J0hnny Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 ma megyek tankolni (4es - istván út sarok - MOL , debrecen (ez esik útba legtöbbször), nézem h vmi nem klappol. Ránézek a kijelzőre: 197FT/Liter. :lol: Tegnap még 213ért tankoltam. Imádom! :lol: Ismerős rá akart beszélni az E85-ös szemétre, pár hete még 270 volt, ma látom már 300ft... :D :D ...szemét
falabu Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 :lol: ...szemét :lol: mindenhol mentek le az árak egyébként, tud erröl valaki? holtankoljak.hu-n ez a kut nincs fent, és szerintük házgyár sarkon 194 (ott 210 volt mult7en mikor tankoltam) többi helyen 200 felett. De ugy tudom hogy hajdubiharban a legolcsóbb, mégis 200 felett van a legtöbb helyen.
J0hnny Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 :lol: mindenhol mentek le az árak egyébként, tud erröl valaki? holtankoljak.hu-n ez a kut nincs fent, és szerintük házgyár sarkon 194 (ott 210 volt mult7en mikor tankoltam) többi helyen 200 felett. De ugy tudom hogy hajdubiharban a legolcsóbb, mégis 200 felett van a legtöbb helyen. Én még mindig 270-ért tankolom a szemétlevet. :lol:
falabu Elküldve Augusztus30, 2011 Elküldve Augusztus30, 2011 Én még mindig 270-ért tankolom a szemétlevet. :lol: jajj ne vedd fel, nincs vele semmi bajom csak nekem nem jött be (átalakító nélkül persze), sokat evett tőle a verda ha már 15-20%-nál több volt benne és erősebbnek se éreztem. Most gáznál érdekes, alacsony fordulaton még nem kapcsol át gázra benzinen gyengének érzem, amint gázon megy megindul... viszont 5000-es fordulat felett érezhető hogy nem tetszik neki.
imy Elküldve Augusztus31, 2011 Elküldve Augusztus31, 2011 jajj ne vedd fel, nincs vele semmi bajom csak nekem nem jött be (átalakító nélkül persze), sokat evett tőle a verda ha már 15-20%-nál több volt benne és erősebbnek se éreztem. Most gáznál érdekes, alacsony fordulaton még nem kapcsol át gázra benzinen gyengének érzem, amint gázon megy megindul... viszont 5000-es fordulat felett érezhető hogy nem tetszik neki. 5000 felett meg akkor nem kell járni vele. :lol: Ne húzasd addig. :lol: Olyan 4000 felett a gázból is többet eszik.
falabu Elküldve Augusztus31, 2011 Elküldve Augusztus31, 2011 5000 felett meg akkor nem kell járni vele. :lol: Ne húzasd addig. :D Olyan 4000 felett a gázból is többet eszik. tudom, nem is stabil 5000röl beszélek, de azért néha szeretem oda lőni neki, a városban a sok szerencsétlen láttán elpattan sürün a cérna.. :lol: de nagyon elégedett vagyok, beállt a fogyim 10,2 körülre, 1 hónapja lesz lassan benne a gáz, 2200km-t tettem azóta bele, már megspóroltam 30ezret kb.
Báthory Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 70 eurocent a Felvidéken, szóval olyan 180-190. Az ország északi fele tankoljon ott.
Korzika Elküldve Szeptember3, 2011 Elküldve Szeptember3, 2011 70 eurocent a Felvidéken, szóval olyan 180-190. Az ország északi fele tankoljon ott. A másik fele meg románban,nem tudom mennyi ott,de holnap megnézem! :lol: Ha el nem felejtem! :lol:
imy Elküldve Szeptember4, 2011 Elküldve Szeptember4, 2011 A másik fele meg románban,nem tudom mennyi ott,de holnap megnézem! :D Ha el nem felejtem! :lol: Nyugattal meg mi lesz? Ausztriában nem olcsóbb... :lol:
Monof Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Nyugattal meg mi lesz? Ausztriában nem olcsóbb... :lol: Viszont szerintem kevesebbet eszik az osztrák illetve német gázból a kocsi.... :lol:
quake Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Kedves Sorstársak. 2009-es (áprilisban múlt 2 éves) 1,4-es G-s Astrám van, 22e Km-el. Motorkódom így kezdődik: Z14XEP19.....Évi kb 10.000 km-t megyek csak, de ezt a 400 Ft-os benzinárat már nagyon sokallom. Kérem szíveskedjetek összefoglalni/segítséget nyújtani, hogy mit válasszak, mire figyeljek, ha most belevágok. Melyik gyártó melyik tipúsát szereltesse be e kis 1,4-es motorhoz egy szakmailag hozzá nem értő ember? Netán van e valakinek a fórumról tapasztalata, hogy Miskolcon hová lenne érdemes vinnem beszereltetni? (sufni szóba sem jöhet, csak rendes komoly autós műhely/szervíz/szerelő cég. Egyáltalán milyen árakra számíthatok? (Mielőtt letolnátok, visszaolvastam 6-7 oldalt, de nem találtam meg a válaszokat) Segítségetek előre is köszönöm. Üdv!
Korzika Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Viszont szerintem kevesebbet eszik az osztrák illetve német gázból a kocsi.... :D Persze-persze! :D A svájci gáztól meg szinte nulla lesz a fogyi! :lol: Netán van e valakinek a fórumról tapasztalata, hogy Miskolcon hová lenne érdemes vinnem beszereltetni? (sufni szóba sem jöhet, csak rendes komoly autós műhely/szervíz/szerelő cég. Egyáltalán milyen árakra számíthatok? (Mielőtt letolnátok, visszaolvastam 6-7 oldalt, de nem találtam meg a válaszokat) Segítségetek előre is köszönöm. Üdv! Hát,nem tudom van-e itt Miskolci gázos cartárs? :lol: Annyit beszélünk itt már róla,hogy én is elgondolkoztam rajta, berakom a gázt! esetleg?:italgáz kft
imy Elküldve Szeptember5, 2011 Elküldve Szeptember5, 2011 Sziasztok Kedves Sorstársak. 2009-es (áprilisban múlt 2 éves) 1,4-es G-s Astrám van, 22e Km-el. Motorkódom így kezdődik: Z14XEP19.....Évi kb 10.000 km-t megyek csak, de ezt a 400 Ft-os benzinárat már nagyon sokallom. Kérem szíveskedjetek összefoglalni/segítséget nyújtani, hogy mit válasszak, mire figyeljek, ha most belevágok. Melyik gyártó melyik tipúsát szereltesse be e kis 1,4-es motorhoz egy szakmailag hozzá nem értő ember? Netán van e valakinek a fórumról tapasztalata, hogy Miskolcon hová lenne érdemes vinnem beszereltetni? (sufni szóba sem jöhet, csak rendes komoly autós műhely/szervíz/szerelő cég. Egyáltalán milyen árakra számíthatok? (Mielőtt letolnátok, visszaolvastam 6-7 oldalt, de nem találtam meg a válaszokat) Segítségetek előre is köszönöm. Üdv! Szia! Én LandiRenzot tettetem bele...Nem rossz... Megtérülés 210Ft-os LPG árral, és 220e Ft-os beszereléssel, és azt is számolva, hogy eszik benzint amíg hideg olyan 35-40e km nekem. (benzin fogyim előtte 6l, LPG-ből 7l+ 0.7l benzin átlagba eddig, de még nem volt tél) Ha több benzint evett a tied akkor gyorsabban térül meg. Tankolásaimat láthatod az aláírásra kattintva... Ha rövidebb távokon használod használod 8km alatt nem biztos hogy érdemes belerakatni.
zfarkas Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Szia! Sziasztok Kedves Sorstársak. 2009-es (áprilisban múlt 2 éves) 1,4-es G-s Astrám van, 22e Km-el. Motorkódom így kezdődik: Z14XEP19.....Évi kb 10.000 km-t megyek csak Szerintem ilyen alacsony futásteljesítmény mellett nem érdemes. Most van egy 2,5 éves autód, mire megtérül a gázszett, lesz 5-6,5 éves. Hogy azért még keress is rajta, illene még legalább 3-4 évig használni (a kocsi lesz 8-9 éves), de akkor is kérdés, hogy mikor akarod eladni, eladáskor ki kell-e szereltetni a szettet, ... Én évente megyek kb. 25-30e km-t, a szett beszerelése lassan (kb. 1,5 év után) megtérül. A most 3 éves kocsimat még legalább 3 évig tervezem használni, addig még kb. 500e-et lehet fogni a gázzal rajta (jelen árak alapján). Zoli
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Sziasztok Kedves Sorstársak. 2009-es (áprilisban múlt 2 éves) 1,4-es G-s Astrám van, 22e Km-el. Motorkódom így kezdődik: Z14XEP19.....Évi kb 10.000 km-t megyek csak, de ezt a 400 Ft-os benzinárat már nagyon sokallom. Kérem szíveskedjetek összefoglalni/segítséget nyújtani, hogy mit válasszak, mire figyeljek, ha most belevágok. Melyik gyártó melyik tipúsát szereltesse be e kis 1,4-es motorhoz egy szakmailag hozzá nem értő ember? Netán van e valakinek a fórumról tapasztalata, hogy Miskolcon hová lenne érdemes vinnem beszereltetni? (sufni szóba sem jöhet, csak rendes komoly autós műhely/szervíz/szerelő cég. Egyáltalán milyen árakra számíthatok? (Mielőtt letolnátok, visszaolvastam 6-7 oldalt, de nem találtam meg a válaszokat) Segítségetek előre is köszönöm. Üdv! Szia! Az elejétől kezd olvasni. Pont egy éve lett megnyitva a Topik. Nem biztos, hogy megéri neked. Bár elöbb-utóbb megtérül, de nállad inkább utóbb. :lol: Üdv
Korzika Elküldve Szeptember6, 2011 Elküldve Szeptember6, 2011 Én nem látom semmi akadályát,hogy belerakassa a gázt!Megvan rá a pénze az akarata,hogy olcsóbban tankoljon, a megtérülés időtartama pedig nem elsődleges neki,miért ne tehetné bele? Ha nagyobb ütemben kezd nőni a benzinár és esetleg még tudna külföldön olcsóbban tankolni gázt,akkor neki is hamarabb visszajön a befektetése,lehet már 2 év alatt.
Monof Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 8.9 csak Bp ,sok klímával :lol: Az teljesen jó. Nekem klíma nélkül 9-9,5 szokott lenni.
imy Elküldve Szeptember7, 2011 Elküldve Szeptember7, 2011 8.9 csak Bp ,sok klímával :lol: Nekem BP-en klima + dugóval egyszer sikerült összehoznom 9,98l-es fogyasztást. :lol:
Csücsök Elküldve Szeptember13, 2011 Elküldve Szeptember13, 2011 Én nem látom semmi akadályát,hogy belerakassa a gázt!Megvan rá a pénze az akarata,hogy olcsóbban tankoljon, a megtérülés időtartama pedig nem elsődleges neki,miért ne tehetné bele? Ha nagyobb ütemben kezd nőni a benzinár és esetleg még tudna külföldön olcsóbban tankolni gázt,akkor neki is hamarabb visszajön a befektetése,lehet már 2 év alatt. :lol: Magamból kiindulva, többet is fog menni gázzal, mert az sokkal kevesebbe kerül. Ergo még a WC-re is azzal fog járni. :lol:
Mc-elek Elküldve Szeptember13, 2011 Elküldve Szeptember13, 2011 :lol: Magamból kiindulva, többet is fog menni gázzal, mert az sokkal kevesebbe kerül. Ergo még a WC-re is azzal fog járni. :D hamarabb megtérül :D 4 hónap alatt 7e km raktam bele :lol:
imy Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 :lol: Magamból kiindulva, többet is fog menni gázzal, mert az sokkal kevesebbe kerül. Ergo még a WC-re is azzal fog járni. :lol: Rövid távra nem érdemes, mert benzinnel indul. Főleg ha hidegen indulsz mindig, akkor benzinnel megy. Nekem 1900km alatt megevett fél tank benzint mellé... 12km-re járok melózni az a megtett km-ek nagy része, talán 2 alkalom volt, ami 50km-nél töb volt. Télen ez még rosszabb lesz, mert nem is fűtött garázsban állok. Majd ha elkezdődik a suli, és járok Bp-re, az majd javít az arányomon.
Monof Elküldve Szeptember14, 2011 Elküldve Szeptember14, 2011 hamarabb megtérül :lol: 4 hónap alatt 7e km raktam bele :lol: Hát, nekem kb 2 hónapja rakták be és már 6500 km van benne... Komolyan nem értem, lehet hogy én holdkóros vezető vagyok.... Viszont érdekes a kocsi, most megint eltűnt a hibaüzenet.. Néha előjön, néha nem... Viszont a fogyasztás múltkor 8,8 lett. Nem rossz.
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember15, 2011 Elküldve Szeptember15, 2011 Nekem 11 hónap alatt 22703km és 10L-es fogyasztás. (benzint nem tudom, mert én sűrűn megyek azzal is, ha kifogy a gáz)
Mc-elek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Nekem 11 hónap alatt 22703km és 10L-es fogyasztás. (benzint nem tudom, mert én sűrűn megyek azzal is, ha kifogy a gáz) akkor neked már hozza a pénzt :lol:
Recommended Posts