imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 uhuhu neked mennyire pontos a szintjelződ, kb jól mutatja a szintet? Csak, hogy tudjam mire számítsak. Illetve uhuhu neked megy a vészindítási funkció? Gyujtás ráadása után a kijelzőnek el kell indulnia, ott 5 secig benyomva, és gázzal indul. Nekem a kijelző csak önindítózáskor indul el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csücsök Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Illetve uhuhu neked megy a vészindítási funkció? Gyujtás ráadása után a kijelzőnek el kell indulnia, ott 5 secig benyomva, és gázzal indul. Nekem a kijelző csak önindítózáskor indul el. Szekvenciális rendszeren nem is fog működni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 uhuhu neked mennyire pontos a szintjelződ, kb jól mutatja a szintet? Csak, hogy tudjam mire számítsak. kurvaszar... nem is nézem. tele után az első 100 km nél tele, 150 nél 3/4 180 tól fél és a 1/4 között, 250 től sokszor a piros világit, és 400 nál még van benne 15 liter B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 Illetve uhuhu neked megy a vészindítási funkció? Gyujtás ráadása után a kijelzőnek el kell indulnia, ott 5 secig benyomva, és gázzal indul. Nekem a kijelző csak önindítózáskor indul el. én még nem próbáltam, mert nem volt rá szükség... minnyá kimegyek kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Szekvenciális rendszeren nem is fog működni! B) szervízvezető mérnök válasza, de közben meg a medicarnál mást mondtak, uhuhu tesztje tesz pontot a végére. A rendszer tudja kezelni a vészindítás funkciót. Amennyiben nem működik az ön gépjárművénél, akkor az azért van, mert az autó nem engedi. (Nem tartja feszültség alatt a benzines injektorokat gyújtás ráadása után.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 szervízvezető mérnök válasza, de közben meg a medicarnál mást mondtak, uhuhu tesztje tesz pontot a végére. A rendszer tudja kezelni a vészindítás funkciót. Amennyiben nem működik az ön gépjárművénél, akkor az azért van, mert az autó nem engedi. (Nem tartja feszültség alatt a benzines injektorokat gyújtás ráadása után.) nem müködik. a gyujtás ráadása után nem is világit a kezelő, csak a motor beinditása után Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 nem müködik. a gyujtás ráadása után nem is világit a kezelő, csak a motor beinditása után Köszi szépen, akkor ez marad így. Tartály bevizsgálása vajon mennyire lehet költséges? Nem tudom, hogy 10 év múlva mi lesz, hogy meg lesz-e még. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 szerintem ezen még ne gondolkozz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Illetve uhuhu neked megy a vészindítási funkció? Gyujtás ráadása után a kijelzőnek el kell indulnia, ott 5 secig benyomva, és gázzal indul. Nekem a kijelző csak önindítózáskor indul el. Nállam a ZAVOLI rendszernél müködik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 a taxis ismerősömnél is müködik ( Z16XEP) lehet hogy a motorok felépítése, mittóménmi más mint a tied. Tanult kollégánk az alábbit írta: Amennyiben nem működik az ön gépjárművénél, akkor az azért van, mert az autó nem engedi. (Nem tartja feszültség alatt a benzines injektorokat gyújtás ráadása után.) én hiszek neki :D B) ( amugy meg egyenlőre nem izgat a kérdés, megy benyával hibátlanul hidegen... melegen még mindig ránt, fullad, de van 20 mp em amig átvállt... :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 jövőhéten meglesz az első 2000 km. megyek revizióra B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 jövőhéten meglesz az első 2000 km. megyek revizióra B) Nekem olyan nem kell, csak 1 év, vagy 20e km után. A benzines részét nem nézeted meg, nem igaz, hogy nem jönnek rá a hibájára... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április15, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április15, 2011 Nekem olyan nem kell, csak 1 év, vagy 20e km után. A benzines részét nem nézeted meg, nem igaz, hogy nem jönnek rá a hibájára... biztos rájönnek ha egyszer eljutok vele odáig hogy megmutassam nekik B) nekem van egy 2000 km es dijmentes ellenörzés, szivárhás ellenörzés, meg ha valami észrevételem van akkor az is kijavitják... majd megemlitem nekik... amugy szerintem írtam, hogy megvan mi a baj: az opel ECU menet közben betanulja a gáz ECU jának a befecskendezési jeleit, és befecskendezési idejét. és ettől rángat, mert túl sokat kap olyankor. ha jár 5 percet alapjáraton nagyjából megjavul.... de: gázon használom... VISZONT!!! ez a taxis ismerősöm mondta, hogy vigyázzak az 5w30 as olajjal mert az nehezen viseli az LPG hőmérsékletét... nekem 2000 km alatt 4 deci olajat megevett... és neki is megette állandóan. volt olyan hogy 500 km alatt 1 litert, mert egész éjjel városozott leállitás nélkül. ő 10w50 est tölt azóta a vectrába, és olajcserétől olajcseréig nem kell utána töltenie. ugyis olajat kéne cseréknem asszem kipróbálom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 biztos rájönnek ha egyszer eljutok vele odáig hogy megmutassam nekik B) nekem van egy 2000 km es dijmentes ellenörzés, szivárhás ellenörzés, meg ha valami észrevételem van akkor az is kijavitják... majd megemlitem nekik... amugy szerintem írtam, hogy megvan mi a baj: az opel ECU menet közben betanulja a gáz ECU jának a befecskendezési jeleit, és befecskendezési idejét. és ettől rángat, mert túl sokat kap olyankor. ha jár 5 percet alapjáraton nagyjából megjavul.... de: gázon használom... VISZONT!!! ez a taxis ismerősöm mondta, hogy vigyázzak az 5w30 as olajjal mert az nehezen viseli az LPG hőmérsékletét... nekem 2000 km alatt 4 deci olajat megevett... és neki is megette állandóan. volt olyan hogy 500 km alatt 1 litert, mert egész éjjel városozott leállitás nélkül. ő 10w50 est tölt azóta a vectrába, és olajcserétől olajcseréig nem kell utána töltenie. ugyis olajat kéne cseréknem asszem kipróbálom.... jajj, nekem meg Castrol edge 0W-30 van a kocsiban.... és a legjobb, hogy még van 3.5l azaz egy cserényi belőle. Abból benzines üzemmódban semmi sem fogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 VISZONT!!! ez a taxis ismerősöm mondta, hogy vigyázzak az 5w30 as olajjal mert az nehezen viseli az LPG hőmérsékletét... nekem 2000 km alatt 4 deci olajat megevett... és neki is megette állandóan. volt olyan hogy 500 km alatt 1 litert, mert egész éjjel városozott leállitás nélkül. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ezt az olajat nem eszi meg. Csúcsminőségű, szintetikus, üzemanyag-takarékos, többfokozatú gázmotorolaj személyautókhoz és sűrített földgázzal (CNG) és probán-bután gázzal (LPG) üzemelő gázmotorjaihoz. Létezik 10w- 40 , 15w-40-es. 2500 Ft./ liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2011 hü, ez király... ezt kerestem, csak nem találtam ilyet... az az igazság, hogy szivem szerint 5w -st tennék a zafirába, de azt se találtam, csak 5w50 et, lehet hogy elöször kipróbálom azt.... http://www.olajshop.hu/termekek/mobil/szem...obil_1_5w_50/4l Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 hü, ez király... ezt kerestem, csak nem találtam ilyet... az az igazság, hogy szivem szerint 5w -st tennék a zafirába, de azt se találtam, csak 5w50 et, lehet hogy elöször kipróbálom azt.... http://www.olajshop.hu/termekek/mobil/szem...obil_1_5w_50/4l Ha a 0W-30-at eszi, akkor rakok bele 0W-40-es edge-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Ezt az olajat nem eszi meg. http://kephost.hu/image-E6A6_4DAA690F.jpg Csúcsminőségű, szintetikus, üzemanyag-takarékos, többfokozatú gázmotorolaj személyautókhoz és sűrített földgázzal (CNG) és probán-bután gázzal (LPG) üzemelő gázmotorjaihoz. Létezik 10w- 40 , 15w-40-es. 2500 Ft./ liter A cégnél ilyet használunk a motorjainkba....hááááát nem tenném sima gépkocsiba. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 VISZONT!!! ez a taxis ismerősöm mondta, hogy vigyázzak az 5w30 as olajjal mert az nehezen viseli az LPG hőmérsékletét... nekem 2000 km alatt 4 deci olajat megevett... Nekem benzinen nem evett olajat (GM 5w-30) gázon 1/2 nivónyit 11eKm-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
piktor Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 A cégnél ilyet használunk a motorjainkba....hááááát nem tenném sima gépkocsiba. B) Olajcserénél amikor leengeditek milyen színe van , sárga vagy koromfekete. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2011 az az igazság, hogy bármennyire szeretjük / szeretnénk a Johnnyt, csak a fikát kapjuk tőle. egy építőjellegü hozzászólása nem érkezett ebbe a topikba, csak a szar. de az dögivel. (ciki biztos, hogy müködik az autó, és 4 takolás után nem csak papiron / hanem pénztárcába ki tudom mutatni azt a nyereséget, amit az etanolosok 33 év autózás után tudnak felmutatni B) ) De a lényeg, Johnny, ha nincs értelmes és használható hozzászólásod, akkor pls hagyd ezt a topikot, és csetelni menj a chatbe.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 az az igazság, hogy bármennyire szeretjük / szeretnénk a Johnnyt, csak a fikát kapjuk tőle. egy építőjellegü hozzászólása nem érkezett ebbe a topikba, csak a szar. de az dögivel. (ciki biztos, hogy müködik az autó, és 4 takolás után nem csak papiron / hanem pénztárcába ki tudom mutatni azt a nyereséget, amit az etanolosok 33 év autózás után tudnak felmutatni B) ) De a lényeg, Johnny, ha nincs értelmes és használható hozzászólásod, akkor pls hagyd ezt a topikot, és csetelni menj a chatbe.... Linkeljem be újra a megégett hajtókarcsapágyat,amit a a Agip olaj számlájára írnak? Nem levegőbe beszélek, olajelemző cégnek küldünk mintákat, rendszeresen. Érdekes, hogy a Catterpillar motoroknál visszatértek a gyári, amcsi olajhoz, mert az Agip 1000 órát sem bírt az elemzések alapján, az amcsi olaj pedig 2000 óra után is megfelelő volt. 15w40-es olajat használunk, de 1000 óra után olyan, mint a pisi, kenőképeségge szinte nulla. Jah és ha bajod van velem ne ide írogass, nyugodtan hívj fel, beszéljük meg emberek módjára, ne net Troll legyél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április17, 2011 Linkeljem be újra a megégett hajtókarcsapágyat,amit a a Agip olaj számlájára írnak? Nem levegőbe beszélek, olajelemző cégnek küldünk mintákat, rendszeresen. Érdekes, hogy a Catterpillar motoroknál visszatértek a gyári, amcsi olajhoz, mert az Agip 1000 órát sem bírt az elemzések alapján, az amcsi olaj pedig 2000 óra után is megfelelő volt. 15w40-es olajat használunk, de 1000 óra után olyan, mint a pisi, kenőképeségge szinte nulla. Jah és ha bajod van velem ne ide írogass, nyugodtan hívj fel, beszéljük meg emberek módjára, ne net Troll legyél! :D nem nem, nincs bajom veled, azonkívül hogy 1 db építőjellegü hozzászólásod sincs a dologhoz. ennyi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 http://www.opelcentrum.hu/opelcentrum/elek...foldgazmotorhoz ezzel van e értelme bohóckodni ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts