prepuk Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Jaja, csak nem az AVIA, hanem vele srégen-szemben (a Lasselsbergerrel szemben) van az, amit én mondok (nincs fent a holtankoljakon, de egységes az áruk). Én is úgy vettem észre, hogy beálltam az AVIA-ra gázt tankolni. Ott álok már vagy 5 perce, integetek a kamerába, sehol senki. Bemegyek a shopba, látom emberünk pultot támasztva fröcsög vmi haverjával. Szólok neki, hogy légyszives. Jójó, persze, azonnal. Kimegyek a kocsiig, átnézek az úton: Minden árból -10 Ft. Beültem a kocsiba, nagygáz, látom emberünk akkor jön ki a shopból és úgy néz rám, mint a véres rongyra. Intettem neki, és átmentem a másikba. Nézem, itt is ugyanannyi. Kérdem a kutas csókától, hogy akkor hogy is van ez? És akkor mondta, hogy van ez a kártyás téma. Csak egy vonalkód van rajta, azt pötyögtetik vásárláskor. Eldöntheted, hogy gyűjtöd a huft rajta, vagy azonnal élsz a -10 Ft-al. Én máshol szoktam tankolni. Ott is van törzsvásárlói kártya de egy idő után már megismernek. Főleg, ha sokat jársz oda, ja és tapasztalataim szerint minden teletankoláskor bárki is megy adják a kedvezményt. Én a múltkor tankoltam 191-ért. De már most is mennem kell majd később megírom, hogy mennyibe is fáj pontosan most a gáz ára náluk. Amúgy a kút a Nyugat u. 5-7 szám alatt van, debiben. Be kell menni eléggé hátra és ott van csak és kizárólag gázt lehet ott tankolni. Akkor most mennyiért is tankoltatok az AVIA-val szemben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Voltam beállításon, a srác -8%-kal lejjebb állította, (így is 1-2 %-al többet kap, de mondta annyi kell) kipróbáltam, s semmi változás... Majd max. fogyasztásban lesz. Nem kért érte semmit sem :D Szerinte még lehet lejjebb faragni, ő nem oda fúrta volna a gázinjektor csöveit... Ha magas lesz a fogyasztás mondta szerinte át kell fúrni azt, mert eléggé távol van a hengerektől, s az nem jó. Ők nem oda szokták. uhuhu azt a fekete valamit (nem tudom mi a hivatalos megnevezése, mi az?) amibe a gázinjektorok csövei mennek bele, az a szívótorok? Abban van valami szelep, ami a levegőbeáramlást szabályozza. Arról nincs képed? Melyik fele a közelebbi a hengerekhez, az alja, vagy a teteje? Nálad menni volt az eltérés, amit korrigáltak? Valaki akinek Z14XEP-je van le tudná fényképezni, hogy neki hova mennek azok a csövek a gázinjektorról? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 Voltam beállításon, a srác -8%-kal lejjebb állította, (így is 1-2 %-al többet kap, de mondta annyi kell) kipróbáltam, s semmi változás... Majd max. fogyasztásban lesz. Nem kért érte semmit sem :D Szerinte még lehet lejjebb faragni, ő nem oda fúrta volna a gázinjektor csöveit... Ha magas lesz a fogyasztás mondta szerinte át kell fúrni azt, mert eléggé távol van a hengerektől, s az nem jó. Ők nem oda szokták. uhuhu azt a fekete valamit (nem tudom mi a hivatalos megnevezése, mi az?) amibe a gázinjektorok csövei mennek bele, az a szívótorok? Abban van valami szelep, ami a levegőbeáramlást szabályozza. Arról nincs képed? Melyik fele a közelebbi a hengerekhez, az alja, vagy a teteje? Nálad menni volt az eltérés, amit korrigáltak? Valaki akinek Z14XEP-je van le tudná fényképezni, hogy neki hova mennek azok a csövek a gázinjektorról? az a szívócsonk a twinport szeleppel.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Csak azt lehet észre venni,hogy eltűntek a lovak a motorból :D :D :D jól van fordos csávó :) B) egyébként nem vettem észre hogy lovak a gázmezőn maradtak volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 az a szívócsonk a twinport szeleppel.... Köszi! S melyik fele van közelebb a hengerekhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Valaki akinek Z14XEP-je van le tudná fényképezni, hogy neki hova mennek azok a csövek a gázinjektorról? nekem itt van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Köszi! S melyik fele van közelebb a hengerekhez? a szívócsonkban az a kis lapát a twp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 nekem itt van :D Köszönöm szépen! Akkor nekem távolabb van, majd csinálok képet, hogy hol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Köszönöm szépen! Akkor nekem távolabb van, majd csinálok képet, hogy hol. egész bent van a tövébe ,ennél beljebb nem lehet már rakni..legalább is nekem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 egy kis Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 egész bent van a tövébe ,ennél beljebb nem lehet már rakni..legalább is nekem. Hát nekem attól nagyon messze van.... Holnap telefonon megérdeklődöm, hogy elméletben hova szerelik. :D Másnak mennyire van messze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 nekem asszem a tövébe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 én meg ma tankoltam ismét: 9,5L / 100 km. nekem mióta beletúrtak a 2000 km es revizión azóta megemelkedett közel 1 literrel a fogyasztásom. pénteken visszaviszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 én meg ma tankoltam ismét: 9,5L / 100 km. nekem mióta beletúrtak a 2000 km es revizión azóta megemelkedett közel 1 literrel a fogyasztásom. pénteken visszaviszem. És mit csináltak? Nem nézted? Én ott álltam mikor csinálták. :D Én most várok megint 1 hónapot, hogy hogyan alakul a fogyasztás, ha sok akkor befúratom a tövébe. De azon csodálkozok, hogy Pécsen nem ezt csinálták. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 kalibráltak valamit. én is ott álltam :D bár lehet hogy megyek még egy hetet vele, és ha nem változik akkor megyek vissza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Hát nekem attól nagyon messze van.... Holnap telefonon megérdeklődöm, hogy elméletben hova szerelik. :D Másnak mennyire van messze? az jól kint van ... tán még a twp előtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 az jól kint van ... tán még a twp előtt... Igen, az előtt. :D De ha 8%-al csökken a fogyasztásom, az már jó lesz, ha lehet hinni a beállításnak. (akkor lemegy 7l alá, ami szerintem jó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 (akkor lemegy 7l alá, ami szerintem jó) én nem értelek ... ,én örülök ha 9ből kihozom városba ,de ez majd 350km után kiderül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 én nem értelek ... ,én örülök ha 9ből kihozom városba ,de ez majd 350km után kiderül :D Mennyit evett neked benzinből? Kollégámnak sem eszik többet, sőt meszebbről jár, és 5.7-el kijön általában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Mennyit evett neked benzinből? Kollégámnak sem eszik többet, sőt meszebbről jár, és 5.7-el kijön általában... 7.5 városba 10km oda és 10 vissza... de azt is tudni kell hogy a nagy falúban magasabb a fogyi.. pl Miskolcon -1 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Én máshol szoktam tankolni. Ott is van törzsvásárlói kártya de egy idő után már megismernek. Főleg, ha sokat jársz oda, ja és tapasztalataim szerint minden teletankoláskor bárki is megy adják a kedvezményt. Én a múltkor tankoltam 191-ért. De már most is mennem kell majd később megírom, hogy mennyibe is fáj pontosan most a gáz ára náluk. Amúgy a kút a Nyugat u. 5-7 szám alatt van, debiben. Be kell menni eléggé hátra és ott van csak és kizárólag gázt lehet ott tankolni. Akkor most mennyiért is tankoltatok az AVIA-val szemben? Épp ma voltam ott, és rájöttem, hogy kicsit összekevertem a dolgokat. :D Aviánál tankolok, ott is van a kedvezmény, és az van rajta a holtankoljakon (Debrecen, Diószegi út 32-34.) is. Ami az AVIA-val szemben van, az a TOTAL, a holtankoljakon meg így szerepel: Debrecen, 4030 Debrecen Diószegi út 3-5. Tehát az AVIA-nál ma 200 a "hivatalos" ár, de mivel mindenkinek jár ez a "törzsvásárlói" kártya (csak kérni kell), így -10 Ft. Tehát 190. De ha a nyugatin is adnak kedvezményt, akkor lehet oda kéne járni, mert ez az AVIA Debrecen másik felében van. Perpill a nyugatis kúton 201,9. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 Hát nekem attól nagyon messze van.... Holnap telefonon megérdeklődöm, hogy elméletben hova szerelik. :D KÉPPEL NEM IDÉZÜNK! Másnak mennyire van messze? Megkérdeztem hogy hova kell fúrni, megnézték a gyári dokumentációt, s oda javasolja az is. A tövébe fúrni szerintük nem jó 2 okból sem. 1:ha nem találják el pontosan a twinport szelep beleakadhat, s nem fog majd nyitni 2:úgy csak az egyik torokba fecskendezne üzemanyagot, s az nem ideális Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 igen jól vagyok ,nagyon jól vagyok B) :D Azért ezt nem egy mosógéppel az ölemben, a lépcsőn felfele kellett volna... :D :) Na megyek bontom a sufnit...megjött a konténer... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 én nem értelek ... ,én örülök ha 9ből kihozom városba ,de ez majd 350km után kiderül :) szólj, ha kell a combo... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május11, 2011 Megoszt Elküldve Május11, 2011 szólj, ha kell a combo... :D :D ne szóljál be :) B) 9 *210 =1890 5.5* 353= 1941 ennyi :D mocskos olajkályha :D tudom fér bele lom gazdagon Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts