zfarkas Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 a gázt hol szervizelteted? gondolom még garis a gázrendszer ha 18e km mentél vele.. Medic-Car-ban szerelték. Természetesen még garis.
Mc-elek Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Medic-Car-ban szerelték. Természetesen még garis. kicsi a világ .. nekem is ott került bele.. szerintem oda vidd
imy Elküldve Május25, 2011 Elküldve Május25, 2011 Sziasztok! Nemrég voltam gázszervizben, mert az egy év alatt két alkalommal nagy terhelés alatt (meredek emelkedő, 3 személy, full csomagtartó) gázszagot lehetett érezni az utastérben. Elvileg annyit csináltak vele, hogy a reduktorról elvezettek valami csövet, meg egy bilincset cseréltek. Erre pár napja reggel menet közben kipufogógáz, majd check engine, hibakód alapján négyes henger nem kap gyújtást. Benzinre átváltva marad a gond. Este megnézve helyzet változatlan. Ma indulás tökéletes, benzinnel szépen megy. Amint átváltott gázra, megint a fenti. Gyorsan visszakapcsoltam benzinre, megjavult. Tökéletesen mentem 10 km-t, próbaképpen átállítottam gázra, pár 100 m-t szépen ment, aztán megint előjött a fenti gond, benzinre visszaváltva megjavult. Mi a franc van vele? Holnapra volt időpontom a Maxabo-ba, de ha reggel benzinnel nincs baja, akkor megy vissza a gázosokhoz, hogy lesznek szívesek rendbe rakni, mert 18000 km-en nem volt baja, most meg... Ismerős octaviájával is így járt az elején, neki az egyik gázinjektor halt be. Gondolom nálad a 4-es. Ha garis akkor szerencséd van, ha meg nem, nem lehet valami drága (redultor, csövek, Ecu, injektorok volt 107e ft)
uhuhu Elküldve Május26, 2011 Szerző Elküldve Május26, 2011 Z14XEP. amikor a computer gázon gyujtáshibát felismer lekapcsolja a befecskendezést, és azért nem megy a motor visszaváltáskor ( benzinre kapcsoláskor ) vidd gázoshoz...
uhuhu Elküldve Május26, 2011 Szerző Elküldve Május26, 2011 kicsi a világ .. nekem is ott került bele.. szerintem oda vidd jééééééééééééééééé. nekem is :D :D
zfarkas Elküldve Május26, 2011 Elküldve Május26, 2011 Sziasztok! Nemrég voltam gázszervizben, mert az egy év alatt két alkalommal nagy terhelés alatt (meredek emelkedő, 3 személy, full csomagtartó) gázszagot lehetett érezni az utastérben. Elvileg annyit csináltak vele, hogy a reduktorról elvezettek valami csövet, meg egy bilincset cseréltek. Erre pár napja reggel menet közben kipufogógáz, majd check engine, hibakód alapján négyes henger nem kap gyújtást. Benzinre átváltva marad a gond. Este megnézve helyzet változatlan. Ma indulás tökéletes, benzinnel szépen megy. Amint átváltott gázra, megint a fenti. Gyorsan visszakapcsoltam benzinre, megjavult. Tökéletesen mentem 10 km-t, próbaképpen átállítottam gázra, pár 100 m-t szépen ment, aztán megint előjött a fenti gond, benzinre visszaváltva megjavult. Mi a franc van vele? Holnapra volt időpontom a Maxabo-ba, de ha reggel benzinnel nincs baja, akkor megy vissza a gázosokhoz, hogy lesznek szívesek rendbe rakni, mert 18000 km-en nem volt baja, most meg... Elvittem a Medic-Car-hoz, a négyes henger injektora meghalt. Szerdán cserélik, ma nem volt nekik. Örülök, hogy végül is csak ennyi. Ez is egy tapasztalat, hogy ilyenkor kicsi pihenés, aztán ha benzinnel minden rendben, irány a gázos.
prepuk Elküldve Május26, 2011 Elküldve Május26, 2011 Szevasztok! Volt egy kis bibim a géppel. Mikor levettem a lábam a gázról akkor a motor elkezdett rángatni. Volt ilyen régebben is, akkor a légszűrőtől az injektroházig vezető cső volt elszakadva. De most nem! Nézegettem picit a motorteret és találtam a reduktoron egy csavart. Úgy ahogy láttam a reduktoromon 2 csavar van. Az egyik a leeresztő, a másik pedig ez. Gondolom ezzel lehet az LPG mennyiségét állítani, vagyis pontosan a vákuum mértékét. Na ezt a csavart elsőnek befele csavartam 1 egész menetet. Kipróbáltam a verdát, sokkal jobban ment, de még lehet jobban rángatott motorfékezéskor, mint előtte. Na ez után visszaállítottam eredeti pizicíóba és kifele csavartam egy negyed fordulatot. Ekkor is kipróbáltam és már megszűnt a rángatás. Ja és ma munkába menet nem gyulladt ki annyiszor a motorhiba lámpámmint eddig. Kérdésem lenne, hogy az a csavar amit most csavargattam az az amire gondolok vagy más? Elbaszom így a verdát, ha játszok vele? Ja Lovato a reduktorom és vákuumos.
imy Elküldve Május26, 2011 Elküldve Május26, 2011 Elvittem a Medic-Car-hoz, a négyes henger injektora meghalt. Szerdán cserélik, ma nem volt nekik. Örülök, hogy végül is csak ennyi. Ez is egy tapasztalat, hogy ilyenkor kicsi pihenés, aztán ha benzinnel minden rendben, irány a gázos. Látod, mondtam, hogy az egyik injektor halt be. Megtennéd majd, hogy megkérded mennyibe kerül egy ilyennek a cseréje?(tudom neked garis)
imy Elküldve Május26, 2011 Elküldve Május26, 2011 MÉ IZGULSZ. A TIED IS GARIS :D Tudom, de azért kíváncsi lennék :D
uhuhu Elküldve Május26, 2011 Szerző Elküldve Május26, 2011 Tudom, de azért kíváncsi lennék :D én meg arra, hogy mennyibe kerül a 20000 es szerviz.... csak mindig elfelejtem megkérdezni :D
uhuhu Elküldve Május26, 2011 Szerző Elküldve Május26, 2011 Szevasztok! Volt egy kis bibim a géppel. Mikor levettem a lábam a gázról akkor a motor elkezdett rángatni. Volt ilyen régebben is, akkor a légszűrőtől az injektroházig vezető cső volt elszakadva. De most nem! Nézegettem picit a motorteret és találtam a reduktoron egy csavart. Úgy ahogy láttam a reduktoromon 2 csavar van. Az egyik a leeresztő, a másik pedig ez. Gondolom ezzel lehet az LPG mennyiségét állítani, vagyis pontosan a vákuum mértékét. Na ezt a csavart elsőnek befele csavartam 1 egész menetet. Kipróbáltam a verdát, sokkal jobban ment, de még lehet jobban rángatott motorfékezéskor, mint előtte. Na ez után visszaállítottam eredeti pizicíóba és kifele csavartam egy negyed fordulatot. Ekkor is kipróbáltam és már megszűnt a rángatás. Ja és ma munkába menet nem gyulladt ki annyiszor a motorhiba lámpámmint eddig. Kérdésem lenne, hogy az a csavar amit most csavargattam az az amire gondolok vagy más? Elbaszom így a verdát, ha játszok vele? Ja Lovato a reduktorom és vákuumos. kemény vagy.... :D én sose nyulnék hozzá.... javaslom, ha már otthon akarod barkácsolni a rendszert keresd fel a www.torzsasztal.hu fórumon az autógáz topikot, ott nagyonsok szagember van, szerintem ők tudnak neked válaszolni....
imy Elküldve Május26, 2011 Elküldve Május26, 2011 én meg arra, hogy mennyibe kerül a 20000 es szerviz.... csak mindig elfelejtem megkérdezni :D Nekem az rémlik, hogy 5600Ft a szűrő, és 7800 a szerviz (ez pécsen van)...
Mc-elek Elküldve Május27, 2011 Elküldve Május27, 2011 Uhuhu.. csak nekem tűnik hasonló hibának zfarkas hibája mint az enyém? :D :D
imy Elküldve Május27, 2011 Elküldve Május27, 2011 Uhuhu.. csak nekem tűnik hasonló hibának zfarkas hibája mint az enyém? :D :D Miért a tiednek mi a gondja?
Mc-elek Elküldve Május27, 2011 Elküldve Május27, 2011 Miért a tiednek mi a gondja? semmi :D a volt lemaradt.. vagy csak nem sikerült előhozni :D cseréltünk trafósort és azóta nincs hiba... de szerintem nem az volt a baja..
uhuhu Elküldve Május27, 2011 Szerző Elküldve Május27, 2011 figyi, kicserélted 1-2 hete. azóta jó. nem lámpázik, nem dadog, jön-megy teszi a dolgát. akkó nem ez vót a baja??? :D ne bántsd a vasat, jó kocsi az, és mostmá ócsó..... nekem már több mint 5000 km van a gázszettbe..... és majdnem 113 ezer az autóba... ( 104 gyel vettem )
Mc-elek Elküldve Május27, 2011 Elküldve Május27, 2011 figyi, kicserélted 1-2 hete. azóta jó. nem lámpázik, nem dadog, jön-megy teszi a dolgát. akkó nem ez vót a baja??? :D ne bántsd a vasat, jó kocsi az, és mostmá ócsó..... nekem már több mint 5000 km van a gázszettbe..... és majdnem 113 ezer az autóba... ( 104 gyel vettem ) tudod én neked hiszek nem Barnának... nem taposom mostanában... :D lehet hogy azért eszik annyit ?? :)
Mc-elek Elküldve Május27, 2011 Elküldve Május27, 2011 mé sokat eszik? :D jah majd ha 5 liter fog ,na az lesz a király :D nem arra gondolok hanem 1208020 meghibásodásra ...
uhuhu Elküldve Május27, 2011 Szerző Elküldve Május27, 2011 jah majd ha 5 liter fog ,na az lesz a király :D nem arra gondolok hanem 1208020 meghibásodásra ... az micsoda?
Mc-elek Elküldve Május27, 2011 Elküldve Május27, 2011 az micsoda? http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://...366&bih=598
uhuhu Elküldve Május27, 2011 Szerző Elküldve Május27, 2011 na, már megint túlvagyok egy tankoláson. 340 km , rengeteg klima, rengeteg szopós dugó, elindul - megáll, klimázva, 6.000 Ft. 9,2L/100 km...... a szintjeladóm egy vicc, csurigtankolásnál is csak 3 led világit, és 160-180 km től már csak a piros :D
Recommended Posts