uhuhu Elküldve Augusztus16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 én 14 ezret mentem már a zafirával ( és és 8 at az új gázszettel ) és még sose világitott semmilyen lámpám.... ( vagyis vilgitot,de akkor beírta a főtengely jeladót, kicseréltem azóta nem világit ) nekem nagyon bejött a gázátalakitás... most van 2 autóm ami 5 liter körül eszik... ( benzines áron számolva ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 én 14 ezret mentem már a zafirával ( és és 8 at az új gázszettel ) és még sose világitott semmilyen lámpám.... ( vagyis vilgitot,de akkor beírta a főtengely jeladót, kicseréltem azóta nem világit ) nekem nagyon bejött a gázátalakitás... most van 2 autóm ami 5 liter körül eszik... ( benzines áron számolva ) Coupé! a sárgát mikor alakíttatjukk át már végre??? ne mondj semmit úgyis tudom hogy titokba erre vágysz.... és akkor nem kell megvenned azt a keher renyót.... :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 én 14 ezret mentem már a zafirával ( és és 8 at az új gázszettel ) és még sose világitott semmilyen lámpám.... ( vagyis vilgitot,de akkor beírta a főtengely jeladót, kicseréltem azóta nem világit ) nekem nagyon bejött a gázátalakitás... most van 2 autóm ami 5 liter körül eszik... ( benzines áron számolva ) Te is mondtad, hogy kevesebb benne a szenzor, mint az XEP-s motorokban, gondolom azért. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus17, 2011 nemteljesen, hisz a keverékképzéssel kapcsolatos szenzoraim ugyanúgy megvannak.... csak nekem sose volt szétszegényitve a keverékem, valószinü hogy ezért sem fogyaszt keveset most sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Coupé! a sárgát mikor alakíttatjukk át már végre??? ne mondj semmit úgyis tudom hogy titokba erre vágysz.... és akkor nem kell megvenned azt a keher renyót.... ;) :) Jó nekem a 7L benzines fogyi.Nem kell gáz,hogy 3000 alatt kocsizzak :) :D Meggyőztem Antit,hogy egyenlőre ne adja el....Vesz fel személyi kölcsönt,abból kifizeti a hitelt,megcsináltatja.Utána meglátja,hogy ford vagy a rönyó megy a háztól...... Most prius jár a fejemben :D :D :lol: Csak tartok attól,hogy mi van akkor ha oda lesz a hibrid aksi....Az autó ára nem is olyan vészes,a népitéleten mindenki max 5L fogyasztásról ír... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Csak tartok attól,hogy mi van akkor ha oda lesz a hibrid aksi....Az autó ára nem is olyan vészes,a népitéleten mindenki max 5L fogyasztásról ír... azé eszik a főnökömé hetet :) másrészt folyamatos 4e nél nincs gond :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 azé eszik a főnökömé hetet :) másrészt folyamatos 4e nél nincs gond :D Mert nem tudja használni...Ákoséknak a honda is 5 körül evett.Csak rá kellett érezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 Mert nem tudja használni...Ákoséknak a honda is 5 körül evett.Csak rá kellett érezni :) a honda hibrid sokkal jobb mint a 2es prius :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 meleg inditásnál ameddig át nem kapcsol gázra nektek nem lett dadogósabb a kocsi kis fordulaton? nekem előszeretettel berángat 2000 alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus19, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2011 meleg inditásnál ameddig át nem kapcsol gázra nektek nem lett dadogósabb a kocsi kis fordulaton? nekem előszeretettel berángat 2000 alatt. :D nálam nincs ilyen jelenség... mindig jó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 nálunk van egy opelflotta, akik vettek 2 db priuszt is. városba 7 liter, az alá nem tudják levinni állitólag. az öt liter nálam biztos meglenne, de az megint nem az élményautózásról szól akkor már olcsóbb a sárgát gázosítani... ( érdekes, hogy mindig visszajutunk ugyanoda... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 meleg inditásnál ameddig át nem kapcsol gázra nektek nem lett dadogósabb a kocsi kis fordulaton? nekem előszeretettel berángat 2000 alatt. :) nekem akkor csinált ilyet amikor a Mátrixos gázbefecskendező elvitte a benzines vezérlő beállitásait... monnyuk nálam a végén durva volt, már benzinen alig tudtam beinditani. Mióta kicserélték azóta nincs bajom vele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ma hazafelé előzés közben 4-ban 3500rpm-en dobott sárga lámpát 0300-as hibakóddal. hazaérve a motor rángatott, a hibakódtól folyamatosan nem volt erő a kocsiban. Kinyitottam, s rángatott az egész motor. Majd kivillogtattam a hibát, és újraindítás után megszűnt. Illetve közben átkapcsoltam benzinre, de semmi nem változott. Ha gyujtáskimaradást észlel leállítja az éríntett henger gyújtását? Én elsősorban gyertyára, vagy egy haldokló LPG szelepre gondolok. Ezt mi okozhatja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ma hazafelé előzés közben 4-ban 3500rpm-en dobott sárga lámpát 0300-as hibakóddal. hazaérve a motor rángatott, a hibakódtól folyamatosan nem volt erő a kocsiban. Kinyitottam, s rángatott az egész motor. Majd kivillogtattam a hibát, és újraindítás után megszűnt. Illetve közben átkapcsoltam benzinre, de semmi nem változott. Ha gyujtáskimaradást észlel leállítja az éríntett henger gyújtását? Én elsősorban gyertyára, vagy egy haldokló LPG szelepre gondolok. Ezt mi okozhatja? ugyan ez van nálam is... és nem tudni mitől ... igen letiltja az adott hengert Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 ugyan ez van nálam is... és nem tudni mitől ... igen letiltja az adott hengert Mióta, és milyen körülmények között? Mikor kezdődött?? Eddig nem említetted. És mindig csinálja, vagy csak néha? Illetve próbáltad benzinnel? Nem lehet, hogy az LPG injektor haldoklik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Augusztus20, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2011 Ma hazafelé előzés közben 4-ban 3500rpm-en dobott sárga lámpát 0300-as hibakóddal. hazaérve a motor rángatott, a hibakódtól folyamatosan nem volt erő a kocsiban. Kinyitottam, s rángatott az egész motor. Majd kivillogtattam a hibát, és újraindítás után megszűnt. Illetve közben átkapcsoltam benzinre, de semmi nem változott. Ha gyujtáskimaradást észlel leállítja az éríntett henger gyújtását? Én elsősorban gyertyára, vagy egy haldokló LPG szelepre gondolok. Ezt mi okozhatja? Nekem 0300 és 0304 volt nemrég, fentihez hasonló tünetek: sárga lámpa, gázon/benzinen rángat (de néha csak benzinnel járva OK). Gázinjektor csere orvosolta a problémát (Landi Omegas). Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Nekem 0300 és 0304 volt nemrég, fentihez hasonló tünetek: sárga lámpa, gázon/benzinen rángat (de néha csak benzinnel járva OK). Gázinjektor csere orvosolta a problémát (Landi Omegas). Most este meghajtottam magasabb fordulaton sem dobott most sárga lámpát. Neked mennyi időnként jött ez elő, vagy egyszer előjött, majd eltűnt? Mert 1 ilyen hiba miatt ha nem állandóan csinálja nem hiszem, hogy foglalkoznak velem, illetve 200km nekem Pécs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Most este meghajtottam magasabb fordulaton sem dobott most sárga lámpát. Neked mennyi időnként jött ez elő, vagy egyszer előjött, majd eltűnt? Mert 1 ilyen hiba miatt ha nem állandóan csinálja nem hiszem, hogy foglalkoznak velem, illetve 200km nekem Pécs. Azzal kezdett, hogy télen ingadozott az alapjárat. Aztán nyáron végleg beadta a kulcsot a gázinjektor, csak benzinen ment normálisan (de ott is kellett pár indítás-menet-leállítás ciklus, mire jó lett). Injektor csere után tökéletes lett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus21, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2011 Azzal kezdett, hogy télen ingadozott az alapjárat. Aztán nyáron végleg beadta a kulcsot a gázinjektor, csak benzinen ment normálisan (de ott is kellett pár indítás-menet-leállítás ciklus, mire jó lett). Injektor csere után tökéletes lett. Akkor lehet az enyim is elkezdte beadni a kulcsot. Habár azóta nem csinálta, de ha behal remélem akkor gyorsan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Lenne egy kérdésem. Ismertek itt pesten egy jó szakit, aki jól be tudja állítani a kocsit? Mert nem érem el a szerelőmet, lehet hogy szabin van, de iszonyat zavar a check engine.... Amit mondott Imy, hogy szegény lesz a keverék. Egyébként a fogyasztás pokolian jó, országúton evett 7,5-et... Igaz 90-100-as tempóval. Nagyon meg vagyok ezzel elégedve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Lenne egy kérdésem. Ismertek itt pesten egy jó szakit, aki jól be tudja állítani a kocsit? Mert nem érem el a szerelőmet, lehet hogy szabin van, de iszonyat zavar a check engine.... Amit mondott Imy, hogy szegény lesz a keverék. Egyébként a fogyasztás pokolian jó, országúton evett 7,5-et... Igaz 90-100-as tempóval. Nagyon meg vagyok ezzel elégedve. de neked a gázos céghez kell menni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Lenne egy kérdésem. Ismertek itt pesten egy jó szakit, aki jól be tudja állítani a kocsit? Mert nem érem el a szerelőmet, lehet hogy szabin van, de iszonyat zavar a check engine.... Amit mondott Imy, hogy szegény lesz a keverék. Egyébként a fogyasztás pokolian jó, országúton evett 7,5-et... Igaz 90-100-as tempóval. Nagyon meg vagyok ezzel elégedve. Milyen motor van a kocsidban? Ha Z14XE akkor meg még túl keveset is eszik :) Ha landirenzo a rendszered, akkor ITT találsz elérhetőséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 Milyen motor van a kocsidban? Ha Z14XE akkor meg még túl keveset is eszik :D Ha landirenzo a rendszered, akkor ITT találsz elérhetőséget! És ha 1.8-at írok, akkor meg egyenesen anorexiás :) Igazából bevált gázos szakit nem ismertek? Aki tutira jól belövi és nem lesz vele gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus22, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2011 És ha 1.8-at írok, akkor meg egyenesen anorexiás :) Igazából bevált gázos szakit nem ismertek? Aki tutira jól belövi és nem lesz vele gond. Bp-en nem, talán a többiek. A landirenzo szerviz nem jó neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Augusztus23, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2011 Bp-en nem, talán a többiek. A landirenzo szerviz nem jó neked? De jó lesz, majd hívom is őket. De azért vicces kedvében van a kocsi, ismét eltűnt a check engine lámpa... Bár ahogy ismerem, 50 km múlva ismét boldogítani fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts