Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Autógáz - LPG az Astrában

uhuhu

Recommended Posts

Ööö, cáfolnám. Már egy párszor kapcsoltam át padlózás közben gázról benzinre (pl. a gáz fogyóban van, és előzés közben nem gyorsultam, hanem lassultam, vagy csak úgy spontán), de abszolút semmit nem lehetett érezni. Maximum azt, hogy jobban húzott valamivel.

Milyen motorod van?

Azt hiszem, ha beszereltetem elviszem próbakörre...

Megosztás:

no, ma leadtam a zafirát gázszerelésre.

...

ami biztos: 215.000 Ft ért szerelik, szintjelzővel, potkeréktartállyal, és rejtett betöltőcsővel ( tanksapka alá ). De a rejtett betöltőt nem kértem, mertr nincs kedvem a fényezést kijavittatni, ha béna a gáztöltő szakmunkás, és leveri a festéket,....

egy konzollal a lökháritó alá fogják beszerelni.

...

csütörttök este fogom elhozni....

igen.

240.000 Ft lett a vége, müszaki vizsgáztatással, benzintbetöltő mellé szerelt betöltőcsonkkal...

<_< :angry:

Megosztás:

<_< :angry:

jajaja. tudom...

DE nem voltam tisztába azzal, hogy abba a csonkba még be kell tekerni egy adaptert, és így legalább 20 cm re van a pisztolya z autótól... így nem lehet leverni a festéket

Volt nálunk egy taxis, és elmagyarázott mindent......

így kértem, tök jóóó így :P

Megosztás:

Ööö, cáfolnám. Már egy párszor kapcsoltam át padlózás közben gázról benzinre (pl. a gáz fogyóban van, és előzés közben nem gyorsultam, hanem lassultam, vagy csak úgy spontán), de abszolút semmit nem lehetett érezni. Maximum azt, hogy jobban húzott valamivel.

Valszeg azért érzi erőtlennek benzinnél, mert gázzos dúsítást éppen a határértékre tették neki, minnél kevesebbest egyen belőle.

Majd finomítanak rajta valszeg neki egy kis korrigálással. <_<

A 4 gyertyát próbára továbbra is tartom Ákos, ha kell. :angry:

Megosztás:

Valszeg azért érzi erőtlennek benzinnél, mert gázzos dúsítást éppen a határértékre tették neki, minnél kevesebbest egyen belőle.

Majd finomítanak rajta valszeg neki egy kis korrigálással. <_<

A 4 gyertyát próbára továbbra is tartom Ákos, ha kell. :angry:

OK, majd jöhet.

Megosztás:

alapvetően nem hiszem hogy gyertya bajom lenne, mert gázzal hibátlan.

benzinnel alapjáraton hibátlan

1500 ig hibátlan.

ha padlót nyomok akkor tökjó

fél gázon 1500-2500 között fullad, durrog, rángat. és csak és kizárólag benzinnel.

Cseréltek gyertyát? Nekem mondták érdemes, és úgyis pont kellene lassan 60e lesz a kocsiban.

Nem állítottak rajt hézagot, mert gázhoz más kell. Nem okozhatja az?

Megosztás:

Cseréltek gyertyát? Nekem mondták érdemes, és úgyis pont kellene lassan 60e lesz a kocsiban.

Nem állítottak rajt hézagot, mert gázhoz más kell. Nem okozhatja az?

nem, nem cseréltnk gyertyát.

és látod, nem olvasol rendesen... <_<

1500 ig hibátlan.

fél gázon 1500-2500 között fullad, durrog, rángat. és csak és kizárólag benzinnel.

ha gyertya baja lenne, akkor alapjáraton se menne rendesen, 2500 felett se menne rendesen, és gázzal se menne rendesen...

:angry:

Megosztás:

nem, nem cseréltnk gyertyát.

és látod, nem olvasol rendesen... :angry:

ha gyertya baja lenne, akkor alapjáraton se menne rendesen, 2500 felett se menne rendesen, és gázzal se menne rendesen...

:P

Csak egy ötlet volt, amúgy nem írtad, hogy nem cseréltek benne gyertyát...

Vidd vissza, játszanak vele amíg nem lesz jó. <_<

Megosztás:

vannak érdekes megoldások is <_<

Tényleg érdekesek. :angry: Én majd beépítéskor meglepem őket napközben, a körmükre nézek. :P Szervizben sem hagyom a kocsimat sosem. :P

Az AC az lekapcsol ha ez bizonyos nyomás felépül az üzemanyag rendszerben (benzin) vagy megy állandóan? Csak azért kérdem, hogy LPG üzemmódban ugye nem dolgozik feleslegesen?

Megosztás:

asszem ezekkel a képekkel még tartoztam <_<

400 km-t mentem LPG vel. tankolnom még nem kellett :P egyszerüen müködik. indul - teszi a dolgát.

Hidegen 2 perc = 1 - 1.5 km után vált át...

[...képek....

A Zafiban a pótkerék alul van??

G-be hogyan rakják be a pótkeréktartályt? Szétfurkálják a teknőt?? :angry:

Megosztás:

Tényleg érdekesek. <_< Én majd beépítéskor meglepem őket napközben, a körmükre nézek. :angry: Szervizben sem hagyom a kocsimat sosem. :P

Az AC az lekapcsol ha ez bizonyos nyomás felépül az üzemanyag rendszerben (benzin) vagy megy állandóan? Csak azért kérdem, hogy LPG üzemmódban ugye nem dolgozik feleslegesen?

megy az ac különben nem tudná biztositani a zökkenőmentes átkapcsolást....

Megosztás:

1500 ig hibátlan.

A gáz beszerelése előtt is így volt? Vagy csak utána?

Megosztás:

Az alábbi számot küldöm Johnnynak, és mindenkinek aki szereti:

398 km X 34,2 liter gáz 199 Ft os literáron = 6805 Ft / 398 km.

számoljunk: igen, az 8,59 liter per 100 km.

az 1709 Ft / 100 km

hát ennyi......

( ezt azért nem kell teljesen készpénznek venni, mert ebbe volt a beszerelés, sok basztatás, mert játszik a gyerek, ha új a játék... de mostantól rendes használatban lesz az autó )

Megosztás:

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.