Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

van az flex ... :lol:

ma gusztustalan voltam ;), tankoltam 10 liter benyát ;)

Akkor nézd meg az én aláírásomban katt a fogyasztásra, hogy én mennyit vettem. :lol: Idén már nem akarok tankolni benzinből, max ha nagyot drágul, akkor előtte teletöltöm.

Megosztás:

az a kérdés csak ilyenkor hogy hogy fog viselkedni alacsonyabb hőfoknál......

Pár napja figyelem, lehet a 40 fok nem is 40 fok, hanem több...

Mivel amikor átkapcsol (reggeli 6-8 fokban, 2-3 perc mire elindulok, és 2-2.5km amíg átkapcsol), akkor fél km alatt, vagy még annyi sem kell és már 60 fokos a víz.

Megosztás:

megyek azért ezt megnézem magamnak ;)

az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog....

ez ellen nincs mit tenni....

de nembaj, nekem jó, neked jó, és ez a lényeg a többi nemszámit :lol:

Nekem is jó! ;)

(Már 25ekm van benne.)

Megosztás:

helyzetjelentés:

egy ismerősömnek is gázos lesz az autója.

a Medic-car már nov. 29 re adott nekem időpontot, ugyhogy már megint kezd nőni a várakozási idő....

Az nem rossz, áprilisban én 3 hétre kaptam időpontot, ha az nem lett volna jó, akkor min 4 hét lett volna azt mondták...

Megosztás:

dieselcngconversl.jpg

Úgy néz ki a cégünk ebbe az irányba is tapogatózik, valszeg a teherautók gázosítása lesz a cél.

Árajánlat kérések, engedélyek kérése zajlik most, meglátjuk mire jutunk. ;)

Lehet magam szerelem majd be a Corsába a cuccot és akkor totál zöld autózás lészen, mert ugye etanol+lpg... ;)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.