imy Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 mert rángatott, és benzinen nem ment, illetve bár sokkal jobban ment mint kellett volna, egyik pillanatról a másikra felugrott a fogyasztásom 9 ről 11 literre. reklamásál, a pécsi landirenzo importőrénél reklamálás, és ők intézték nekem a cserét. most valami más van benne, szintén landirenzo, de nem tudom mi a tipusa. most müködik, remélem így marad.... És most benzinen is Oké? Azért fura, hogy az beleszólt. :D A fogyasztás az tényleg úgy nagyon sok lett, s milyen indokkal cserélték, mert 'csak' sokat eszik? Megnézték a szettet, s találtak hibát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június14, 2011 És most benzinen is Oké? Azért fura, hogy az beleszólt. :D A fogyasztás az tényleg úgy nagyon sok lett, s milyen indokkal cserélték, mert 'csak' sokat eszik? Megnézték a szettet, s találtak hibát? nem jutottunnk el ide. írtam egy reklamáló levelet nekik, ők szartak a fejemre. ezt átküldtem a landirenzo importőrhöz, majd 1 óra mulva hivtak, hogy akkor gyorsan kicserélnék, nem próbálkoznak tovább.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 nem jutottunnk el ide. írtam egy reklamáló levelet nekik, ők szartak a fejemre. ezt átküldtem a landirenzo importőrhöz, majd 1 óra mulva hivtak, hogy akkor gyorsan kicserélnék, nem próbálkoznak tovább.... Köszöntelek Magyarországon :D Az LG-vel jártam így még télen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Köszöntelek Magyarországon :D Az LG-vel jártam így még télen. :D kimaradt belőle a "P" ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 Köszöntelek Magyarországon :D Az LG-vel jártam így még télen. :D Mármint? Kifejtenéd bővebben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június14, 2011 Megoszt Elküldve Június14, 2011 kimaradt belőle a "P" ??? :D Nem maradt ki. :D Mármint? Kifejtenéd bővebben? :P A helyi szervíz 3 hétig hitegetett, hogy javítják, kész lesz a fejegységem, de semmi előrelépés nem volt. Felhívtam a magyar LG importőrt és elpanaszoltam, mi a gondom, hogy egy 40EFt-os fejegységben sw hiba lépett fel és a helyi szervíz csak hiteget. Még az nap délután újra cserélte a szervíz...kérdezték miért kellett balhéznom, mert lebacták őket "fentről" a telefonom miatt...sajnálom, szeretném használi a terméket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 imy: nekem így néz ki az olajszűrő és környéke: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 imy: nekem így néz ki az olajszűrő és környéke: http://www.kephost.com/images4/2011/6/15/d...1d_tn.jpg Majdnem olyan tiszta, mint a legnépszerűbb kép! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 imy: nekem így néz ki az olajszűrő és környéke Valaki nézett már gyertyát mióta gázosítva mentek? Mármint, hogy milyen színe van és van-e lerakódás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Valaki nézett már gyertyát mióta gázosítva mentek? Mármint, hogy milyen színe van és van-e lerakódás? holnap megnézem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2011 holnap megnézem :D én kiszedtem 6.000 km után, mert 1 polusura cseréltem a 2 polusut. semmit különöset nem láttam rajta. lerakódás nem volt. valahol a sufniba van, holnap lefényképezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2011 no ilyen injektorom volt ilyen lett reduktorba valami szelept is cseréltek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 imy: nekem így néz ki az olajszűrő és környéke: Szóval arra fele nincsen semmiféle cső sem. Én meg az olajszűrőt megértem kioperálni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 no ilyen injektorom volt ilyen lett reduktorba valami szelept is cseréltek: Nekem is ijen különálló van. Az az egybeminden szerintem valami olcsóbb lehetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Önrobbantó LPGvel megsemmisítő kézi készülék. :D Remélem az ilyet senki meg nem veszi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Önrobbantó LPGvel megsemmisítő kézi készülék. :D Remélem az ilyet senki meg nem veszi. :D Vannak bátor emberek. Az se volt gyenge mikor a Ladánkat tankoltam LPG-vel, kiszállok a kocsiból, és a kutas bácsi égő cigarettával a szájában akasztja rá a töltőcsövet. Majdnem elküldtem az anyukájába, de visszafogtam magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Vannak bátor emberek. Az se volt gyenge mikor a Ladánkat tankoltam LPG-vel, kiszállok a kocsiból, és a kutas bácsi égő cigarettával a szájában akasztja rá a töltőcsövet. Majdnem elküldtem az anyukájába, de visszafogtam magam. Úh, azért az durva, meg mikor a benzinkúton cigiznek... Nemár, ott azért nem kellene.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nekem annó LADA korszakban volt kézi gázpumpám. Amíg nem volt addig a fizikát használtuk tankolásra palackból. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy akkor az veszélyes volt vagy sem... :D Mondjuk akkor még kb. 2 db gázkút volt az egész országban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nekem annó LADA korszakban volt kézi gázpumpám. Amíg nem volt addig a fizikát használtuk tankolásra palackból. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy akkor az veszélyes volt vagy sem... :D Mondjuk akkor még kb. 2 db gázkút volt az egész országban... :D Nem tudom, hogy megéri-e, de egy 11.5kg-os gázpalack olyan 5500Ft körül van. Nah most az mennyi l-nek felel meg? És akkor annyira megéri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Nekem annó LADA korszakban volt kézi gázpumpám. Amíg nem volt addig a fizikát használtuk tankolásra palackból. Mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy akkor az veszélyes volt vagy sem... :D Mondjuk akkor még kb. 2 db gázkút volt az egész országban... :D Gázpalack felakasztva egy gerendára, melegvízzel meglocsol,csap kinyit. :D Óóhh, hányszor eljátszottam apámék disznótoros palackjával... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június15, 2011 szerintem nem éri meg. 204 ft egy liter gáz. a paraszt megtankolja 1 perc alatt, köszönök, és elmegyek. ami ennél bonyolultabb az már nem éri meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 Úh, azért az durva, meg mikor a benzinkúton cigiznek... Nemár, ott azért nem kellene.... :D Azért a robbanási határ nem jön össze olyan könnyen nyílt téren. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 szerintem nem éri meg. 204 ft egy liter gáz. a paraszt megtankolja 1 perc alatt, köszönök, és elmegyek. ami ennél bonyolultabb az már nem éri meg :D Meg meg sem éri, 1l LPG 204-220Ft, egy palack, ami ~20l az 5000Ft+ .....azaz 250Ft+ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Önrobbantó LPGvel megsemmisítő kézi készülék. :D Remélem az ilyet senki meg nem veszi. :D No para! :D Láttad volna a gravitációst meg a kézieket és azok használatát! Hát még akkor, amikor M.o-n nem is engedélyezték az LPG-t! Ezekből az olaszok csináltak megbízható és biztonságos szerkezeteket. Csak az LPG kutak elterjedésével már rég okafogyottá vált használatuk. A régen v. ritkán használt példányok a potenciális veszélyforrások a kiszáradó, öregedő huszon-harminc éves tömítések miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Handbrake Elküldve Június16, 2011 Megoszt Elküldve Június16, 2011 Nem tudom, hogy megéri-e, de egy 11.5kg-os gázpalack olyan 5500Ft körül van. Nah most az mennyi l-nek felel meg? És akkor annyira megéri? Annó érte meg, most nem számolgattam mivel nincs gázos autóm.:D + volt kontaktom egy gázcseretelepnél, ember hozza vissza a gázpalackot, persze az alján volt egy kicsi, na azt is kifejtettük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts