Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ezen is gondolkoztam már...

hogy mi van azokkal akik 300e km mentek lpgvel gond nélkül....

meg a taxisokkal,meg a tanuló vezető oktató autókkal...

Mi lenne? Mind hülyék és hazugok! :D Legalább is E85-ből nézve.

Elküldve
Dugjuk a fejünket homokba...

Á, dehogy! :D Amit írtam az visszafele, azaz LPG-ből nézve is igaz.

Érdekes, hogy neked, mint az ipari felhasználású gázmotorokkal napi szinten foglalkozónak más tapasztalataid vannak, mint a közlekedési célú felhasználók többségének.

Nekem - mint kívülállónak - ez az egész inkább parttalan hitvitának tűnik. Kis hazánkban pedig (még) mindenki szabadon gyakorolhatja vallását. :D

Elküldve
Linkelem nektek Taxiboy lpg-s leírását aki több mint 300e km-t ment vele, érdemes megfogadni a tanácsait.

Tisztán látható, hogy azért a lpg jelentősen rövidíti a motor élettartamát, legfőbb ok az égés során keletkező vízpára:

http://www.freeweb.hu/taxiboy/lpg.htm

Én spurit használok a benzinbe...

Elküldve
ez teljesen rendben ...

hasznos olvasmány :D

Itt is írják az LPG üzem hátrányait a benzines injektorra....

uhuhu mennyibe fáj 1db benzin injektor Z14XEP-be?

Elküldve
kb 30e

Akkor jó, ha tényleg csak annyi, akkor nem gáz....

Vajona spuri jó neki, vagy inkább vegyek bele injektortisztítót? Mert legalább amíg hidegen megy a kocsi, addig had pucolja. :D

Elküldve

Greentech műsorban már láttam olyan autót ami megy E85-el nyáron, télen benyával, természetesen lpg-t is használ.

Nyáron max. 30%-os arányban E85-öt minden benyás autó elvisel elektronika nélkül. :D

Elküldve
Látod, mondtam, hogy az egyik injektor halt be.

Megtennéd majd, hogy megkérded mennyibe kerül egy ilyennek a cseréje?(tudom neked garis)

Elmondásuk szerint kb 22e a történet. A csere kb. 5 perc alatt megvolt.

Üdv,

Zoli

Elküldve
Elmondásuk szerint kb 22e a történet. A csere kb. 5 perc alatt megvolt.

Üdv,

Zoli

Köszi, akkor megoldódott.

22e az nem sok, ha nem garis. :D

Elküldve
Köszi, akkor megoldódott.

22e az nem sok, ha nem garis. :D

Nem tudom mennyi igazságalapja van, és nem csak megnyugtatni akart-e, mert egy ilyen alkatrészt 25e-ért láttam vaterán.

Elküldve

ma megint tankoltam..

8.1 lett most a fogyi :D

beszélgettem a kutassal, valójában lényegtelen...

az se mindegy hány bar-ral nyomja a tartályba ,mert annak a függvénye hány liter fér bele...

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.