imy Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 az átlag 7,6 literes fogyasztás. az sok??? szerintem nem nagyon.... benzinből : 6 liter X 390 Ft = 2.340 Ft / 100 km gázból: 7,5 L X 220 Ft = 1.650 Ft folyt köv - dolgozni kő... Nem sok, csak tudod nem ezt ígérték, és a pécsiek is azt mondták, hogy ajánlott megnézni, mert az nagyon sok a 25%+ :D, szerintük még finomítani kell a paramétereket. menjél dolgozni, ne fórumozz :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 ma vettem egy gazdaságos pótkeret :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 ma vettem egy gazdaságos pótkeret :D :D Gratula, de mi az az első képen? Nekem a reduktortól jön a kisebb nyomású cső (reduktorra rá van vezetve a víz) uhuhu-nak is ugyanúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Gratula, de mi az az első képen? Nekem a reduktortól jön a kisebb nyomású cső (reduktorra rá van vezetve a víz) uhuhu-nak is ugyanúgy... valami szűrő.. hogy melyik azt nemtom :D van a folyékony oldalon meg a légnemű oldalon is .. de ez hogy melyik ... a reduktor alatta van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2011 ma vettem egy gazdaságos pótkeret :D :D B) lassan elnyomásba lesznek itt a benzinesek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 B) lassan elnyomásba lesznek itt a benzinesek :D mi az a benzin :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 valami szűrő.. hogy melyik azt nemtom :D van a folyékony oldalon meg a légnemű oldalon is .. de ez hogy melyik ... a reduktor alatta van.. Nah tényleg nekem is van ilyenem, csak nálam a reduktorra van ráfogatva egy konzollal, és az akksi alatt nem nagyon látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 ma vettem egy gazdaságos pótkeret :D :D milyen meglepő.... :) neked bejött az élet... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 milyen meglepő.... :D neked bejött az élet... :) az a meglepő, hogy ilyen csöndben, csinálta :D remélem tecceni fog neki, mert nekem nagyon bejött..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 az a meglepő, hogy ilyen csöndben, csinálta :D remélem tecceni fog neki, mert nekem nagyon bejött..... Csendben szivárgott, majd berobbant. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Ilyenkor nemtom, hogy örüljek-e annak hogy ad a cég a mélygarázsban parkolót nekem... aki kint áll az állandóan szív/vagy fizet (belső kerület), lemenni meg nem lehet gázossal :D Amúgy lehet már én is beletettem volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Gratula, de mi az az első képen? Az a gázszelep. Van benne egy szűrő is, de nem az a főfunkciója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Az a gázszelep. Van benne egy szűrő is, de nem az a főfunkciója. De a multiszelepen is van egy szelep, jól tudom? Illetve mondták, hogy a multiszelepen lehet állítani a szintjelzőn, mert nekem a tartalék nem működik, de nem akarták elárulni, hogy mivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 alapvetően úgy gondolom, hogy nem kellene belenyúlni abba amihez nem értesz.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 ma vettem egy gazdaságos pótkeret :D :D Na, akkor meglépted: eztán olcsóbban jársz. Neked mennyi idő alatt térül meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 De a multiszelepen is van egy szelep, jól tudom? Illetve mondták, hogy a multiszelepen lehet állítani a szintjelzőn, mert nekem a tartalék nem működik, de nem akarták elárulni, hogy mivel. Nem vágom, mi az a multiszelep! A tartályon lévő szelepre gondolsz? Az nem is volt minden rendszeren. Régebben az olasz rendszereknek (tartarini, lovato) nem volt a tartályon semmi,csak két csap, amivel el tudtad zárni mindkét gázcsövet. Szintjelző se volt, csak egy piros led, amit egy nyomáskapcsoló vezérelt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 az a meglepő, hogy ilyen csöndben, csinálta :D remélem tecceni fog neki, mert nekem nagyon bejött..... idáig teccccik már 50km :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Na, akkor meglépted: eztán olcsóbban jársz. Neked mennyi idő alatt térül meg? időt nemtom... szerintem kevesebb mint egy év :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Nem vágom, mi az a multiszelep! A tartályon lévő szelepre gondolsz? Az nem is volt minden rendszeren. Régebben az olasz rendszereknek (tartarini, lovato) nem volt a tartályon semmi,csak két csap, amivel el tudtad zárni mindkét gázcsövet. Szintjelző se volt, csak egy piros led, amit egy nyomáskapcsoló vezérelt. azért ez egész más rendszer :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 ami érdekes a gázban,hogy halkabb a motor... ,nagyon jól megy vele semmi rángatás vagy dadogás.. az a durva hogy semmit nem veszel észre amikor át kapcsol... nálatok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 ...nálatok?? Nálunk minden rendben van... :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2011 ami érdekes a gázban,hogy halkabb a motor... ,nagyon jól megy vele semmi rángatás vagy dadogás.. az a durva hogy semmit nem veszel észre amikor át kapcsol... nálatok?? ugyanez a helyzet. a minden... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 ami érdekes a gázban,hogy halkabb a motor... ,nagyon jól megy vele semmi rángatás vagy dadogás.. az a durva hogy semmit nem veszel észre amikor át kapcsol... nálatok?? De, a Zöld LED-et venni észre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 Nálunk minden rendben van... :D :D :) igen jól vagyok ,nagyon jól vagyok B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Május10, 2011 Megoszt Elküldve Május10, 2011 ami érdekes a gázban,hogy halkabb a motor... ,nagyon jól megy vele semmi rángatás vagy dadogás.. az a durva hogy semmit nem veszel észre amikor át kapcsol... nálatok?? Csak azt lehet észre venni,hogy eltűntek a lovak a motorból :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts