Mc-elek Elküldve Október18, 2011 Megoszt Elküldve Október18, 2011 'csába, ma reggel míg teljesen be nem melegedett a motor, ismét elkezdett, ha nagyon kis mértékben is, de ingadozni az alapjárat. Bepróbálok egy gyertyacserét (asszem már 20e van bennük), aztán ha nem segít, goto medic car. nálam még mindig ok átkapcsolás is ugyan azon a helyszínem történik... gondolom azé mire lakaparom a jeget addigra melegszik rendesen... de én így szeretem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 megint szégyelltem magam ;) 9lityi gáz csak bp ... és taposom neki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október25, 2011 Megoszt Elküldve Október25, 2011 az teljesen más volt (itthon tankolós, saját reduktor felújítós, karburátoros) ma már nem ez a módi.....így nem hiszem, hogy sokat tudnék hozzátenni, sőt szerintem semmit. ezek valóban nem lényeges dolgok.. de engem olyanok érdekelnek mint futás teljesítmény ,motorikus meghibásodás ami tuti a gáz miatt volt.. szóval ilyen jellegű dolgok ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Bár nem kettősüzemü a járgányom, azért csak megakad a szemem ;) az LPG árán, egy tőlünk 10km-re lévő benzinkúton. 201.9/liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tboy01 Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Bár nem kettősüzemü a járgányom, azért csak megakad a szemem ;) az LPG árán, egy tőlünk 10km-re lévő benzinkúton. 201.9/liter Ettől van olcsóbb is Debrecenben, a Cora-nál a Kishatár útról lefordulva a Házgyár ucára, egyből jobbra a sarkon 194 Ft névtelen magán kút, FLAGA gázzal, csak kp. 08-21 nyitvatartás, hétvégén 19-ig vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Ettől van olcsóbb is Debrecenben, a Cora-nál a Kishatár útról lefordulva a Házgyár ucára, egyből jobbra a sarkon 194 Ft névtelen magán kút, FLAGA gázzal, csak kp. 08-21 nyitvatartás, hétvégén 19-ig vannak. Arra nem járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Bár nem kettősüzemü a járgányom, azért csak megakad a szemem ;) az LPG árán, egy tőlünk 10km-re lévő benzinkúton. 201.9/liter Én 219-ért tankolok, de messze jobb mint a benzin ár (397.9). Remélem az LPG árát nem, vagy nem olyan mértékben emelik majd, mint a benzinét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 nekem az lenne a kérdésem, hogy a rejtett töltőnyílást hova szokták általába tenni? mert olvastam már pár embernél, h gáz van pótkerékhelyen és rejtett töltőnyílással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 a tankbetöltő ajtó alá... minnyá keresek képet a zafiráról.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 a tankbetöltő ajtó alá... minnyá keresek képet a zafiráról.... nagyon jó, köszi. így már lehet én is elgondolkozok a J Astra házosításán. csak eddig nem tudtam h van ilyen rejtett cucc, mert ahhoz túl szép az autó, h elrondítsam a töltőnyílással. na meg persze a pótkerék helyére szerelhető tartály az, amit szeretnék majd. de hát meg kell várnom a garancia leteltét. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 én a mai benzinárak mellett szarnék a garanciára.... a motorrol, és a motorvezérlőről veszted el csak a garit, azaz mindenről amit érint az átszerelés. a motor sose hibásodik meg, a motorvezérlő meg szintén sose. ;) (nem akarlak rábeszélni, de én nem sokat gondolkoznék....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 a multkor csináltam egy számitást a munkábajárásom költésgével: AstraG gázzal : 32.000 Ft Zafira B gázzal : 40.000 Ft Vectra diesel: 52.000 Ft , január 1. után: 54.900 Ft (napi 100 km ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 a multkor csináltam egy számitást a munkábajárásom költésgével: AstraG gázzal : 32.000 Ft Zafira B gázzal : 40.000 Ft Vectra diesel: 52.000 Ft , január 1. után: 54.900 Ft (napi 100 km ) igen, ez elég látványos spórolás. és melyik beszerelőműhelyet ajánlod? vajon új Atrához csinálnak már, vagy ez nem típusfüggő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 a multkor csináltam egy számitást a munkábajárásom költésgével: AstraG gázzal : 32.000 Ft Zafira B gázzal : 40.000 Ft Vectra diesel: 52.000 Ft , január 1. után: 54.900 Ft (napi 100 km ) Van G-d gázzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Van G-d gázzal? nincs nekije ;) az enyémet vette alapul ,ha nem nyomom ki a szemét akkor eljárok városba 8 lityivel... ahogy most ,nem nyomtam neki egyből 1.1 literrel kevesebbet evet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 Van G-d gázzal? nincs... T.Elek asztráját vettem alapul.... és Zafira B-m sincs ;) azt tudnék venni egyet, és csak számolgattam.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 nincs nekije ;) az enyémet vette alapul ,ha nem nyomom ki a szemét akkor eljárok városba 8 lityivel... ahogy most ,nem nyomtam neki egyből 1.1 literrel kevesebbet evet ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 tegnap este elmentünk bulizni... Miskolc Búzatér taxi állomás... mondtam hogy csak gázos autóval vagyok hajlandó menni vagy opel-al ;) 1.8 mondeo lpg-vel lett a szekér :lol: 160eKm gázüzem probléma nélkül ;) a fiának aki szintén taxis G astra-ja van valamelyik 8 szelepes mocival.. 350e km az autóba ebből 250ekm gázon ,meg kellet bontani a motort mert vezérműszíj szakadása volt, és össze akadt egy kicsit (két szelep meghajlott ) nem volt megégve,elégve a szelepek !!!!! Se a szelepülék beverődve !!! egyik autóba se építettek be kenőrendszert Akkor a kételkedők számoljanak egy kicsit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 tegnap este elmentünk bulizni... Miskolc Búzatér taxi állomás... mondtam hogy csak gázos autóval vagyok hajlandó menni vagy opel-al :lol: 1.8 mondeo lpg-vel lett a szekér :lol: 160eKm gázüzem probléma nélkül ;) a fiának aki szintén taxis G astra-ja van valamelyik 8 szelepes mocival.. 350e km az autóba ebből 250ekm gázon ,meg kellet bontani a motort mert vezérműszíj szakadása volt, és össze akadt egy kicsit (két szelep meghajlott ) nem volt megégve,elégve a szelepek !!!!! Se a szelepülék beverődve !!! egyik autóba se építettek be kenőrendszert Akkor a kételkedők számoljanak egy kicsit :lol: Az jön ki szerintem, hogy megéri. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zulu Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Azt tudtátok, hogy gyártottak gyárilag gázos G Astrát? Nemrég láttam a Láng oldalán! http://webshop.langauto.hu/frmCarBrowser.aspx Astra G 1,6 Gáz Kérdeztem a haveromat aki Opel Nádorba raktáros, és ő mondta igen van és igen ritka. Még ő is csak programba látta. Ez olyan lehet mint a B Corsa kombi. Olaszba már láttam 1-et, de ők még nem. Bár kasznit lehet rendelni hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október30, 2011 Megoszt Elküldve Október30, 2011 Igen, de az földgázüzemű (CNG) volt, nem LPG! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hogy van az, hogy adott útszakaszon (M7 BP -> Zala), adott sebességnél (125 km/h) telepakolva (2+fél személy, kerti bútor, szobabicikli, könyvek, 2 utazótáska) kevesebbet fogyaszt a kocsi, mint "üresen" (2+fél személy, 2 utazótáska)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Tuti hogy a sebesség azonos volt? Csak mert én azt tapasztaltam a céges autómnál, hogy a fogyasztást sokkal kevésbé befolyásolja a terhelés, mint a sebesség. Azaz ha 80-nal megyek akkor tökmindegy hogy üresen vagy 1 tonnával terhelve teszem ezt, a fogyasztás ugyanannyi marad, ellenben 100-as tempóval még üresen is többet eszik mint 80-nal teljes terheléssel. Úgy tűnik a bőséges nyomatéknak a tömeg nem ellenfél, a légellenállás viszont annál inkább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 a légellenállás viszont annál inkább. lehet hogy pont ez a titok... megpakolt autónál alacsonyabban van minden ;) vagy szélirány vagy gáz minőség vagy az EUR/CHF aránya ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts