imy Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Landi Renzo Az árat módosíthatja a választott gázrendszer típusa(Landi Renzo, AC-STAG, DT-Gas, stb) a töltőnyílás helye valamint a tartály mérete(30-120liter), típusa(pótkerék v hengeres).stb. Igen ;) Mennyit írtak a pécsiek? Vagy még ülnek rajt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Mennyit írtak a pécsiek? Vagy még ülnek rajt? Még nem jött tőlük semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 gyorsabb a körtelefon, mert lehet kéreznimég olyanokat amiket a levélbe nem fognak beleirni.... meg - máramennyiben sok a munkájuk - sose fognak válaszolni, van hogy én 1 héttel késöbb olvasom el bent a leveleimet, mint ahogy küldték.... vagy el sem olvasom, mert addigra 100 emaillal feljebb van az olvasatlan, és nem találom ;) nekem 17 én szerelik a Zafirába a gázt. Medic car, Dunakeszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 nekem 17 én szerelik a Zafirába a gázt. Medic car, Dunakeszi. Dr. Brown újra rendel ;) Meglát és dob egy hátast .. megint zafi ,ráadásul R-es motor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 van ügyfelem akinek ilyenje van ,és ott szerelték.... az müködik ;) Csak állitólag kisebb tartály fér a B be mint az A ba raktak. remélem nem 30 literest tesznek bele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 van ügyfelem akinek ilyenje van ,és ott szerelték.... az müködik ;) Csak állitólag kisebb tartály fér a B be mint az A ba raktak. remélem nem 30 literest tesznek bele.... gondolom 38 literest... mint nekem nincs azzal gond .. csak négy naponta tankolni fogsz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 ezt jó lenne elkerülni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 ezt jó lenne elkerülni :lol: akkor rakatsz bele hengerest+pótkerék :lol: és azzal 150 literrel elmész 1500km ;) az két hét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 gondolom 38 literest... mint nekem nincs azzal gond .. csak négy naponta tankolni fogsz ;) 38l-es vabn a tiedben??? ;) Nekem az alap 48l-es lett volna, de 53-asat kértem, ez 600km-re éppen elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 38l-es vabn a tiedben??? ;) Nekem az alap 48l-es lett volna, de 53-asat kértem, ez 600km-re éppen elég... a 38 az nettó de akkor neked kiáll a padlólemez síkjából?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 a 38 az nettó de akkor neked kiáll a padlólemez síkjából?? 53l-es, amibe 80%-ig lehet tölteni, ami ~42l. Akkor neked 48l-es van ugye? Nem sokkal nagyobb ez, picit kiáll, de nem vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 53l-es, amibe 80%-ig lehet tölteni, ami ~42l. Akkor neked 48l-es van ugye? Nem sokkal nagyobb ez, picit kiáll, de nem vészes. Nem bruttó 46 Liter az elvileg 36.8 Liter nettó de 38 belemegy ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 T Uhuhu! Ha meggondolnád magad ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 köszönöm, egyenlőre nem gondolom meg magam ;) van egy 6 évvel fiatalabb a kapu elött, az jobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 köszönöm, egyenlőre nem gondolom meg magam :lol: van egy 6 évvel fiatalabb a kapu elött, az jobb :lol: ;) Tudom én ,csak piszkállak egy kicsit... csak ne állj rá az osb lapra ;) tudod csavar rendben... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 az OSB lap alatt kőlap van.... kibir az mindent ;) 10 napom lesz a kuplung cserére, müszaki vizsgára, eredtvizsgára, gyertya cserére, pollen cserére, téligumizásra.... 17 én benne lesz a ggáázz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 17 én benne lesz a ggáázz ;) mázlista ,nagyon gyorsan megy... ;) C Veki topikba olvastam... "gázt a kazánban" inkább nem rondítottam bele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 az OSB lap alatt kőlap van.... kibir az mindent ;) 10 napom lesz a kuplung cserére, müszaki vizsgára, eredtvizsgára, gyertya cserére, pollen cserére, téligumizásra.... 17 én benne lesz a ggáázz ;) gyertyát a gázosakkal tetess bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 jó oda a gyári gyertya... a másikba is jó volt.... ebbe is jólesz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 mázlista ,nagyon gyorsan megy... ;) C Veki topikba olvastam... "gázt a kazánban" inkább nem rondítottam bele :lol: megyek azért ezt megnézem magamnak ;) az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog.... ez ellen nincs mit tenni.... de nembaj, nekem jó, neked jó, és ez a lényeg a többi nemszámit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 gyorsabb a körtelefon, mert lehet kéreznimég olyanokat amiket a levélbe nem fognak beleirni.... valószínű jövőhéten inkább végighívom őket. megnéztem a landirenzo.hu-n hogy kik csinálnak ilyen rendszert, majd megcsörgöm őket. van Fehérváron is meg Győrben, kíváncsi leszek ki mit mond. Amúgy mit érdemes még megkérdezni pluszban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 megyek azért ezt megnézem magamnak ;) az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog.... én csak mosolygok ;),a különbség nálunk jelentkezik ,és ez a lényeg.. :lol: érdekes hogy dieseles kollégák nagyon érdeklődnek a gázról.... nem is értem... most már nem érdekes a nyomaték :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 én csak mosolygok ;),a különbség nálunk jelentkezik ,és ez a lényeg.. :lol: érdekes hogy dieseles kollégák nagyon érdeklődnek a gázról.... nem is értem... most már nem érdekes a nyomaték ;) :lol: a nyomaték jó dolog, imádom a Civicet. de szerintem - ma már - mindenki megérzi ezt a dolgozó lány benzin-gázolaj árat, és egy idő után tökmindegy hogy milyen autóval állsz a dugóban.... viszont nem mindegy hogy mennyiért. én ezt már megtapasztaltam a Zafira A val... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November6, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2011 valószínű jövőhéten inkább végighívom őket. megnéztem a landirenzo.hu-n hogy kik csinálnak ilyen rendszert, majd megcsörgöm őket. van Fehérváron is meg Győrben, kíváncsi leszek ki mit mond. Amúgy mit érdemes még megkérdezni pluszban? mekkora tartályt tesznek bele ;) meg hogy sorozat engedélyes e, mert ha igen akkor nincs új vizsga, ha nem akkor ujra kell vizgsáztatni szerintem ennyi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 viszont nem mindegy hogy mennyiért. és ez a lényege a gáznak.. nem az hogy talán -2% a teljesítmény csökkenés ,hát pont lefosom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts