellett még mindig ennyi és mindenkinek, nem kell semmilyen kedvezmény kártya. Bankkártyát sem ismerik, csak KP! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nektek is "csattog"-nak a gázinjektorok? Azt hittem a vezérműlánc, átkapcsoltam benzinre, és csend lett... Ezt vagy eddig nem vettem észre, vagy most jött rájuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 Nektek is "csattog"-nak a gázinjektorok? Azt hittem a vezérműlánc, átkapcsoltam benzinre, és csend lett... Ezt vagy eddig nem vettem észre, vagy most jött rájuk. nem vetted észre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November29, 2011 nekem is van hangja.... de a rádio minden zajt megjavít :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 nekem is van hangja.... de a rádio minden zajt megjavít :lol: igen van az hangerő ;) ,ami még a torony csapágy zörgését is elnyomja :) hétvégén csere :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November29, 2011 Megoszt Elküldve November29, 2011 igen van az hangerő :lol: ,ami még a torony csapágy zörgését is elnyomja ;) hétvégén csere :) szuper :) De a toronycsapággyal mit csináltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy01 Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Debrecenben hol tankolsz ? Széchenyin tankolok, eddig 209ft volt, minusz a 10ft-os kedvezmény. Cora mellett a Házgyárnál tankoltam pár hete 194ft-ért, ott még mindig annyi? Ma tankoltam a Széchenyin, felvitték 218Ft-ra. :lol: 9ft egyik naprol a másikra, olyan mintha a benzin 18ft-ot emelkedne.. Debrecen, Házgyár - Kishatár utca sarok * 203.9 Ma felvitték a Cora-nál is, de még mindig itt a legolcsóbb Debrecenben. UKRAJNÁBAN: 6,7x29,66 = 198,72 http://www.okko-card.com.ua/index.php?sid=...id=2&pid=23 https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP Ha OTP kártyával fizetsz a kútnál, az UAH (ukrán grivnya) deviza eladási árfolyamával számolnak, egyéb költség nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 Debrecen, Házgyár - Kishatár utca sarok * 203.9 Ma felvitték a Cora-nál is, de még mindig itt a legolcsóbb Debrecenben. UKRAJNÁBAN: 6,7x29,66 = 198,72 http://www.okko-card.com.ua/index.php?sid=...id=2&pid=23 https://www.otpbank.hu/portal/hu/Arfolyamok/OTP Ha OTP kártyával fizetsz a kútnál, az UAH (ukrán grivnya) deviza eladási árfolyamával számolnak, egyéb költség nincs. +9 ft, de azért még igy se vészes. 230 felé örülnék ha vagy 1 évig nem menne Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2011 én ma tankoltam, békáson 210 Ft Fogyasztás: 8,5L / 100 km ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November30, 2011 Megoszt Elküldve November30, 2011 én ma tankoltam, békáson 210 Ft Fogyasztás: 8,5L / 100 km ..... Szívesen elmennék én is egy István királyossal tankolni és hanyagul odadobni: tele kérem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November30, 2011 385 km re tankoltam 6600 ért, tele.. adtam jattot is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 Autógáz: működik és megfizethető - Akkor mi vele a baj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 végre kigurultam viszonylag hosszú útra a városból, mióta benne van a gáz (9000km) most először. 290km - 29,8liter gáz. Ebböl 190km város, 100 országút. Eddig 11,5litert evett meg városban, ez alapján kint 8körül evett (50-50km, odafele 80-90, visszafele 100-130). Létezik hogy ekkora a különbség a városi és a kinti fogyasztás között? Nekem valami sántít.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December1, 2011 Megoszt Elküldve December1, 2011 végre kigurultam viszonylag hosszú útra a városból, mióta benne van a gáz (9000km) most először. 290km - 29,8liter gáz. Ebböl 190km város, 100 országút. Eddig 11,5litert evett meg városban, ez alapján kint 8körül evett (50-50km, odafele 80-90, visszafele 100-130). Létezik hogy ekkora a különbség a városi és a kinti fogyasztás között? Nekem valami sántít.. Teljesen normális szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts