Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Landi Renzo

Az árat módosíthatja a választott gázrendszer típusa(Landi Renzo, AC-STAG, DT-Gas, stb) a töltőnyílás helye valamint a tartály mérete(30-120liter), típusa(pótkerék v hengeres).stb.

Igen ;)

Mennyit írtak a pécsiek? Vagy még ülnek rajt?

Megosztás:

gyorsabb a körtelefon, mert lehet kéreznimég olyanokat amiket a levélbe nem fognak beleirni....

meg - máramennyiben sok a munkájuk - sose fognak válaszolni, van hogy én 1 héttel késöbb olvasom el bent a leveleimet, mint ahogy küldték.... vagy el sem olvasom, mert addigra 100 emaillal feljebb van az olvasatlan, és nem találom ;)

nekem 17 én szerelik a Zafirába a gázt. Medic car, Dunakeszi.

Megosztás:

az OSB lap alatt kőlap van.... kibir az mindent ;)

10 napom lesz a kuplung cserére, müszaki vizsgára, eredtvizsgára, gyertya cserére, pollen cserére, téligumizásra....

17 én benne lesz a ggáázz ;)

gyertyát a gázosakkal tetess bele! :lol:

Megosztás:

mázlista ,nagyon gyorsan megy... ;)

C Veki topikba olvastam...

"gázt a kazánban"

inkább nem rondítottam bele :lol:

megyek azért ezt megnézem magamnak ;)

az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog....

ez ellen nincs mit tenni....

de nembaj, nekem jó, neked jó, és ez a lényeg a többi nemszámit :lol:

Megosztás:

gyorsabb a körtelefon, mert lehet kéreznimég olyanokat amiket a levélbe nem fognak beleirni....

valószínű jövőhéten inkább végighívom őket. megnéztem a landirenzo.hu-n hogy kik csinálnak ilyen rendszert, majd megcsörgöm őket. van Fehérváron is meg Győrben, kíváncsi leszek ki mit mond.

Amúgy mit érdemes még megkérdezni pluszban?

Megosztás:

megyek azért ezt megnézem magamnak ;)

az a baj , hogy addig amig nem nem érzi az előnyét, és megtanul együtt élni a hátrányával addig csak fikázni fog....

én csak mosolygok ;),a különbség nálunk jelentkezik ,és ez a lényeg.. :lol:

érdekes hogy dieseles kollégák nagyon érdeklődnek a gázról.... nem is értem...

most már nem érdekes a nyomaték :lol: :lol:

Megosztás:

én csak mosolygok ;),a különbség nálunk jelentkezik ,és ez a lényeg.. :lol:

érdekes hogy dieseles kollégák nagyon érdeklődnek a gázról.... nem is értem...

most már nem érdekes a nyomaték ;) :lol:

a nyomaték jó dolog, imádom a Civicet.

de szerintem - ma már - mindenki megérzi ezt a dolgozó lány benzin-gázolaj árat, és egy idő után tökmindegy hogy milyen autóval állsz a dugóban....

viszont nem mindegy hogy mennyiért.

én ezt már megtapasztaltam a Zafira A val...

Megosztás:

valószínű jövőhéten inkább végighívom őket. megnéztem a landirenzo.hu-n hogy kik csinálnak ilyen rendszert, majd megcsörgöm őket. van Fehérváron is meg Győrben, kíváncsi leszek ki mit mond.

Amúgy mit érdemes még megkérdezni pluszban?

mekkora tartályt tesznek bele ;)

meg hogy sorozat engedélyes e, mert ha igen akkor nincs új vizsga, ha nem akkor ujra kell vizgsáztatni

szerintem ennyi

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.