imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Ákos! Hallottad, hogy az önkormányzat leakarja bontatni a szentendrei úton lévő gázkutat? Aláírást gyűjtenek a fennmaradásukért. Miért akarják lebontani, kinek van útban??? Én is odajárok, ha BP-en vagyok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Ma meg volt a 20 ezres szervíz. A két szűrő cseréje 8000Ft és 10 perc. Az egyik tudom, hogy 5600Ft, akkor a másik, meg 2400Ft. :D Munkadíjat nem is kértek? 20e km-enként a gyertyákat sem ám kicserélni. :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Az egyik tudom, hogy 5600Ft, akkor a másik, meg 2400Ft. :icon4: Munkadíjat nem is kértek? 20e km-enként a gyertyákat sem ám kicserélni. :icon4: Igaz! De nekem 7ekm-rel ezelött cseréltek trafóval együtt. :D Én ennyit fizettem. Tételes számlát nem kértem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Miért akarják lebontani, kinek van útban??? Én is odajárok, ha BP-en vagyok.... Nem tudom. "Mögötte" már mindent lebontottak. Biztos valami áruházat akarnak építeni, csak a válság miatt csúszott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 Nem tudom. "Mögötte" már mindent lebontottak. Biztos valami áruházat akarnak építeni, csak a válság miatt csúszott. Már mindenhol áruház van, épül a 1029-edik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2011 Ákos! Hallottad, hogy az önkormányzat leakarja bontatni a szentendrei úton lévő gázkutat? Aláírást gyűjtenek a fennmaradásukért. jaja, hallottam basszameg... nekem csak ez az egy kút esik útba, és még ócsó is. remélem áthelyezik valami jó helyre.... valami plázát akarnak ide nyomni. de minek? óbudán van vagy 3 már, és ebből 2 döglik teljesen. már egymást teszik tönkre. vásárló nem lett több óbudán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2011 Igaz! De nekem 7ekm-rel ezelött cseréltek trafóval együtt. :D Én ennyit fizettem. Tételes számlát nem kértem. ez hol volt? nekem már 10E van benne, és kb 4,5 az új szettbe. ugyhogy nekem még van egy kicsi mire revizio lesz. de nem is vészes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 jaja, hallottam basszameg... nekem csak ez az egy kút esik útba, és még ócsó is. remélem áthelyezik valami jó helyre.... valami plázát akarnak ide nyomni. de minek? óbudán van vagy 3 már, és ebből 2 döglik teljesen. már egymást teszik tönkre. vásárló nem lett több óbudán :icon4: Van még egy másik a III. kerületben, én először ide akartam menni, zárva volt, majd rászoktam (és Te is mondtad, hogy jó) a Szentendrei útira.... A másik a Budapest, III. ker. Bojtár utca 78., ott is 199Ft 1l. :D Nálunk is csökkent az LPG ára tegnap tankoltam, már csak 221Ft, kp-ra klubkártyával 211. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július5, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2011 Van még egy másik a III. kerületben, én először ide akartam menni, zárva volt, majd rászoktam (és Te is mondtad, hogy jó) a Szentendrei útira.... A másik a Budapest, III. ker. Bojtár utca 78., ott is 199Ft 1l. :D Nálunk is csökkent az LPG ára tegnap tankoltam, már csak 221Ft, kp-ra klubkártyával 211. az a baj, hogy a bojtár u. nekem kiesik... én a szentendrein megyek haza, és nagyon kényelmes volt csak balra bekanyarodni hozzájuk.... de ha nem leszez akkor jön az :icon4: olyan nincs hogy nincs :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július5, 2011 Megoszt Elküldve Július5, 2011 az a baj, hogy a bojtár u. nekem kiesik... én a szentendrein megyek haza, és nagyon kényelmes volt csak balra bekanyarodni hozzájuk.... de ha nem leszez akkor jön az :D olyan nincs hogy nincs :icon4: majd jössz a jászberényire 195ért :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Gyári autógázos Opelek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 ez hol volt? nekem már 10E van benne, és kb 4,5 az új szettbe. ugyhogy nekem még van egy kicsi mire revizio lesz. de nem is vészes.... Tass, ahol beszerelték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 A vízhőfokot mérő gomba egy hőmérséklettel arányosan csökkenő ellenállás. (azaz ez egy NTC termisztor) Ennek az NTC termisztornak csak annyi a szerepe hogy 40Cfokos víznél indítsa az LPG befecskendezést, vagy a vízhőfokot is figyeli, s állítgat valamit az elektronikán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 A vízhőfokot mérő gomba egy hőmérséklettel arányosan csökkenő ellenállás. (azaz ez egy NTC termisztor) Ennek az NTC termisztornak csak annyi a szerepe hogy 40Cfokos víznél indítsa az LPG befecskendezést, vagy a vízhőfokot is figyeli, s állítgat valamit az elektronikán? állít is .. az átkacsolásnál a benzines ecu jelét küldi a gázos ecuhoz az ntc ugyan úgy működik benzinnél Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 állít is .. az átkacsolásnál a benzines ecu jelét küldi a gázos ecuhoz az ntc ugyan úgy működik benzinnél Én az LPGs beépítéskor bekerültre értem, ami a reduktorra menő vizet figyeli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 Én az LPGs beépítéskor bekerültre értem, ami a reduktorra menő vizet figyeli... ha az termisztor akkor állít is... mert egyébként mi értelme lenne a termisztornak.. akkor elég lenne egy hőgomba is Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 ha az termisztor akkor állít is... mert egyébként mi értelme lenne a termisztornak.. akkor elég lenne egy hőgomba is Ez igaz. Akkor nem tudom kiiktatni belőle :D , hogy nyáron ne menjen gázzal, úgysem fagy le a reduktor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 Ez igaz. Akkor nem tudom kiiktatni belőle :D , hogy nyáron ne menjen gázzal, úgysem fagy le a reduktor. próbáld meg... szerintem felesleges,játszani vele. nálam ilyen időben mire összerakom magam már gázzal kezdek gurulni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 próbáld meg... szerintem felesleges,játszani vele. nálam ilyen időben mire összerakom magam már gázzal kezdek gurulni.. Most ilyen forróságban alapjáraton indítva 4-5 perc kellett hogy átengedje kapcsolni. Ha egész nap forró napon áll a kocsi, akkor is kell neki 5-600m mire átengedi kapcsolni, pedig akkor már alapból 40Cfokos a víz. Így felesleges, ha az alapján állítgat az ECU. Lehet hogy egy 2.7Kohmos ellenállás rákapcsolásával már az első fordulatszám visszaesésével elindul, de akkor meg a befecskendezést keverem meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 Most ilyen forróságban alapjáraton indítva 4-5 perc kellett hogy átengedje kapcsolni. Ha egész nap forró napon áll a kocsi, akkor is kell neki 5-600m mire átengedi kapcsolni, pedig akkor már alapból 40Cfokos a víz. Így felesleges, ha az alapján állítgat az ECU. Lehet hogy egy 2.7Kohmos ellenállás rákapcsolásával már az első fordulatszám visszaesésével elindul, de akkor meg a befecskendezést keverem meg. pfff megkéne nézetni azt a jeladót.. jó-e vagy jó helyen van Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2011 én nem figyelem, de nagyon hamar átkapcsol. ma délután szerintem 1 perc kellett neki.... kiálltam a kertből, és mire becsukódott a kapu, és elindultam már gázon ment. amugy tegnap tankoltam 5.000 Ft ért benzint. negyedig van a tank. kicsit fájt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 amugy tegnap tankoltam 5.000 Ft ért benzint. negyedig van a tank. kicsit fájt :D ne má :icon4: :icon4: azt a drágát ;) nekem van még benne kb 13liter majd 3e km után kap Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 pfff megkéne nézetni azt a jeladót.. jó-e vagy jó helyen van A kis körben van, ami a füttésre is megy, ahogy elindítom a kocsit, rövidesen melegszik a cső. A jeladó pedig a reduktor előtt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Július9, 2011 Megoszt Elküldve Július9, 2011 ne má :D :icon4: azt a drágát :icon4: nekem van még benne kb 13liter majd 3e km után kap neme kb 100km alatt átlagba 1l-t bekap belőle ha dolgozni járok vele...Lassan fogyóban van nekem is a benzin, kb 14-15l van még benne, ha felfelé indul a benzin ára akkor majd teletankolnom, majd akkor lesz egy reális képem róla. De télen majd rosszabb lesz, mert nem fűtött garázsban állok vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2011 neme kb 100km alatt átlagba 1l-t bekap belőle ha dolgozni járok vele...Lassan fogyóban van nekem is a benzin, kb 14-15l van még benne, ha felfelé indul a benzin ára akkor majd teletankolnom, majd akkor lesz egy reális képem róla. De télen majd rosszabb lesz, mert nem fűtött garázsban állok vele. nekem kurvára nem fogy... negyedéig volt amikor horvátországba indultunk, ott mentünk vagy 60 at benzinnel, majd 1 órát klimáztam benzinen, mert elfelejtettem gázt nyomni neki hogy átváltson... én még csak világitott, nem villogott... és szerintem elmentem vele vagy 3000 km-t.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts