Zachi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 ezen is gondolkoztam már... hogy mi van azokkal akik 300e km mentek lpgvel gond nélkül.... meg a taxisokkal,meg a tanuló vezető oktató autókkal... Mi lenne? Mind hülyék és hazugok! :D Legalább is E85-ből nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Mi lenne? Mind hülyék és hazugok! :D Legalább is E85-ből nézve. tudod ha van rajta sapka azért ha nem akkor azért :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2011 Mi lenne? Mind hülyék és hazugok! :D Legalább is E85-ből nézve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Mi lenne? Mind hülyék és hazugok! :D Legalább is E85-ből nézve. Dugjuk a fejünket homokba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 azért ne csináljunk már ebből háborút :P ,az igazság az hogy majd kiderül x ezer km után .... vagy :D paintball E85/LPG :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Dugjuk a fejünket homokba... Á, dehogy! :D Amit írtam az visszafele, azaz LPG-ből nézve is igaz. Érdekes, hogy neked, mint az ipari felhasználású gázmotorokkal napi szinten foglalkozónak más tapasztalataid vannak, mint a közlekedési célú felhasználók többségének. Nekem - mint kívülállónak - ez az egész inkább parttalan hitvitának tűnik. Kis hazánkban pedig (még) mindenki szabadon gyakorolhatja vallását. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Linkelem nektek Taxiboy lpg-s leírását aki több mint 300e km-t ment vele, érdemes megfogadni a tanácsait. Tisztán látható, hogy azért a lpg jelentősen rövidíti a motor élettartamát, legfőbb ok az égés során keletkező vízpára: http://www.freeweb.hu/taxiboy/lpg.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Linkelem nektek Taxiboy lpg-s leírását aki több mint 300e km-t ment vele, érdemes megfogadni a tanácsait. Tisztán látható, hogy azért a lpg jelentősen rövidíti a motor élettartamát, legfőbb ok az égés során keletkező vízpára: http://www.freeweb.hu/taxiboy/lpg.htm Én spurit használok a benzinbe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Linkelem nektek Taxiboy lpg-s leírását aki több mint 300e km-t ment vele, érdemes megfogadni a tanácsait. Tisztán látható, hogy azért a lpg jelentősen rövidíti a motor élettartamát, legfőbb ok az égés során keletkező vízpára: http://www.freeweb.hu/taxiboy/lpg.htm ez teljesen rendben ... hasznos olvasmány :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 ez teljesen rendben ... hasznos olvasmány :D Itt is írják az LPG üzem hátrányait a benzines injektorra.... uhuhu mennyibe fáj 1db benzin injektor Z14XEP-be? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Itt is írják az LPG üzem hátrányait a benzines injektorra.... uhuhu mennyibe fáj 1db benzin injektor Z14XEP-be? kb 30e szerk: 5817425 39213ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 kb 30e Akkor jó, ha tényleg csak annyi, akkor nem gáz.... Vajona spuri jó neki, vagy inkább vegyek bele injektortisztítót? Mert legalább amíg hidegen megy a kocsi, addig had pucolja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Spuri is jó, de még a E85 bioetanol is tökéletesen megfelel 15-20%-os arányban keverve benyához. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Spuri is jó, de még a E85 bioetanol is tökéletesen megfelel 15-20%-os arányban keverve benyához. :D az milyen lenne .. e85 indul majd lpg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Greentech műsorban már láttam olyan autót ami megy E85-el nyáron, télen benyával, természetesen lpg-t is használ. Nyáron max. 30%-os arányban E85-öt minden benyás autó elvisel elektronika nélkül. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 az milyen lenne .. e85 indul majd lpg :D :D Én agyaltam már a gázon, tök poén lenne...3 féle üzemanyaggal is mehetek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Én agyaltam már a gázon, tök poén lenne...3 féle üzemanyaggal is mehetek. :D ma mondtam a górénak hogy rakjon a priusba :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június2, 2011 Megoszt Elküldve Június2, 2011 :D :D ez mekkora :P :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Látod, mondtam, hogy az egyik injektor halt be. Megtennéd majd, hogy megkérded mennyibe kerül egy ilyennek a cseréje?(tudom neked garis) Elmondásuk szerint kb 22e a történet. A csere kb. 5 perc alatt megvolt. Üdv, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Elmondásuk szerint kb 22e a történet. A csere kb. 5 perc alatt megvolt. Üdv, Zoli Köszi, akkor megoldódott. 22e az nem sok, ha nem garis. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Köszi, akkor megoldódott. 22e az nem sok, ha nem garis. :D Nem tudom mennyi igazságalapja van, és nem csak megnyugtatni akart-e, mert egy ilyen alkatrészt 25e-ért láttam vaterán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 ma megint tankoltam.. 8.1 lett most a fogyi :D beszélgettem a kutassal, valójában lényegtelen... az se mindegy hány bar-ral nyomja a tartályba ,mert annak a függvénye hány liter fér bele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Na tudtam mi hiányzik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Na tudtam mi hiányzik :D Bazz,itt árulja valaki,nálunk Keresztesen!!!!!!! :D Pofám leszakad!Mik vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts