imy Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Sziasztok! 15 hónappal és 30e km-rel a beszerelés után átléptem a nullszaldót :D Viszont nemrég kicsit hosszabb szakaszon kellett benzinnel autóznom (kifogyott a gáz). Másnap reggeli benzines indításkor 0300 és 0302, elég dadogósan ment a kocsi olyan 2 percig, aztán jó lett, mindenféle gond nélkül mentem is kb. 40 km-t. Majd délutánig állt, akkor ismét előadta a mutatványt, de már csak fél percig, majd esti állás után úgy tűnik teljesen eltűnt a probléma (a hibakód persze még kivillogtatható). Cseréljek gyertyákat, esetleg szerezzek be egy gyújtótrafót? Köszi, Zoli Annyi idő után már cserélni kellett volna egyszer a gyertyát, a csereperiódus LPG esetén 20e km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 219Ft nálunk a gáz (kedvezménnyel) :D uhuhu a 3. kerületi gázkutad megszűnt? Nincs fent a holtankoljak.hu -n Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Annyi idő után már cserélni kellett volna egyszer a gyertyát, a csereperiódus LPG esetén 20e km. 60e-nél volt csere, most 80e van benne. Lehet, hogy le is cserélem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 219Ft nálunk a gáz (kedvezménnyel) :D uhuhu a 3. kerületi gázkutad megszűnt? Nincs fent a holtankoljak.hu -n Én látom mindkettő eddigit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! 15 hónappal és 30e km-rel a beszerelés után átléptem a nullszaldót :P Viszont nemrég kicsit hosszabb szakaszon kellett benzinnel autóznom (kifogyott a gáz). Másnap reggeli benzines indításkor 0300 és 0302, elég dadogósan ment a kocsi olyan 2 percig, aztán jó lett, mindenféle gond nélkül mentem is kb. 40 km-t. Majd délutánig állt, akkor ismét előadta a mutatványt, de már csak fél percig, majd esti állás után úgy tűnik teljesen eltűnt a probléma (a hibakód persze még kivillogtatható). Cseréljek gyertyákat, esetleg szerezzek be egy gyújtótrafót? Köszi, Zoli azé néha meg kell hajtani benzinen ,mert beállnak a benzin injektorok 50km pálya járat megteszi a dolgát :D valszeg nálad ez lehet(ett) a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 azé néha meg kell hajtani benzinen ,mert beállnak a benzin injektorok 50km pálya járat megteszi a dolgát :D Pontosan így tettem, 40-50 km benzines autópálya után másnap reggel jelentkezett a gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Pontosan így tettem, 40-50 km benzines autópálya után másnap reggel jelentkezett a gond. gondolom kimosta a retket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 7én megyek megint a medic-hez :D hátha most más lesz eredménye is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 7én megyek megint a medic-hez :D hátha most más lesz eredménye is :P Miért, a gyújtáskimaradás miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Miért, a gyújtáskimaradás miatt? igen.. ami valójában nem gyújtás kimaradás, ha van valami error akkor lekapcsolja valójában üzemanyag ellátási probléma van,valszeg injektor csere lesz ezt leszámítva tökéletes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 igen.. ami valójában nem gyújtás kimaradás, ha van valami error akkor lekapcsolja valójában üzemanyag ellátási probléma van,valszeg injektor csere lesz ezt leszámítva tökéletes :P Nekem eddig egyszer csinálta, azóta nem... kipp-kopp :D Azóta drasztikusan visszaesett a fogyasztásom is, nézd csak meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2011 219Ft nálunk a gáz (kedvezménnyel) :D uhuhu a 3. kerületi gázkutad megszűnt? Nincs fent a holtankoljak.hu -n megvan még..... müködik, és 199 Ft a gáz Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Lazul a gázautók biztonsági szabályozása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Lazul a gázautók biztonsági szabályozása na végre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Mibe fáj most egy gáz szett??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Mibe fáj most egy gáz szett??? 200e Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 200e no akkor majd tavaszra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 http://hondakoros.hu/koros/szolgaltatasok talán ez van hozzád a legközelebb no akkor majd tavaszra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Lazul a gázautók biztonsági szabályozása Végre lehet menni mélygarászba, már 1-2x jó lett volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Jó ez a mélygarázsos hír, köszi! Más: BP III, Szentendrei 207 Ft (ma láttam), Bojtár 197 Ft? Ez utóbbi tényleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Jó ez a mélygarázsos hír, köszi! Bojtár 197 Ft? Ez utóbbi tényleg? igen annyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október5, 2011 Megoszt Elküldve Október5, 2011 igen annyi :D Ma már 205. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ppetike Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 sziasztok! valaki esetleg tudna jó autógázost Székesfehérváron vagy a környéken? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Ma már 205. éh most délután szomorúan tapasztaltam hogy nincs már 195 ftos gáz :D 203 az új ár... beszélgettem a tulajjal... előjelzések szerint év végére náluk 230-235 lesz a gáz és ők a legolcsóbbak elmondása szerint év végere a benzin és a gázolaj 420-430 lesz a legolcsóbb helyeken tavaszra 500 ft is lehet a benzin és gázolaj legalább is ezek a belső információk de ne legyen igaza Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Van eladó robogóm és biciklim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts