Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 megint a számok viharában... város kis talpal 7.4 :) autópálya normálisan hajtva 6.5 :D ,kicsit aggódom ,de lehet hogy nem reális..mert 230kmre tankoltam abból 50km benzin (direkt hogy használjam egy kicsit a injektorokat) Hévízen van két lpg kút ... mol 215, petrol 211 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 a zafiránál a 3500 as fordulat a vízválasztó. 3500 alatt 10L alatt fogyaszt, a fölött ( emlékezz a plitvicére :) ) 11- 12L valószinüleg az astra is hasonlóan viselkedik a gázfogyasztás terén.... bocsika, hogy pénteken rohanás volt, de kicsit összesürüsödtek a programok, kicsit késve indultam el otthonról.... legközelebb ügyesebb leszek :D majdnem 14.000 km van a gázbeszerelés óta a vasba. nekem lassan megtérül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 a zafiránál a 3500 as fordulat a vízválasztó. 3500 alatt 10L alatt fogyaszt, a fölött ( emlékezz a plitvicére :) ) 11- 12L valószinüleg az astra is hasonlóan viselkedik a gázfogyasztás terén.... bocsika, hogy pénteken rohanás volt, de kicsit összesürüsödtek a programok, kicsit késve indultam el otthonról.... legközelebb ügyesebb leszek :D majdnem 14.000 km van a gázbeszerelés óta a vasba. nekem lassan megtérül :D Nekem 6196km alatt az aktuális benzinárakhoz mérten 32867Ft térült meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 189ezer ft volt. Amugy azt figyeltem, hogy a szelepek eléggé csattognak, nektek is ? mint egy elnyűtt dízel autó. Egyik haver mondta pont ma hogy valszeg vihetem majd vissza hamarosan cserére mert ez a fajta Zavoli rendszer széria hibás és nagyrészét cserélni kell. Nekem semmi, ha átkapcsol akkor is csak azt venni észre, hogy a szelep kattanik, ami ráengedi az LPG-t az injektorra, és a szintjelzőn elalszik a benzin LED-je. Neked benzinesen meg semmi csattogás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Nekem 6196km alatt az aktuális benzinárakhoz mérten 32867Ft térült meg. hát nem tudom.... nekem - akkor számoltam utoljára akkor 5800 km nél 66 ezer forint volt a megtérülés. akkor nagyjábóli számolás: 6000 km nél 70.000 Ft 12000 km nél 140.000 ft De megkeresem a pairokat, nehogy hülyeséget írjak..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 igen jólírtam: a mégtérülést 2 alkalommal számoltam ki: először 3.853 km nél akkor volt 44.782 Ft másodszor: 5800 km nél akkor volt 66.000 Ft már a fogyasztást sem írom, szarok rá :) 10 literrel számolok, de általában egy pár decivel alatta van majdnem mindig, giga dugó kell hozzá hogy felette legyen. 5800 km ig (akkor cserélték ki a mátrixos gázszettemet simára ) 9,3 volt az átlagfogyasztás. Benzint ez az idő alatt kb 8.000 Ft ért tankoltam, és mentem vele kb 150 km-t csak benzinen. és még negyedéig van a tank. ( a beszereléskor is negyedéig volt a tank...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 hát nem tudom.... nekem - akkor számoltam utoljára akkor 5800 km nél 66 ezer forint volt a megtérülés. akkor nagyjábóli számolás: 6000 km nél 70.000 Ft 12000 km nél 140.000 ft De megkeresem a pairokat, nehogy hülyeséget írjak..... A tied többet eszik benzinből is, olcsóbban kapod az LPG-t mint én, illetve hosszabb távon jársz, s nem fogyasztasz annyi benzint. Nekem ez télen még roszabb lesz, mivel 12km-re vana munkahelyem, és akkor több idő kell amíg bemelegszik, mert a garázsom sem fűtött. Ha nekem is 17e Ft benzin helyett csak 7e benzint evett volna meg, az már jobb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 Nekem semmi, ha átkapcsol akkor is csak azt venni észre, hogy a szelep kattanik, ami ráengedi az LPG-t az injektorra, és a szintjelzőn elalszik a benzin LED-je. Neked benzinesen meg semmi csattogás? Benzinen is csattog sajnos. Az a baj mielőtt gázosítottam nem is figyeltem sajnos, de nem rémlik hogy ilyen hangja lett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus7, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2011 bocsika, hogy pénteken rohanás volt, de kicsit összesürüsödtek a programok, kicsit késve indultam el otthonról.... legközelebb ügyesebb leszek :) ugyan már :D király a kapcsoló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Benzinen is csattog sajnos. Az a baj mielőtt gázosítottam nem is figyeltem sajnos, de nem rémlik hogy ilyen hangja lett volna. Mégse, most jobban meghallgattam. Benzinen semmi, ahogy kattan és gázra vált elkezdenek csattogni a szelepek vagy valami ott a