Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Nem, mert nem tudom... (de már álltalában gázzal megy a km óra)

Pedig azt le kell számolni, mert ugyanúgy megeszi. Ha tisztán benzinnel mentél, akkor is amíg bemelegedd az benzinből ment...

Nézd meg az aláírásomat, nálam menyi...

Ahogy hűvösödnek a reggelek, megint egyre többet megyek reggel benzinnel. :lol:

Megosztás:

Pedig azt le kell számolni, mert ugyanúgy megeszi. Ha tisztán benzinnel mentél, akkor is amíg bemelegedd az benzinből ment...

Nézd meg az aláírásomat, nálam menyi...

Ahogy hűvösödnek a reggelek, megint egyre többet megyek reggel benzinnel. :lol:

Ok, hogy megeszi de addig nem megy a km óra mert az udvarban áll az autó reggel. Napközben meg gázzal indítom (ha nem felejtem el) :lol:

Megosztás:

csak részben :P

hogy legyen ide való is ...

az elmúlt három tankolásom átlaga 8L :D

Nekem a benzines átlagom ennyi. Biztos sok mindenkinek eszik 6 l-t a nyolcszelepese. max.1000kg önsúly, országút 90km/h.

Megosztás:

Sziasztok!

15 hónappal és 30e km-rel a beszerelés után átléptem a nullszaldót :D

Viszont nemrég kicsit hosszabb szakaszon kellett benzinnel autóznom (kifogyott a gáz). Másnap reggeli benzines indításkor 0300 és 0302, elég dadogósan ment a kocsi olyan 2 percig, aztán jó lett, mindenféle gond nélkül mentem is kb. 40 km-t. Majd délutánig állt, akkor ismét előadta a mutatványt, de már csak fél percig, majd esti állás után úgy tűnik teljesen eltűnt a probléma (a hibakód persze még kivillogtatható).

Cseréljek gyertyákat, esetleg szerezzek be egy gyújtótrafót?

Köszi,

Zoli

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.