imy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 nekem kurvára nem fogy... negyedéig volt amikor horvátországba indultunk, ott mentünk vagy 60 at benzinnel, majd 1 órát klimáztam benzinen, mert elfelejtettem gázt nyomni neki hogy átváltson... én még csak világitott, nem villogott... és szerintem elmentem vele vagy 3000 km-t.... Akkor csak lehet a tietek ilyen jó, belinkelek pár spritmonitoros LPG-s kocsit... Astra: 1, 2, 3, 4, 5 Zafira: 1, 2, 3 Szóval 0,7l/100lm benzinfogyasztás alatt nem nagyon lehet kihozni, de tipikusan 1l/100km Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 háát én nemtom.. de nekem tuti nem fogyott 21 liter 3e km alatt.. olyan 8-10liter kb a co értékek nagyon durvák... közel tizede gázüzemnél . akkor most hogy is van ez a hibrid technológia ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2011 Akkor csak lehet a tietek ilyen jó, belinkelek pár spritmonitoros LPG-s kocsit... Astra: 1, 2, 3, 4, 5 Zafira: 1, 2, 3 Szóval 0,7l/100lm benzinfogyasztás alatt nem nagyon lehet kihozni, de tipikusan 1l/100km az a helyzet, hogy én egyhuzamban közel 50 km-t megyek vele. és ezt naponta 2x :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Ha nem vagytok lusták, írnátok Ti is erre a weboldalra a tankolásokat? Az lenne a tuti, s tudnánk nézni, hogy alakul a fogyi. A 3. én vagyok az Astrák között, ha megtankolnom megint benzinnel, majd látszik hogy mi is lesz a vége, de sztem olyan 1l körül alakul majd. Én ha melóba megyek az 12km, meg ha futkorászok a városban az csak pár Km, de akkor meg már meleg a kocsi, hamar átkapcsol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2011 az a baj, hogy lusta vagyok. városban 10 alatt, autopályán 10 fölött eszik, ennyi elég :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 az a baj, hogy lusta vagyok. városban 10 alatt, autopályán 10 fölött eszik, ennyi elég :D létezik már a turbósokhoz is gázos megoldás,de nagyon megkérik az árát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 létezik már a turbósokhoz is gázos megoldás,de nagyon megkérik az árát... Sztem ugyanaz a rendszer, mint a sima szívókhoz, nem? Az opel az 1.4 turbókba fogja az LPGt építeni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Sztem ugyanaz a rendszer, mint a sima szívókhoz, nem? Az opel az 1.4 turbókba fogja az LPGt építeni. :D igazából nem tudom mi a különbség,de szerintem azért van,nem a legegyszerűbb rendszer.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 igazából nem tudom mi a különbség,de szerintem azért van,nem a legegyszerűbb rendszer.... Holnap megkérdem, mert erre én is kíváncsi vagyok, de sztem nagyjából ugyanaz kell hogy legyen, hiszen a turbósokban sem lehet semmi spéci injektor, a turbó az csak a levegőt sűríti be tudtommal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Vaterán találtam jó mankókereket LPG-seknek! Mankókerék Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Holnap megkérdem, mert erre én is kíváncsi vagyok, de sztem nagyjából ugyanaz kell hogy legyen, hiszen a turbósokban sem lehet semmi spéci injektor, a turbó az csak a levegőt sűríti be tudtommal.... meg van rajta egy csomó vákuum,és nyomás,ami a turbón kívül a benzinszabályozást is ellátja,megmég sokminden mást.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Vaterán találtam jó mankókereket LPG-seknek! Mankókerék Szeintem nagyon drága... (Mondjuk a trélernél olcsóbb) Link to comment Megosztás: More sharing options...
atom Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Szeintem nagyon drága... (Mondjuk a trélernél olcsóbb) vagy felspaniferezel a tetejére egyet:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 vagy felspaniferezel a tetejére egyet:) nekem tök jól elfér az anyós oldali ülés és a hátsó ülés között :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 nekem tök jól elfér az anyós oldali ülés és a hátsó ülés között :icon4: Gyerek nélkül könnyű, a macska meg bárhol elvan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Gyerek nélkül könnyű, a macska meg bárhol elvan :D ennyi :icon4: nem busz az én autóm :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ennyi :D nem busz az én autóm :icon4: A csomagtartóban nem lenne jobb? Vagy teherautónak meg teherautó? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 A csomagtartóban nem lenne jobb? Vagy teherautónak meg teherautó? :icon4: ott a mélyláda lakik :D bent meg stabilan áll,be van csomagolva oszt csókolom :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 nekem tök jól elfér az anyós oldali ülés és a hátsó ülés között :D Én 14'-est vettem, az állítva a csomagtartóban a jobb oldalon, a műanyag burkolatba bebújtatva, vettem hozzá zsákot, ami tépőzáras, s hozzáragad a kárpithoz, így nem is mozog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Én 14'-est vettem, az állítva a csomagtartóban a jobb oldalon, a műanyag burkolatba bebújtatva, vettem hozzá zsákot, ami tépőzáras, s hozzáragad a kárpithoz, így nem is mozog. képet majd csinálj léccci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ki kell tenni a géptetőre, mint a Land Rover-en! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Eddig 0.74l benzint fogyaszt átlagba az LPG mellé link Ennyit egyszerre mostanában nem adtam üzemanyagért, mint ma 29l benzinért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 képet majd csinálj léccci :D A kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 A kép: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/110713/DSCF0574_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110713/DSCF0574_1_www.kepfel Mi az a sok izé abban a sok zsebben? Emelő, pótkerék, kulcs. Kész! Miért kell mindenféle flakonokat hurcolni magaddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Mi az a sok izé abban a sok zsebben? Emelő, pótkerék, kulcs. Kész! Miért kell mindenféle flakonokat hurcolni magaddal? Amikor nem volt benne mankókerék, akkor vettem kis kompresszort, meg gumijavító sprayt, az teszi ki nagy részét, a többi meg tótizzó, & kesztyű van benne, semmi extra... (az előbb említetteket lehet majd kiteszem...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts