Tomi 1.6 Elküldve Szeptember16, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2011 akkor neked már hozza a pénzt :lol: Sajnos még nem. :lol: (csak 163-nál járok és 215 volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember17, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2011 Sajnos még nem. :lol: (csak 163-nál járok és 215 volt) Ebből leszámoltad a benzint is, amit megeszik a gáz mellé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Ebből leszámoltad a benzint is, amit megeszik a gáz mellé? Nem, mert nem tudom... (de már álltalában gázzal megy a km óra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Nem, mert nem tudom... (de már álltalában gázzal megy a km óra) Pedig azt le kell számolni, mert ugyanúgy megeszi. Ha tisztán benzinnel mentél, akkor is amíg bemelegedd az benzinből ment... Nézd meg az aláírásomat, nálam menyi... Ahogy hűvösödnek a reggelek, megint egyre többet megyek reggel benzinnel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember18, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2011 Pedig azt le kell számolni, mert ugyanúgy megeszi. Ha tisztán benzinnel mentél, akkor is amíg bemelegedd az benzinből ment... Nézd meg az aláírásomat, nálam menyi... Ahogy hűvösödnek a reggelek, megint egyre többet megyek reggel benzinnel. :lol: Ok, hogy megeszi de addig nem megy a km óra mert az udvarban áll az autó reggel. Napközben meg gázzal indítom (ha nem felejtem el) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Ok, hogy megeszi de addig nem megy a km óra mert az udvarban áll az autó reggel. Napközben meg gázzal indítom (ha nem felejtem el) :lol: Milyen rendszer? Mert az enyimet nem lehet gázzal indítani. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Milyen rendszer? Mert az enyimet nem lehet gázzal indítani. :lol: Zavoli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Most, hogy lehült a levegő "visszajöttek" a pacik az autoba. 30 fok körül klímával kb. az 1.2-es lehet az ereje... 25 fok körül klímával kb. az 1.4-es 25 fok alatt klíma nélkül már a megszokott dinamizmust hozza. Kíváncsi leszek a klíma nélküli fogyasztásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 érdekes, én még a 45 fokba se vettem észre teljesítménycsökkenést, max a váltásoknál becsörgött a motor ami a Z16XE nél nem szokatlan. nekem mindig ugyanugy megy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 érdekes, én még a 45 fokba se vettem észre teljesítménycsökkenést, max a váltásoknál becsörgött a motor ami a Z16XE nél nem szokatlan. nekem mindig ugyanugy megy :P Akkor egyel több ok amiért ne add el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 http://www.youtube.com/user/donpisaro?blen...u/1/k1n6nxRgMHU :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 http://www.youtube.com/user/donpisaro?blen...u/1/k1n6nxRgMHU :P Jajj, ez már azért nevetséges, 2l ment bele? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 http://www.youtube.com/user/donpisaro?blen...u/1/k1n6nxRgMHU :D Off topic :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Off topic :P csak részben :P hogy legyen ide való is ... az elmúlt három tankolásom átlaga 8L :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 csak részben :P hogy legyen ide való is ... az elmúlt három tankolásom átlaga 8L :D Nekem a benzines átlagom ennyi. Biztos sok mindenkinek eszik 6 l-t a nyolcszelepese. max.1000kg önsúly, országút 90km/h. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Biztos sok mindenkinek eszik 6 l-t a nyolcszelepese. max.1000kg önsúly, országút 90km/h. a corsa az tudta ezt :D ,kevesebbet is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 csak részben :P hogy legyen ide való is ... az elmúlt három tankolásom átlaga 8L :P Én újabban jóval 7l alatt járok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 én meg nem számolom mostanában, de még mindig olyan 10 körül / alatta egy picivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nekem az autópálya 130-140, autóút 100-110, tempós autózással, kevés város 7,6 lett... :D Persze benzinből... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Nekem az autópálya 130-140, autóút 100-110, tempós autózással, kevés város 7,6 lett... :D Persze benzinből... :P Miért nem LPG-t írsz be a spritmonitor-ra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Miért nem LPG-t írsz be a spritmonitor-ra? Mert benzinnel járok. Nem kazán ez... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Mert benzinnel járok. Nem kazán ez... :P :D Jah, azt hittem LPG-s topicba nem benzines fogyasztást írsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember24, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2011 Jah, azt hittem LPG-s topicba nem benzines fogyasztást írsz. Hozzászólásomban írtam: BENZINBŐL... Én voltam a kakukktojás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2011 áthelyeztem az off hozzászólásokat a Chatba.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Szeptember30, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2011 Sziasztok! 15 hónappal és 30e km-rel a beszerelés után átléptem a nullszaldót :D Viszont nemrég kicsit hosszabb szakaszon kellett benzinnel autóznom (kifogyott a gáz). Másnap reggeli benzines indításkor 0300 és 0302, elég dadogósan ment a kocsi olyan 2 percig, aztán jó lett, mindenféle gond nélkül mentem is kb. 40 km-t. Majd délutánig állt, akkor ismét előadta a mutatványt, de már csak fél percig, majd esti állás után úgy tűnik teljesen eltűnt a probléma (a hibakód persze még kivillogtatható). Cseréljek gyertyákat, esetleg szerezzek be egy gyújtótrafót? Köszi, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts