camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Ha szabad kérdezni ki adta az árajánlatot? Tavasszal még ugyanez 210e volt (G astra, potkrék helyére szerelhető tartállyal), minden pírral... 10e Ft a benzinbetöltő mellé az LPG betöltő, illetve ha nagyobb tartály kellett az alap 48l-esnél az + összeg... Medi-Car Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Medi-Car Kérdezd meg ITT, majd írd meg mennyit mondtak... Landirenzo Plus Max 2010 szekvenciális gázrendszerhez juthat akciónk keretében csupán 179 900 Ft-ért és élvezheti a gázautózás előnyeit. Megszabadulhat a közel 400 Ft-os benzinártól és kellemes 210 Ft-os üzemanyaggal közlekedhet. Az akciós gázrendszer illeszthető bármely 4 hengeres, hengerenkénti injektoros gépkocsiba, amely 2000 ccm-nél kisebb, nem feltöltött motorral rendelkezik. Részletekről érdeklődjön a 72-532-632 telefonon! Az ár tartalmazza a gázrendszert - beszerelési munkákkal együtt - továbbá egy év garanciát. A rendszer kizárólag hengeres tartállyal szerelhető és a gáztöltő csonk a lökhárítóra van kivezetve. Amennyiben Ön olyan gépkocsival rendelkezik, amelyikhez rendelkezünk sorozat átalakítási engedéllyel, akkor a 179 900 Ft-on felül csupán 2 300 Ft költséget jelent az okmányirodai bejegyzés. Ebben az esetben nem kell új műszaki vizsga. Sorozat engedélyes gépkocsik pl.: Suzuki Swift, Skoda Octavia, Skoda Fabia és még igen sok... Érdeklődjön a részletekről, illetve ellenőrizze le autóját a http://www.landirenzo.hu/szolgaltatasok/engedelyek oldalon. Biztosan meg lehet állapodni velük a pótkeréktartályról és a rejtett betöltőről(+10e) szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2011 A Medic-carnál áremelés volt. egy zafira B Z18XER motoros autó átalakitása jelenleg 235.000 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2011 Tegnap megkaptam az árajánlatot a gáz beépítésről J Astrába. ;))) Omegas Plus rendszer 325E. Kicsit drágállom a dolgot. Így az átalakítás még várat magára. figyi, kérdezz rá mégegyszer, hogy nem lehet hogy összekeverték a billentyüzetet? és nem 235.000 Ft ot akartak írni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 A Medic-carnál áremelés volt. egy zafira B Z18XER motoros autó átalakitása jelenleg 235.000 Ft ;) jó kis b zafi :lol: ,annál már csak a c zafi jobb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 figyi, kérdezz rá mégegyszer, hogy nem lehet hogy összekeverték a billentyüzetet? és nem 235.000 Ft ot akartak írni? Kértem árat attól a cégtől amit Imy írt. megvárom ők mit írnak, aztán ha közelít a 235-höz akkor megkérdem mégegyszer a medic-cart. Amúgy ki van még megbízható gázos cég? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Kértem árat attól a cégtől amit Imy írt. megvárom ők mit írnak, aztán ha közelít a 235-höz akkor megkérdem mégegyszer a medic-cart. Amúgy ki van még megbízható gázos cég? amit Imy írt az ugyan az a cég... nézd meg a kapcsolatban .... de valóban nagyon sok.. lehet hogy cng-t akarnak beszerelni mert az kb ennyi ;),hanem több.. van egy mazda szerviz a Veres Péteren ... ott is foglalkoznak lpg-vel Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Mondjuk ha végigolvasom még1szer Imy által beírt dolgot, ott a 179E-t arra írják, ha a motor 2000ccm alatt van és nem feltöltős. Uhuhu a J topicban írta h kérdés, vajon a turbo miatt dob-e ennyit az áron? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Mondjuk ha végigolvasom még1szer Imy által beírt dolgot, ott a 179E-t arra írják, ha a motor 2000ccm alatt van és nem feltöltős. Uhuhu a J topicban írta h kérdés, vajon a turbo miatt dob-e ennyit az áron? olvastam azt is.. a Tied 140lovas verzió... 200ló felett változik a rendszer.. most hogy turbós... szerintem nem változtat semmit Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 olvastam azt is.. a Tied 140lovas verzió... 200ló felett változik a rendszer.. most hogy turbós... szerintem nem változtat semmit az lehet, csak azon akadt meg a szemem Imy leírásában h direkt kiirják h nem feltöltős motorra vonatkozik a dolog passz ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 az lehet, csak azon akadt meg a szemem Imy leírásában h direkt kiirják h nem feltöltős motorra vonatkozik a dolog passz ;) majd kiderül ha kapsz máshonnan ajánlatot Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 amit Imy írt az ugyan az a cég... nézd meg a kapcsolatban .... de valóban nagyon sok.. lehet hogy cng-t akarnak beszerelni mert az kb ennyi ;),hanem több.. van egy mazda szerviz a Veres Péteren ... ott is foglalkoznak lpg-vel Más cég az, más tulajdonban van, csak közös, hogy landirenzot szerelnek, a Pécsi meg a hivatalos dealer és referencia beszerelő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Kértem árat attól a cégtől amit Imy írt. megvárom ők mit írnak, aztán ha közelít a 235-höz akkor megkérdem mégegyszer a medic-cart. Amúgy ki van még megbízható gázos cég? Lehetséges, de nem biztos, kérdezd meg a pécsieket, ami ott van kapcsolatfelvétel írj nekik...vagy hívd fel őket. Ha szereltetsz be gázt szólj, vannak negatív tapasztalataim... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Más cég az, más tulajdonban van, csak közös, hogy landirenzot szerelnek, a Pécsi meg a hivatalos dealer és referencia beszerelő... én ehez sem érthetek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2011 ;) jó kis b zafi :lol: ,annál már csak a c zafi jobb ;) még olyan nincs :lol: jövőre jelenik meg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2011 Lehetséges, de nem biztos, kérdezd meg a pécsieket, ami ott van kapcsolatfelvétel írj nekik...vagy hívd fel őket. Ha szereltetsz be gázt szólj, vannak negatív tapasztalataim... serintem mindenkinek vannak ;) jó nincs, alapban a beszereléssel a Medic car nal jó a tapasztalat, csak a garanciális problémák kezelése bicskanyitogató. Viszont ha jt szerelnek be és müködik rendesen akkor semmi baj nincs velük, mert nem látod többet őket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 még olyan nincs ;) jövőre jelenik meg... ;) én csak néztem mint vakegér a lyukba ,amikor láttam az epc-ben ... meg az hogy A14NEL ,és A14NET moci benne :lol: és semmi dual moci :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Lehetséges, de nem biztos, kérdezd meg a pécsieket, ami ott van kapcsolatfelvétel írj nekik...vagy hívd fel őket. Ha szereltetsz be gázt szólj, vannak negatív tapasztalataim... Most első körben a "kérjen árajánlatot" részt töltöttem ki. aztán majd kiderül mit küldenek. ;) igazából ha ez a ~230E környéke lenne, akkor 80% h megcsináltatnám, de ez a 325 kicsit mellbevágott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November3, 2011 Most első körben a "kérjen árajánlatot" részt töltöttem ki. aztán majd kiderül mit küldenek. ;) igazából ha ez a ~230E környéke lenne, akkor 80% h megcsináltatnám, de ez a 325 kicsit mellbevágott ;) szerintem ez valami tévedés.... csinálétasd is meg, ahogy február óta már 15E vel felnyomták a beszerelés árát, ez csak emelkedni fog, a benzin meg nem hiszem hogy olcsóbb lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 szerintem ez valami tévedés.... csinálétasd is meg, ahogy február óta már 15E vel felnyomták a beszerelés árát, ez csak emelkedni fog, a benzin meg nem hiszem hogy olcsóbb lesz.... uhuhu-na igaza van, és a valuta árfolyam 'elszállása' miatt csak még drágább lesz, illetve megnő rá a kereslet az emelkedő benzin ára miatt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 LPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve November4, 2011 Megoszt Elküldve November4, 2011 Kértem árat attól a cégtől amit Imy írt. megvárom ők mit írnak, aztán ha közelít a 235-höz akkor megkérdem mégegyszer a medic-cart. Amúgy ki van még megbízható gázos cég? Igen. Én nálluk szereltettem. Széria hibás volt az injektor. ;) De gond nélkül cserélték. Tasson: http://www.autogazszereles.hu/ Ürömön: http://www.gazzalmegyek.hu/index.php?optio...m&catid=906 Az első gázos autómat itt szereltettem kb. 10évvel ezelött. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 megjött még egy ár, Törő gáztól. Szintén az olasz rendszert szerelné, alapára 249E. De ez a teljes alap. Hozzáírta, hogy J Astrához már rendelkeznek olyan akármivel ezek a rendszerek, h nem kell vizsgáztatni utána az kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 megjött még egy ár, Törő gáztól. Szintén az olasz rendszert szerelné, alapára 249E. De ez a teljes alap. Hozzáírta, hogy J Astrához már rendelkeznek olyan akármivel ezek a rendszerek, h nem kell vizsgáztatni utána az kocsit. Olasz, de melyik gyártó? (a rendszerek legnagyobb része olasz) Mit takar, az hogy alap? Akkor sorozatátalakítási engedélyük van. Pécsiektől kértél árajánlatot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Olasz, de melyik gyártó? (a rendszerek legnagyobb része olasz) Landi Renzo Mit takar, az hogy alap? Az árat módosíthatja a választott gázrendszer típusa(Landi Renzo, AC-STAG, DT-Gas, stb) a töltőnyílás helye valamint a tartály mérete(30-120liter), típusa(pótkerék v hengeres).stb. Akkor sorozatátalakítási engedélyük van. Pécsiektől kértél árajánlatot? Igen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts