uhuhu Elküldve November7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2011 brutto 53 literes gáztartályt raknak a zafirába.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 brutto 53 literes gáztartályt raknak a zafirába.... Akkora van az én G-mben is. Nekem az az alapár +5e volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2011 nekem ez az alapár ;) viszont nem fér fel nagyobb a kipufogó miatt.... kénytelen leszek megbarátkozni vele..... már csak 10 nap ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 viszont nem fér fel nagyobb a kipufogó miatt.... van az flex ... :lol: ma gusztustalan voltam ;), tankoltam 10 liter benyát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2011 fuj ... ;) én most holnap leteszem az autót, nehogy kifogyjon belőle.... ebben az évben nem tervezem benzin megvásárlását ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 van az flex ... :lol: ma gusztustalan voltam ;), tankoltam 10 liter benyát ;) Akkor nézd meg az én aláírásomban katt a fogyasztásra, hogy én mennyit vettem. :lol: Idén már nem akarok tankolni benzinből, max ha nagyot drágul, akkor előtte teletöltöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Akkor nézd meg az én aláírásomban katt a fogyasztásra, hogy én mennyit vettem. :lol: Idén már nem akarok tankolni benzinből, max ha nagyot drágul, akkor előtte teletöltöm. szili ;) én se tervezem ,kb 2ekmre elég lesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 fuj ... ;) én most holnap leteszem az autót, nehogy kifogyjon belőle.... ebben az évben nem tervezem benzin megvásárlását ;) bameg zavarba voltam... hogy kell ezt a valamit fogni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 szili ;) én se tervezem ,kb 2ekmre elég lesz... ;) Ha megy műszakira, akkor a gázos sráccal az átkapcsolás 40 fokot (ami valószínű több, sztem nem állították be jól) lejjebb vetetem 30-35 fokra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2011 az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál...... Pár napja figyelem, lehet a 40 fok nem is 40 fok, hanem több... Mivel amikor átkapcsol (reggeli 6-8 fokban, 2-3 perc mire elindulok, és 2-2.5km amíg átkapcsol), akkor fél km alatt, vagy még annyi sem kell és már 60 fokos a víz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 megyek azért ezt megnézem magamnak ;) az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog.... ez ellen nincs mit tenni.... de nembaj, nekem jó, neked jó, és ez a lényeg a többi nemszámit :lol: Nekem is jó! ;) (Már 25ekm van benne.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Ha megy műszakira, akkor a gázos sráccal az átkapcsolás 40 fokot (ami valószínű több, sztem nem állították be jól) lejjebb vetetem 30-35 fokra. Nekem 30 fokra visszavették pár hónap után! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál...... Nálam 30 fokon gond nélül működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2011 biztos emlitetted már, de neked is landirezod van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Nálam 30 fokon gond nélül működik. Én is azt olvastam, hogy azon gond nélkül elmegy. Amúgy is hidegen kisebb a gázigénye a rendszernek, mivel nem pörgetem annyira a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2011 asszem akkor én is 30 fokra kérem az átkapcsolást hőmérsékletet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2011 már csak 8 nap és ujra LPG-t tankolok.... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 biztos emlitetted már, de neked is landirezod van? Nem Zavoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2011 jaja.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2011 helyzetjelentés: egy ismerősömnek is gázos lesz az autója. a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 helyzetjelentés: egy ismerősömnek is gázos lesz az autója. a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő.... Hát 400+Ft-os benzinárnál nem csodálkozom! (de szerintem Te se ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 helyzetjelentés: egy ismerősömnek is gázos lesz az autója. a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő.... Az nem rossz, áprilisban én 3 hétre kaptam időpontot, ha az nem lett volna jó, akkor min 4 hét lett volna azt mondták... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2011 Hát 400+Ft-os benzinárnál nem csodálkozom! (de szerintem Te se ;) ) nem hát, ez elmebetegség ami itt van benzinárügyben.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Úgy néz ki a cégünk ebbe az irányba is tapogatózik, valszeg a teherautók gázosítása lesz a cél. Árajánlat kérések, engedélyek kérése zajlik most, meglátjuk mire jutunk. ;) Lehet magam szerelem majd be a Corsába a cuccot és akkor totál zöld autózás lészen, mert ugye etanol+lpg... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts