Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Az egyik tudom, hogy 5600Ft, akkor a másik, meg 2400Ft. :icon4:

Munkadíjat nem is kértek?

20e km-enként a gyertyákat sem ám kicserélni. :icon4:

Igaz!

De nekem 7ekm-rel ezelött cseréltek trafóval együtt. :D

Én ennyit fizettem. Tételes számlát nem kértem.

Megosztás:

Ákos!

Hallottad, hogy az önkormányzat leakarja bontatni a szentendrei úton lévő gázkutat?

Aláírást gyűjtenek a fennmaradásukért.

jaja, hallottam basszameg... nekem csak ez az egy kút esik útba, és még ócsó is. remélem áthelyezik valami jó helyre....

valami plázát akarnak ide nyomni. de minek? óbudán van vagy 3 már, és ebből 2 döglik teljesen. már egymást teszik tönkre. vásárló nem lett több óbudán :D

Megosztás:

Igaz!

De nekem 7ekm-rel ezelött cseréltek trafóval együtt. :D

Én ennyit fizettem. Tételes számlát nem kértem.

ez hol volt?

nekem már 10E van benne, és kb 4,5 az új szettbe. ugyhogy nekem még van egy kicsi mire revizio lesz. de nem is vészes....

Megosztás:

jaja, hallottam basszameg... nekem csak ez az egy kút esik útba, és még ócsó is. remélem áthelyezik valami jó helyre....

valami plázát akarnak ide nyomni. de minek? óbudán van vagy 3 már, és ebből 2 döglik teljesen. már egymást teszik tönkre. vásárló nem lett több óbudán :icon4:

Van még egy másik a III. kerületben, én először ide akartam menni, zárva volt, majd rászoktam (és Te is mondtad, hogy jó) a Szentendrei útira....

A másik a Budapest, III. ker. Bojtár utca 78., ott is 199Ft 1l. :D

Nálunk is csökkent az LPG ára tegnap tankoltam, már csak 221Ft, kp-ra klubkártyával 211.

Megosztás:

Van még egy másik a III. kerületben, én először ide akartam menni, zárva volt, majd rászoktam (és Te is mondtad, hogy jó) a Szentendrei útira....

A másik a Budapest, III. ker. Bojtár utca 78., ott is 199Ft 1l. :D

Nálunk is csökkent az LPG ára tegnap tankoltam, már csak 221Ft, kp-ra klubkártyával 211.

az a baj, hogy a bojtár u. nekem kiesik... én a szentendrein megyek haza, és nagyon kényelmes volt csak balra bekanyarodni hozzájuk....

de ha nem leszez akkor jön az :icon4: olyan nincs hogy nincs :icon4:

Megosztás:

A vízhőfokot mérő gomba egy hőmérséklettel arányosan csökkenő ellenállás. (azaz ez egy NTC termisztor)

Ennek az NTC termisztornak csak annyi a szerepe hogy 40Cfokos víznél indítsa az LPG befecskendezést, vagy a vízhőfokot is figyeli, s állítgat valamit az elektronikán?

Megosztás:

A vízhőfokot mérő gomba egy hőmérséklettel arányosan csökkenő ellenállás. (azaz ez egy NTC termisztor)

Ennek az NTC termisztornak csak annyi a szerepe hogy 40Cfokos víznél indítsa az LPG befecskendezést, vagy a vízhőfokot is figyeli, s állítgat valamit az elektronikán?

állít is .. az átkacsolásnál a benzines ecu jelét küldi a gázos ecuhoz

az ntc ugyan úgy működik benzinnél

Megosztás:

próbáld meg...

szerintem felesleges,játszani vele.

nálam ilyen időben mire összerakom magam már gázzal kezdek gurulni..

Most ilyen forróságban alapjáraton indítva 4-5 perc kellett hogy átengedje kapcsolni. Ha egész nap forró napon áll a kocsi, akkor is kell neki 5-600m mire átengedi kapcsolni, pedig akkor már alapból 40Cfokos a víz.

Így felesleges, ha az alapján állítgat az ECU.

Lehet hogy egy 2.7Kohmos ellenállás rákapcsolásával már az első fordulatszám visszaesésével elindul, de akkor meg a befecskendezést keverem meg.

Megosztás:

Most ilyen forróságban alapjáraton indítva 4-5 perc kellett hogy átengedje kapcsolni. Ha egész nap forró napon áll a kocsi, akkor is kell neki 5-600m mire átengedi kapcsolni, pedig akkor már alapból 40Cfokos a víz.

Így felesleges, ha az alapján állítgat az ECU.

Lehet hogy egy 2.7Kohmos ellenállás rákapcsolásával már az első fordulatszám visszaesésével elindul, de akkor meg a befecskendezést keverem meg.

pfff

megkéne nézetni azt a jeladót.. jó-e vagy jó helyen van

Megosztás:

én nem figyelem, de nagyon hamar átkapcsol. ma délután szerintem 1 perc kellett neki....

kiálltam a kertből, és mire becsukódott a kapu, és elindultam már gázon ment.

amugy tegnap tankoltam 5.000 Ft ért benzint. negyedig van a tank. kicsit fájt :D

Megosztás:

ne má :D :icon4:

azt a drágát :icon4:

nekem van még benne kb 13liter

majd 3e km után kap

neme kb 100km alatt átlagba 1l-t bekap belőle ha dolgozni járok vele...Lassan fogyóban van nekem is a benzin, kb 14-15l van még benne, ha felfelé indul a benzin ára akkor majd teletankolnom, majd akkor lesz egy reális képem róla. De télen majd rosszabb lesz, mert nem fűtött garázsban állok vele.

Megosztás:

neme kb 100km alatt átlagba 1l-t bekap belőle ha dolgozni járok vele...Lassan fogyóban van nekem is a benzin, kb 14-15l van még benne, ha felfelé indul a benzin ára akkor majd teletankolnom, majd akkor lesz egy reális képem róla. De télen majd rosszabb lesz, mert nem fűtött garázsban állok vele.

nekem kurvára nem fogy...

negyedéig volt amikor horvátországba indultunk, ott mentünk vagy 60 at benzinnel, majd 1 órát klimáztam benzinen, mert elfelejtettem gázt nyomni neki hogy átváltson... én még csak világitott, nem villogott... és szerintem elmentem vele vagy 3000 km-t....

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.