imy Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 na, már megint túlvagyok egy tankoláson. 340 km , rengeteg klima, rengeteg szopós dugó, elindul - megáll, klimázva, 6.000 Ft. 9,2L/100 km...... a szintjeladóm egy vicc, csurigtankolásnál is csak 3 led világit, és 160-180 km től már csak a piros :D Állítsd be, rosszul van beállítva. Én próbálkozok, de eddig nem sikerül. Kb 2-3l volt a tartályba, állítottam rajt, piros világít. Tegnap tankoltam bele 16l-t, majd go BP, 1 2 zöld LED világít, majd kb 20km után már csak 1....Balatonszentgyörgyi emelkedőn a piros kigyulladt, emelkedőre felérve visszaállt az 1 zöld LED-re utolsó zöld világít, majd a Bp. Szentendrei úti LPG kút előtt 5km-el nagy sípolás, gáz kifogyott, pedig megint csak az utolsó zöld világított. Még megpróbálok rajt állítani, de nem is tudom, hogy sikerül-e. Ez már a sokadik kisérlet volt. Amikor állítottam rajt, a piros elöjött, de a következő tankoláskor nem jött elő, hanem inkább kifogy belőle. Érdekes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 Állítsd be, rosszul van beállítva. Én próbálkozok, de eddig nem sikerül. Kb 2-3l volt a tartályba, állítottam rajt, piros világít. Tegnap tankoltam bele 16l-t, majd go BP, 1 2 zöld LED világít, majd kb 20km után már csak 1....Balatonszentgyörgyi emelkedőn a piros kigyulladt, emelkedőre felérve visszaállt az 1 zöld LED-re utolsó zöld világít, majd a Bp. Szentendrei úti LPG kút előtt 5km-el nagy sípolás, gáz kifogyott, pedig megint csak az utolsó zöld világított. Még megpróbálok rajt állítani, de nem is tudom, hogy sikerül-e. Ez már a sokadik kisérlet volt. Amikor állítottam rajt, a piros elöjött, de a következő tankoláskor nem jött elő, hanem inkább kifogy belőle. Érdekes. :D Én is próbálkoztam ezt megfejteni, de nem jött össze!Majd holnap józanon talán..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2011 Állítsd be, rosszul van beállítva. Én próbálkozok, de eddig nem sikerül. Kb 2-3l volt a tartályba, állítottam rajt, piros világít. Tegnap tankoltam bele 16l-t, majd go BP, 1 2 zöld LED világít, majd kb 20km után már csak 1....Balatonszentgyörgyi emelkedőn a piros kigyulladt, emelkedőre felérve visszaállt az 1 zöld LED-re utolsó zöld világít, majd a Bp. Szentendrei úti LPG kút előtt 5km-el nagy sípolás, gáz kifogyott, pedig megint csak az utolsó zöld világított. Még megpróbálok rajt állítani, de nem is tudom, hogy sikerül-e. Ez már a sokadik kisérlet volt. Amikor állítottam rajt, a piros elöjött, de a következő tankoláskor nem jött elő, hanem inkább kifogy belőle. Érdekes. :D én nem nyúlok hozzá. garanciális, majd ők beállítják ha egyszer arra járok, de annyira nem érdekel. én mindig tele tankolom, azzal tudom hogy 500 km-t elmegyek, ugyhogy a napi számláló a szintjeladóm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 én nem nyúlok hozzá. garanciális, majd ők beállítják ha egyszer arra járok, de annyira nem érdekel. én mindig tele tankolom, azzal tudom hogy 500 km-t elmegyek, ugyhogy a napi számláló a szintjeladóm :D Az nem jár garivesztéssel, illetve úgysem fognak vele érdemben foglalkozni, 2 csavar fellazít, és a házat kell állítgatni. Igaz neked legalább van piros jelzésed. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2011 jaja, úgy 150 megtett km től :D most tankolás után vagyok olyan 80 km rel, és már csak 1 led ég. amugy fogalmam sincs mit kell csavargatni, mert az enyém alul van, nem a csomiban... de nem nyúlok hozzá...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 jaja, úgy 150 megtett km től :D most tankolás után vagyok olyan 80 km rel, és már csak 1 led ég. amugy fogalmam sincs mit kell csavargatni, mert az enyém alul van, nem a csomiban... de nem nyúlok hozzá...... A tieden is alul az a műanyag kupak alatt van. :) Én most állítottam rajt, de van még 2 hely, ahova át lehet tenni, és ott kicsit állítani, de nem tudom, hogy melyik lehet neki jó. Érdekes, hogy emelkedőn kigyulladt, majd sípolás elött is csak a zöld világított a piros nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 A tieden is alul az a műanyag kupak alatt van. :D Én most állítottam rajt, de van még 2 hely, ahova át lehet tenni, és ott kicsit állítani, de nem tudom, hogy melyik lehet neki jó. Érdekes, hogy emelkedőn kigyulladt, majd sípolás elött is csak a zöld világított a piros nem. :D nálam megint piros 310km után... de most addig megyek amíg ki nem fogy ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 nálam megint piros 310km után... de most addig megyek amíg ki nem fogy ... uhuhu, vagy Mc-elek lefényképeznétek nekem oldalról, ahonnét látszik, hogy a tieteken hol van a csavar, ami rögzíti a szintérzékelőt? (szintérzékelő pirossal bekeretezve) 3 állása van, vagyis 3 helyre lehet átrakni a csavart, és a 3 pont között is kis mértékben lehet mozdítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2011 2 dolog akadályoz meg abban hogy fefényképezzem: alá kéne feküdni és van rajta valami kupak. nem nyulok hozzá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2011 csak ennyit tudok mutatni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 2 dolog akadályoz meg abban hogy fefényképezzem: alá kéne feküdni és van rajta valami kupak. nem nyulok hozzá.... A kupakot csak le kell pattintani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 uhuhu, vagy Mc-elek lefényképeznétek nekem oldalról, ahonnét látszik, hogy a tieteken hol van a csavar, ami rögzíti a szintérzékelőt? (szintérzékelő pirossal bekeretezve) 3 állása van, vagyis 3 helyre lehet átrakni a csavart, és a 3 pont között is kis mértékben lehet mozdítani. van ilyen benne??? azt se tudom hol keresem .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 van ilyen benne??? azt se tudom hol keresem .... A tartálynál, a multiszelep... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 A tartálynál, a multiszelep... ha Te mondod... én nagy fekete vas bödönyt látok csak... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2011 ha Te mondod... én nagy fekete vas bödönyt látok csak... :D én meg még aztse :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 én meg még aztse :D de most látom hol kellene lennie.. én azt gondoltam az a csomi tartóban van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 de most látom hol kellene lennie.. én azt gondoltam az a csomi tartóban van :D Mindkettőtöknek ha a kocsi elötetek van jobb oldalt az a fekete kupak alatt lévő dolog. Csak annyi a különbség, egyik külső, másik belső tartály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 használt gázrendszer beépítéséről mit tudsz ? éri nem éri lehet nem lehet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2011 használt gázrendszer beépítéséről mit tudsz ? éri nem éri lehet nem lehet ? nem tudom, szerintem lehet ha a papirjai megvannak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május30, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május30, 2011 ezt egy másik topikba írtam, téma még mindig a megtérülés kiszámitása: április elseje óta majdnem 6.000 km-t mentem a zafirával, amit ha átlagban számolok akkor: gázzal 9 liter X 202 Ft = 109.800 Ft benzinnel: 8 X ( azt se tudom mennyi a benzin, monnyuk legyen átlagban 375 ) = 180.000 Ft etanollal: (8 + 30%)10,4 X 285 = 177.850 Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május30, 2011 Megoszt Elküldve Május30, 2011 használt gázrendszer beépítéséről mit tudsz ? éri nem éri lehet nem lehet ? Én megkérdeztem, hogyha a gázrendszert akarom átépíteni egyik kocsiból a másikba, az olyan 120e Ft, egy új szett beépítése pedig 210e Ft-tól... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Egy másik topicba írtam, de hátha titeket is érdekel, ahol nem téma a megtérülés kiszámítása csak Ákos erőlködik el akarja gázosítani a topickot. :D :D Ákos! Ajánlom figyelmedbe ezt a kütyüt amivel a szelepégést lehet elkerülni: Olcsóbb mechanikus verzió: Elektronikus ecu vezérelt: Egyébként 2007. december 19 óta tankolok bioetanolt azóta 132485 km-t mentem vele, majd ennyi km után nézzük meg nálad is mi a helyzet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Egy másik topicba írtam, de hátha titeket is érdekel, ahol nem téma a megtérülés kiszámítása csak Ákos erőlködik el akarja gázosítani a topickot. :P :D én tunap 164-et rakattam bele... igaz azt mondják hogy ezeket a cuccokat érzékeny motorokba kell rakni... na de honnan tudom hogy az vagy sem :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Egy másik topicba írtam, de hátha titeket is érdekel, ahol nem téma a megtérülés kiszámítása csak Ákos erőlködik el akarja gázosítani a topickot. :D :D Én nemtudom, hogy kell-e ez a csodaszer.... Munkatársam octaviája 120e+ km-el LPG-vel a háta mögött semmi gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május31, 2011 Megoszt Elküldve Május31, 2011 Én nemtudom, hogy kell-e ez a csodaszer.... Munkatársam octaviája 120e+ km-el LPG-vel a háta mögött semmi gond... ezen is gondolkoztam már... hogy mi van azokkal akik 300e km mentek lpgvel gond nélkül.... meg a taxisokkal,meg a tanuló vezető oktató autókkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts