Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

nekem kurvára nem fogy...

negyedéig volt amikor horvátországba indultunk, ott mentünk vagy 60 at benzinnel, majd 1 órát klimáztam benzinen, mert elfelejtettem gázt nyomni neki hogy átváltson... én még csak világitott, nem villogott... és szerintem elmentem vele vagy 3000 km-t....

Akkor csak lehet a tietek ilyen jó, belinkelek pár spritmonitoros LPG-s kocsit...

Astra:

1, 2, 3, 4, 5

Zafira:

1, 2, 3

Szóval 0,7l/100lm benzinfogyasztás alatt nem nagyon lehet kihozni, de tipikusan 1l/100km

Megosztás:

Akkor csak lehet a tietek ilyen jó, belinkelek pár spritmonitoros LPG-s kocsit...

Astra:

1, 2, 3, 4, 5

Zafira:

1, 2, 3

Szóval 0,7l/100lm benzinfogyasztás alatt nem nagyon lehet kihozni, de tipikusan 1l/100km

az a helyzet, hogy én egyhuzamban közel 50 km-t megyek vele. és ezt naponta 2x :D

Megosztás:

Ha nem vagytok lusták, írnátok Ti is erre a weboldalra a tankolásokat? Az lenne a tuti, s tudnánk nézni, hogy alakul a fogyi.

A 3. én vagyok az Astrák között, ha megtankolnom megint benzinnel, majd látszik hogy mi is lesz a vége, de sztem olyan 1l körül alakul majd. Én ha melóba megyek az 12km, meg ha futkorászok a városban az csak pár Km, de akkor meg már meleg a kocsi, hamar átkapcsol.

Megosztás:

igazából nem tudom mi a különbség,de szerintem azért van,nem a legegyszerűbb rendszer....

Holnap megkérdem, mert erre én is kíváncsi vagyok, de sztem nagyjából ugyanaz kell hogy legyen, hiszen a turbósokban sem lehet semmi spéci injektor, a turbó az csak a levegőt sűríti be tudtommal....

Megosztás:

Holnap megkérdem, mert erre én is kíváncsi vagyok, de sztem nagyjából ugyanaz kell hogy legyen, hiszen a turbósokban sem lehet semmi spéci injektor, a turbó az csak a levegőt sűríti be tudtommal....

meg van rajta egy csomó vákuum,és nyomás,ami a turbón kívül a benzinszabályozást is ellátja,megmég sokminden mást....

Megosztás:

nekem tök jól elfér az anyós oldali ülés és a hátsó ülés között :D

Én 14'-est vettem, az állítva a csomagtartóban a jobb oldalon, a műanyag burkolatba bebújtatva, vettem hozzá zsákot, ami tépőzáras, s hozzáragad a kárpithoz, így nem is mozog.

Megosztás:

Mi az a sok izé abban a sok zsebben?

Emelő, pótkerék, kulcs. Kész!

Miért kell mindenféle flakonokat hurcolni magaddal?

Amikor nem volt benne mankókerék, akkor vettem kis kompresszort, meg gumijavító sprayt, az teszi ki nagy részét, a többi meg tótizzó, & kesztyű van benne, semmi extra... (az előbb említetteket lehet majd kiteszem...)

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.