környékükön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 Mégse, most jobban meghallgattam. Benzinen semmi, ahogy kattan és gázra vált elkezdenek csattogni a szelepek vagy valami ott a környékükön. Nem a gázinjektorok csattognak? Hallgasd azt meg! Munkatársam octáviájában is ciripelnek...De az a befecskendező, lehet a tieden is azok adnak ki hangot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 ma tankoltam megint: 5,1L/100 KM ( benzinfogyasztésnak megfelelő gáz...) szóval 10L/100. szerintem ez nekem beállt ennyire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus8, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2011 ma tankoltam megint: 5,1L/100 KM ( benzinfogyasztésnak megfelelő gáz...) szóval 10L/100. szerintem ez nekem beállt ennyire :) Ez nekem 7l LPG, azaz 4l benzinár + az a benzin amit megeszik, ~7dl/100km, azaz olyan 4.7l. Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Augusztus11, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2011 Legutóbbi tankolás: 33,4L gáz, 325km ~10,3L/100km csak város, tempós fiatalos vzetés, nem egyszer lepadlózva az autót. Eddig 10et evett benyából, igy még hamarabb térül meg mint gondoltam.. :) 5000es fordulat felett egyébként eléggé észrevehető a nyomaték veszteség, 1,5ös civic-kel gyorsultam, benzinnel lenyomtam pár hete, most ugyanakkora távon kb 1 kocsihosszt vert rám. De ez legyen a legnagyobb gondom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Legutóbbi tankolás: 33,4L gáz, 325km ~10,3L/100km csak város, tempós fiatalos vzetés, nem egyszer lepadlózva az autót. Eddig 10et evett benyából, igy még hamarabb térül meg mint gondoltam.. :) 5000es fordulat felett egyébként eléggé észrevehető a nyomaték veszteség, 1,5ös civic-kel gyorsultam, benzinnel lenyomtam pár hete, most ugyanakkora távon kb 1 kocsihosszt vert rám. De ez legyen a legnagyobb gondom. :D Hehe, elég kehes Civic lehet amit 1,4 Astrával lenyomsz...nagymamád vezette? Link to comment Megosztás: More sharing options...
falabu Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Hehe, elég kehes Civic lehet amit 1,4 Astrával lenyomsz...nagymamád vezette? sima 1,5ig vertem eddig őket, vtech már kicsit jobban megy az astránál. Békalámpás és az előtti civikek. tehát kb 2000 és az előtti gyártmányok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 sima 1,5ig vertem eddig őket, vtech már kicsit jobban megy az astránál. Békalámpás és az előtti civikek. tehát kb 2000 és az előtti gyártmányok. Hát egyetlen egy olyan Cicvic van, amit az Astra legyorsul, az az 1.4i. Már az 1.4is-t sem, olyan meg hogy sima 1.5 nincs. Az 1.5 vtec a 2 literes Astránál is gyorsabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus13, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2011 Hát egyetlen egy olyan Cicvic van, amit az Astra legyorsul, az az 1.4i. Már az 1.4is-t sem, olyan meg hogy sima 1.5 nincs. Az 1.5 vtec a 2 literes Astránál is gyorsabb. Ezt nem itt kellene megbeszélni már! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus14, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2011 kétszer egymás után 7.5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 Hát egyetlen egy olyan Cicvic van, amit az Astra legyorsul, az az 1.4i. Már az 1.4is-t sem, olyan meg hogy sima 1.5 nincs. Az 1.5 vtec a 2 literes Astránál is gyorsabb. Ezt Te sem gondolod komolyan :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 én a Krisztián 1.5 V-TEC Cibicét a Civic Hybriddel, ami 1.3 as + automata legyorsultam vagy 5x egymás után..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus15, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2011 én a Krisztián 1.5 V-TEC Cibicét a Civic Hybriddel, ami 1.3 as + automata legyorsultam vagy 5x egymás után..... Igazán jó összhasonlítás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 P0170 -es hibakód. Szerintetek? Mi lehet a gond? Ez azóta van mióta lpg-vel járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 P0170 -es hibakód. Szerintetek? Mi lehet a gond? Ez azóta van mióta lpg-vel járok. Igen, nekem is volt ilyen, mikor visszavették a gázt.... Kevés Gázt kap a cucc, vidd vissza beállíttatni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Augusztus16, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2011 Igen, nekem is volt ilyen, mikor visszavették a gázt.... Kevés Gázt kap a cucc, vidd vissza beállíttatni! Ok, köszi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts