Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 jaj majd el felejtettem.. voltam ma tankolni... hát megint felkötöm magam :D 9liter csak város rengeteg klímával kérdem a tagot honnan van a gáz?? külföldről...
imy Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 jaj majd el felejtettem.. voltam ma tankolni... hát megint felkötöm magam :D 9liter csak város rengeteg klímával kérdem a tagot honnan van a gáz?? külföldről... Hú az azért sok, de nekem volt 10l is. :icon4:
Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 Hú az azért sok, de nekem volt 10l is. :D dehogy sok.. 17.5ft/km 10km oda és vissza... nekem teccik
uhuhu Elküldve Július17, 2011 Szerző Elküldve Július17, 2011 10 alatt kicsivel, klimázva..... óbudda, prímagáz :D majd a jövőhéten megint a 180 forintos gáz jön, meg a 12 literes fogyasztás :icon4: remélem most nem cseszem el, és nem kell ötven km en át pocsékolni a magyar benzint :9
Mc-elek Elküldve Július17, 2011 Elküldve Július17, 2011 remélem most nem cseszem el, és nem kell ötven km en át pocsékolni a magyar benzint :9 most már tudod hol vannak kutak :D aztán lehet adni 4.98ért neki
Monof Elküldve Július20, 2011 Elküldve Július20, 2011 Sziasztok! Ha minden igaz, pénteken én is csatlakozom a "klubba". Kérdésem annyi, hogy szerintetek a Lovato vagy a Landi Renzo rendszerét szereltessem bele? A Landi 10e Ft-al drágább. A beszerelő srác is csak azt tudta mondani, hogy talán picivel jobb a Landi. Véleményetek? Előre is köszi a válaszokat.
uhuhu Elküldve Július20, 2011 Szerző Elküldve Július20, 2011 igazából mind a kettő jó.... szerintem bármelyiket :D
Mc-elek Elküldve Július20, 2011 Elküldve Július20, 2011 Sziasztok! Ha minden igaz, pénteken én is csatlakozom a "klubba". Kérdésem annyi, hogy szerintetek a Lovato vagy a Landi Renzo rendszerét szereltessem bele? A Landi 10e Ft-al drágább. A beszerelő srác is csak azt tudta mondani, hogy talán picivel jobb a Landi. Véleményetek? Előre is köszi a válaszokat. no és hol lesz beszerelve ??
Monof Elküldve Július20, 2011 Elküldve Július20, 2011 igazából mind a kettő jó.... szerintem bármelyiket :D Köszi. A srác is pontosan ezt mondta :icon4: Akkor lehet, hogy marad az olcsóbb. 10e Ft meg elautózom. :icon4:
Mc-elek Elküldve Július20, 2011 Elküldve Július20, 2011 Akkor lehet, hogy marad az olcsóbb. 10e Ft meg elautózom. :D hát ja az kb 600-700 km :icon4:
Monof Elküldve Július20, 2011 Elküldve Július20, 2011 no és hol lesz beszerelve ?? http://www.gazautoszereles.hu/ Itt lesz szerelve, családi ajánlással. Eddig telefonon nagyon korrektek és segítőkészek voltak, kíváncsian várom, hogy minden rendben lesz-e. Nagyon bízom benne, hogy igen.
imy Elküldve Július20, 2011 Elküldve Július20, 2011 Sziasztok! Ha minden igaz, pénteken én is csatlakozom a "klubba". Kérdésem annyi, hogy szerintetek a Lovato vagy a Landi Renzo rendszerét szereltessem bele? A Landi 10e Ft-al drágább. A beszerelő srác is csak azt tudta mondani, hogy talán picivel jobb a Landi. Véleményetek? Előre is köszi a válaszokat. Landiból sztem több van, itt legtöbbünknek az van. Én azért szereltettem azt, mert arról írtak több jót. 10e meg nem nagy különbség. :D
Monof Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Landiból sztem több van, itt legtöbbünknek az van. Én azért szereltettem azt, mert arról írtak több jót. 10e meg nem nagy különbség. :icon4: Nyert a Landi. Ma szerelik be, holnap hozhatom. Végül pótkeréktartályos megoldás nyert. Várom már a holnapi tesztet. :D
imy Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Nyert a Landi. Ma szerelik be, holnap hozhatom. Végül pótkeréktartályos megoldás nyert. Várom már a holnapi tesztet. :D Nem veszel majd semmit sem észre, csak hogy a kijelzőn átvált, mert észrevehetelen a váltás, s nem vettem észre semmi teljesítménycsökkenést. Csak fogyasztáscsökkenést. De azzal számolni kell, hogy amíg nem lesz ~40 fokos a vized, addig benzinnel mész. Tehát hosszabb távon nagyobb megtakarítás... Aki pár km-re használja annak nem éri meg. Nekem rövidebb utakon kb még 1l benzint is megeszik a gáz mellé...
Monof Elküldve Július21, 2011 Elküldve Július21, 2011 Nem veszel majd semmit sem észre, csak hogy a kijelzőn átvált, mert észrevehetelen a váltás, s nem vettem észre semmi teljesítménycsökkenést. Csak fogyasztáscsökkenést. De azzal számolni kell, hogy amíg nem lesz ~40 fokos a vized, addig benzinnel mész. Tehát hosszabb távon nagyobb megtakarítás... Aki pár km-re használja annak nem éri meg. Nekem rövidebb utakon kb még 1l benzint is megeszik a gáz mellé... Majd napra állok. :D Viccet félretéve, tuti lesz csökkenés, azért sokat megyek vele, igaz rövid és hosszú távon is.
kemcsi Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Sziasztok ! Már korábban csatlakoztam az autógázosok táborába az alany egy Astra H (Z14XEP) Zavoli rendszerrel és FlashLube szelepvédővel szerelve, eddig 15e km mentem vele. 1 problémám volt ezalatt gázinjektorokat kellet cseréni mert gyári hibásak voltak. Többektől halottam gázos autóknál illik jobban odafigyelni a szelephézagállításra (szelepbeégés), ez ennél a motornál autómatikus (hidrotőkés) vagy manuálisan hagyományos módon történik ? Előre is köszi a válaszokat.... Kemcsi
imy Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Sziasztok ! Már korábban csatlakoztam az autógázosok táborába az alany egy Astra H (Z14XEP) Zavoli rendszerrel és FlashLube szelepvédővel szerelve, eddig 15e km mentem vele. 1 problémám volt ezalatt gázinjektorokat kellet cseréni mert gyári hibásak voltak. Többektől halottam gázos autóknál illik jobban odafigyelni a szelephézagállításra (szelepbeégés), ez ennél a motornál autómatikus (hidrotőkés) vagy manuálisan hagyományos módon történik ? Előre is köszi a válaszokat.... Kemcsi Igen, itt nem kell állitani.
Monof Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Nos, beszerelve. Pótkeréktartály lett. Eddig jónak tűnik. Ami érdekes, hogy 3ban padlógáznál búg a rendszer, illetve 4ben is. Bár nem értem, mert ha nem padlózom, nem csinálja. Illetve picit rángat, ha motorfékkel megyek 3-ban. Kíváncsi vagyok hogy ez állandó dolog, vagy még tanulja a kocsi. Holnap nagyüzem lesz, hétvégéről majd írok beszámolót. Amúgy olyan az érzésem, mintha simábban járna a motor.
Mc-elek Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Nos, beszerelve. Pótkeréktartály lett. Eddig jónak tűnik. Ami érdekes, hogy 3ban padlógáznál búg a rendszer, illetve 4ben is. Bár nem értem, mert ha nem padlózom, nem csinálja. Illetve picit rángat, ha motorfékkel megyek 3-ban. Kíváncsi vagyok hogy ez állandó dolog, vagy még tanulja a kocsi. Holnap nagyüzem lesz, hétvégéről majd írok beszámolót. Amúgy olyan az érzésem, mintha simábban járna a motor. gondolom majd kell menned 2e km után ,és majd finomítanak rajta... sok sikert :D
Monof Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 gondolom majd kell menned 2e km után ,és majd finomítanak rajta... sok sikert :icon4: Persze, mennem kell. :D De eddig tetszik :icon4:
Mc-elek Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 Persze, mennem kell. :D De eddig tetszik :icon4: jó lesz az ... a búgás szerintem az injektorok ... nekem is olyan. képeket csinálj !!!
Monof Elküldve Július22, 2011 Elküldve Július22, 2011 jó lesz az ... a búgás szerintem az injektorok ... nekem is olyan. képeket csinálj !!! Ok-ok, holnap csinálok :D
Monof Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Képet igaz még nem tudtam csinálni, de majdnem 600 km-t sikerült belepakolni a verdába a hétvégén. Első etap közel 300 km-es lett, országúton, igaz, elég tempós közlekedéssel (kívül 110-140 városban 50-55). A fogyasztás kijött 8,5-re, ami szerintem baromi jó. Következő 300 km-es etap autópályás lett, itt már 10,5-es lett az átlagfogyasztás, 140-es tempomatos közlekedéssel. Ezt sem tartom rossznak. Eddig a fogyasztás végett meg vagyok elégedve. Ami zavar: Néha 4-ben és 5-ben motorféknél rángat, de gondolom ez csak beállítás kérdése. Illetve kigyulladt a check engine lámpa, gondolom szegény keverék miatt, de ez jelen pillanatban csak tipp. Ha ezeket is sikerülne orvosolni, akkor nagyon elégedett leszek. :D Most elkezdődött a városi fogyasztás mérés is, majd ha lesz releváns infóm, arról is beszámolok.
Mc-elek Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 Képet igaz még nem tudtam csinálni, de majdnem 600 km-t sikerült belepakolni a verdába a hétvégén. Első etap közel 300 km-es lett, országúton, igaz, elég tempós közlekedéssel (kívül 110-140 városban 50-55). A fogyasztás kijött 8,5-re, ami szerintem baromi jó. Következő 300 km-es etap autópályás lett, itt már 10,5-es lett az átlagfogyasztás, 140-es tempomatos közlekedéssel. Ezt sem tartom rossznak. Eddig a fogyasztás végett meg vagyok elégedve. Ami zavar: Néha 4-ben és 5-ben motorféknél rángat, de gondolom ez csak beállítás kérdése. Illetve kigyulladt a check engine lámpa, gondolom szegény keverék miatt, de ez jelen pillanatban csak tipp. Ha ezeket is sikerülne orvosolni, akkor nagyon elégedett leszek. :D Most elkezdődött a városi fogyasztás mérés is, majd ha lesz releváns infóm, arról is beszámolok. nem jó a túl szegény keverék ,könnyen túlmelegszik a hengerfej :icon4: 4000nél jobban hosszabb ideig ne pörgesd. a 140es tempó az már sok lesz neki :icon4:
tgabika76 Elküldve Július25, 2011 Elküldve Július25, 2011 nem jó a túl szegény keverék ,könnyen túlmelegszik a hengerfej :D Én addig úgy tudtam hogy a szegény keverék inkább csak turbósoknál gáz, ott szélsőséges esetben elolvadhatnak a dugók is, de szívómotoros autónál annyira nincsen káros hatása.
Recommended Posts